Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ye$ maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bende gelirim maça agalar ama yarın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Ne yapmak gerekiyorki bunun icin benim Sunucum var : ) oraya kurabilirim ama buradan kiralamak uymaz bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bende orjinal alınca ücretsizdir diye umuyodum )= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 güzel mmo'lar beleş olmaz. o değil de fm2010 çıkacak siz ayarlayana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Silphatos said: http://www.footballmanagerlive.com/about/subscription-prices.php bu oyundan bi cacık olmaz ya. Belli biyerden sonra lig'lere reset koysalar anlıycam ama yok. Yani biyerden sonra ligler takım mezarlığına dönüşüyor. Her oyunu bırakanda arkadaşına oyuncularını caktirmayacak makul bir fiyata satıp bırakıyor oyunu. Denge menge kalmiyor oyunda. Birde oyunculara Stat kasmak var o da harika. Yap bi friendli koy takımına boktan adamları karşının forvet'ı istatistik kassın.... Böyle adaletsiz,boktan işler dönüyor o yüzden bayıyor oyun belli biryerden sonra. En zevkli kısmı oyunun oyuna başlarken ve sonra oyunun zevki gittikçe berbatlaşıyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Silphatos said: http://www.footballmanagerlive.com/about/subscription-prices.php bu oyundan bi cacık olmaz ya. Belli biyerden sonra lig'lere reset koysalar anlıycam ama yok. Yani biyerden sonra ligler takım mezarlığına dönüşüyor. Her oyunu bırakanda arkadaşına oyuncularını caktirmayacak makul bir fiyata satıp bırakıyor oyunu. Denge menge kalmiyor oyunda. Birde oyunculara Stat kasmak var o da harika. Yap bi friendli koy takımına boktan adamları karşının forvet'ı istatistik kassın.... Böyle adaletsiz,boktan işler dönüyor o yüzden bayıyor oyun belli biryerden sonra. En zevkli kısmı oyunun oyuna başlarken ve sonra oyunun zevki gittikçe berbatlaşıyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 10. sezona girdik biz, batuhan'da bile kırmızı oklar çıktı düşünün artık asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 fml'de valdes'i aldım 34 yaşında şu an ama 1 tane yarım kırmızısı var one on one, diğerleri yeşil/sarı. adam 2 maçta 2 assist yaptı uzun topla ki fm10 maç motoru şu an, bu tür goller azaltıldı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Radiance said: Radiance said: Man U. ile ŞL yarı final macım var ama oyun hata veriyor bendemi bir sorun var yoksa genel bir hatamı crack felan. takımı oynayladıktan sonra XML hatası alıyorum C:Documents and SettingsAdminstratorApplication DataSports InteractiveFootball Manager 2009 içinde cache yi silerseniz xml hatası yemezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Eski biglisayarımdan saveleri yeni bilgisayardaki oyuna aktardım ama load edemiyorum load barı birazcık doluyo orada takılı kalıyo, 20 dk falan boyunca takılı kaldıktan sonra couldnt load the game diyor, çözümünü bilen var mı? (2si de 9.3 versiyonların bu arada versiyon uyumsuzluğu yok oyunlarda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bozulmuştur saveler gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Galatasaray ile ŞL'de finaldeyim Liverpool ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Olexandr Gladkyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 EagleEye said: bozulmuştur saveler gg Aynı save eski bilgisayarda çalışıyo, ama yenisine aktarınca çalışmıyo. Ekran çözünürlükleri falan farklı ondan olabilir mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ondan olmaz herhalde yau ayarlarla ilgilidir belki compressed yapmadan savelemeyi falan dene yada tam tersi ne bilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bu oyunun 2010'une zaman çıkacak? Özledim... google'a inanmak lazım. 30 ekim'de çıkıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 30 ekim geç ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 9.3.0 için save editor arıyorum. sağlam bi editor u olan varsa paylaşabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 alavesle başladım. ligin ilk 2 maçı deplansmana gittim, aldım elime döndüm :P ama evimde kralım celtaya taktım 3. maç :P deplansman taktiği yapmam lazım. bide takımda kanat yok 4 3 3 oynatıyorum 3 mc 3 fc şeklinde. bekler kanattan ortalarla destek veriyo. ama deplansmanda 2 dmc 3 mc tek forvet falan denicem çok fena ayar yiyorum ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 deplasman 4-2-2-2 oynuyorum.. orta derecede defansif, kontra atak futbolu, toplar kanatlara.. sadece ligin ilk yarısında sadece 2maç kaybettim bolton ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 alavesten kovuldum sezon sonuna doğru, prestona aldılar hehe. 10 maç falan kalmıştı zaten çoğunu yenilerek ama kümede kalmayı başararak atlattım ilk sezonu. Yeni sezona iyi hazırlandım. Süper bi başlangıç yapmışken takımımın en iyi 2 oyuncusu aynı dönemde sakatlandı. Son 3 maçtır yeniliyorum bakalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 şu zamanlarda fm oynamak hep kötü olmuştur kendi adıma.. yeni oyun çıktığında eskisinde kalır hep aklım , başlamıyorum o yüzden temmuz sonrasında yeni oyuna :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 dasaaa said: deplasman 4-2-2-2 oynuyorum.. orta derecede defansif, kontra atak futbolu, toplar kanatlara.. sadece ligin ilk yarısında sadece 2maç kaybettim bolton ile. Merak ettim, bu 4 2 2 2 bjk'nın bi ara oynadığı gibi mi? yoksa klasik 2 Dm, MR-ML, ve 2 forvet mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 tsl den hangi takım daha zevkli olur, 4 büyükler hariç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar