Lorante Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Razu said: beyler 3 defans oynatan varsa adamların kişisel kişisel taktiklerini nasıl ayarladığınızı söyler misiniz? zamanım olsa bende gelirdim multiye ama kismet : ( Hangi takımsın bilmiyorum ama 3 lü savunma oynıcaksan wbl-wbr li oynaman iyi olur we beklerininde üst düzey olması gerekio yoksa baya bi zorlanıyosun özellikle kanatlardan oynayan takımlara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 büyük takımları illa birileri alır diye düşündüm o yüzden hedef koyarken uçmiyim istedim. hele oyun başında transferler kapalı olursa zor ama baya zevkli olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorante Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 orta standart takımları yüksek olan bi lig secilebilir arada ufak tefek farklar olabiliyor tabi ama en olmadı kura sistemiyle yerleştirilebilir herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Lorante said: Razu said: beyler 3 defans oynatan varsa adamların kişisel kişisel taktiklerini nasıl ayarladığınızı söyler misiniz? zamanım olsa bende gelirdim multiye ama kismet : ( Hangi takımsın bilmiyorum ama 3 lü savunma oynıcaksan wbl-wbr li oynaman iyi olur we beklerininde üst düzey olması gerekio yoksa baya bi zorlanıyosun özellikle kanatlardan oynayan takımlara karşı wolfsburg aldım,normalde 4lü defanstan hiç vazgeçmem ama defansın göbeği çok iyi doluğu için 3lü defans deniyeyim dedim.oyunun normal verdiği sistemde 3 defansın ortası zonal marking diğer ikisi man marking,iyi mi bu sistem.ben 3ünüde zonal yapayım dedim ama bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorante Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Sadece deneme amaclı 3'lü defans yapmıstım cok bi fikrim yok ama zonal yapman daha iyi olur gibime geliyor yoksa bölgelerini bırakıp adamın peşinden gidebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 evet şahsen ben bu zonal marking - man marking muabbeti yüzünden çok adamın peşinden koşupta gol yediğimi biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 oyuncularına bağlı eğer önliberoların adam gibi tutabileceklerse defanslardan artanları ve defansların marking'i tacklingi determination ve str leri yüksekse man marking pek tabi olur olmadı,karşı tarafın uzun-güçlü-hızlı-tehlikeli oyuncularını onlara denk defanslara mark ettirir geri kalanları zonal'e bırakırsın. bende 3-5-2 iki insanıydım,olmadı 4-4-2,hadi oda olmadı 4-3-3 ama 3lü defansı,ön liberosuz oynamayı fln bi türlü çözemediğimden 4-1-4-1 oynuyorum istemeye istemeye sdfad bu arada yılmaz vuralı çok iyi anlıyorum şu an real madridi yendim casillasi kaleye gömçürttüm sonraki maçım kartal sporlaydı,berabere kaldım. gökgan gönül huzursuzluk çıkardığı için yolladım yerine aldığım adam henüz tam takıma alışamadı ve yıldız sol bekimde sakatlandı resmen sağ-sol beklerim olmadan oynamya çalşıyorum ama zor oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Sırf 139 sayfa konuşulmuş diye alıp oynayasım geldi oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bişey konuştukları yok ya 4 3 3 mü oyniyim 4 4 2 mi oyniyim diyolar hep sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Beni de ekleyin saatler uyarsa oynarım. Coca cola league 2 olacak ise Shrewsbury' ye talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 1-)Reksa 2-)Pasha 3-)Masquerade 4-)tunch 5-)BiTcH_oFBaT 6-)Lorante 7-)catlikethiief 8 -)mokoko 9-)Eralp 10-)Baalzebul 10 kişi yeter sanırım. [email protected] ulaşın bana konuşalım hep birlikte bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 işteyim, iş msnime ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 clesk nikiyle ekledim, kabul edersin :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ekledim shad nickiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 offline sanırsam bende hala online olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 geldim, kabul ettim hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bu arada biliyorsuuz ki server kim olcaksa o yokken oynuyamicaz. çünkü o save edicek ve save onda kalcak... o kişiyide seçmek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 eh save dosyası transfer olamıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 oynanan her aksam sonrası bi kişi save eder ve msn uzerinden herkese atılır dosya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Abi herkese atmaya gerek yok, 3 kişi seçelim makinesi iyi olan, onlara atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 makine dışında interneti iyi olan. ben üstlenirdim bu işi ama benim her uygun zamana gelebilme garantimde biraz yok gibi. arada geç kalabilirim filan. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 10 kişi varsak internet bağlantısı bi 4k lazım gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 multi fm oynayacaklar arkadaşlar pazar akşamı msnde olurlarsa host, oynama saatlerini v.s ayarlıyalım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 evde olcam. zaten raid var pazar akşamı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 abi direk kura çektirip eleme usulu turnuva yapalm bence 10 kişi çok zor olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar