Reksa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Lorante said: Yer varsa banada uyar var tabi. 1-)Reksa 2-)Pasha 3-)Masquerade 4-)tunch 5-)BiTcH_oFBaT 6-)Lorante
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 E hangi Ligde başlıyoruz? Takım araştırması yapayım.
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 oha beni eklemediniz mi :@ 5 erli grplar yada 4 erli grplar yapalm turnuva tarzından yada yazda geldi her gece takılalım deliler gibi afrika liginde asdsd
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 heh beşiktaş'la ilk devreyi 5. sırada mı ne bitirmiştim,GS 1. götürüyordu ligi namağlup olarak 14 puan falan önümdeydi,benim de tek yenilgim vardı GS'ye karşı ilk maç o da işte, İkinci yarı ilk maç berabere kaldık,sonra sene başındaki ilk sistemime dönüp Ernst ve Sivok'u birlikte oynatmaya başlayınca orta saha efsaneleşti,kanatlarda Serdar Özkan ve Tello / Aydın'ın efsaneleşmesiyle ikinci yarıdaki tüm maçlardan galibiyetle ayrıldım.Son 6 maç kala puan farkını bire indirdim,ligin bitimine bir maç kala ben Kocaeli ile,GS'de Sivas'la maç yapıyordu. Kocaelispor 1-0 öne geçti 20. dakika aha dedi bitti benim olay,GS'de 1-0 öne geçmişti.Derken birinci yarı bitmek üzereyken Aydın attı 1-1 oldu. İkinci yarı golle başladım,ardından 62'de 3-1 yaptım.Sevinçten patlıyordum çünkü diğer yandan GS,Sivas maçı 1-1 olmuştu,sıralama da 1 puan öne geçiyordum,derken Taner Gülleri perdeyi açtı ardından Serdar Topraktepe duran toptan 3-3 yaptı. GS maçında ise Muhammed'in goluyle Sivas 2-1 yapmıştı.Puan durumunda eşittik fakat averajdan GS öndeydi ( ilk maç 3-0 yendiler,ikinci maç 2-0 yendim),derken 90+2'de Bobo harika bir golle 4-3 yaptı ve maçtan galibiyetle ayrıldık :) Son maç Bursaspor ile,GS kimle yapıyor unuttum da harika oldu.2 puan öndeyim şuan sdfsd ŞAMPİYONLUK HAZIRLIKARI BAŞLIYOR !!! Akşam devam edecem oyuna
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 1-)Reksa 2-)Pasha 3-)Masquerade 4-)tunch 5-)BiTcH_oFBaT 6-)Lorante 7-)catlikethiief
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 benide ekleyin listeye. bu arada oyun orjinal olmak zorunda değil di mi? :D
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 mokoko said: benide ekleyin listeye. bu arada oyun orjinal olmak zorunda değil di mi? :D yok yok değil. 1-)Reksa 2-)Pasha 3-)Masquerade 4-)tunch 5-)BiTcH_oFBaT 6-)Lorante 7-)catlikethiief 8 -)mokoko
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 harika bir maçtan sonra 4-2 yendim Bursa'yı,böylelikle şampiyonluk BJK'nin asdfsdfsd Off ya ikinci yarıda bir beraberlikle başlayıp tamamını galibiyetle bitirdim,yeni şampiyon BJK KUTLAYIN ULAN kimleri alsam şimdi,gençlere yönelelim http://img35.imageshack.us/img35/5113/boyleboyle.jpg edit: En iyi yabancı oyuncu : Holosko En iyi genç oyuncu : Batuhan En iyi teknik direktör : Ben asdfsd yılın 11'inde İbrahim Toroman,Holosko,Tello ve Bobo var :) güzel oldu güzel
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 1-)Reksa 2-)Pasha 3-)Masquerade 4-)tunch 5-)BiTcH_oFBaT 6-)Lorante 7-)catlikethiief 8 -)mokoko yokmu arttıran.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bişey sorucam. şimdi atıyorum 9 da başladınız oynamaya ben 9:30 da servera bağlanıp oyuna girebiliyor muyum? yoksa illa başından beri bağlı olmam mı lazım?
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Reksa said: 1-)Reksa 2-)Pasha 3-)Masquerade 4-)tunch 5-)BiTcH_oFBaT 6-)Lorante 7-)catlikethiief 8 -)mokoko yokmu arttıran. Beni de ekleyin :) . edit: BiTcH_oFBaT said: bişey sorucam. şimdi atıyorum 9 da başladınız oynamaya ben 9:30 da servera bağlanıp oyuna girebiliyor muyum? yoksa illa başından beri bağlı olmam mı lazım? Girebilirsin evet. Peki transfer olaylarını nasıl yapıcaz? Sonuçta bekleme olucak oyuncu aramalarında filan. Herkes ayrı ayrı beklerse çekilmez yani. 5-10 turn arası bi düzende 5dklık süre verelim.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 herkes tek tek yapmicak ki, yani ilk başlarda biraz zaman geçicek tabide ilk gün bunun için zaman kaybederiz. bide çok kişi olunca çökme filan olur mu? lig olarak ta ingiltere veya almanya diyorum ben. benim takımlarım belli zaten her ligde :D orta sıra takımlarını severim :p
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 valla ben direk orta sıra hedefi olmayan bi takımı seçicem. beklentileri cok yuksek tutmamak lazım. her ne kadar yıllardır oynasamda su oyunu cm4 ten beri cokda iyi yonetemiorm aldığım takımları :D
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Ahah ben de orta sıra seçiyim bari rezil olmamak için :D . Almanya iyidir yahu. İngiltere seçersek Man city gibi bi olay olucak çünkü :D .
tunch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ben derim ki transfer olmasın. hem hızlı olur , hem eldeki malzemeyi kim en iyi kullanıcak onun hesabı olur.
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mantıklı gibi. Ama o zaman herkes kendi taktiğine uygun oynayamaz, takımın taktiğine göre oynar.
tunch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bkz . kendi taktiğine göre oynayan : aragones bkz. takımın en iyi oynayacağı düzende oynayan : lucescu ;)
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Aragones' e de kendi taktiğini kendi oyuncularıyla oynatmadı ki Aziz Yıldırım. Lucescu en azından istediği oyuncuları alabilmişti. oh konudışına daldım :D .
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yeni sezon transferlerim. günün son saatlerinde vantagiatto yu sattım dean ashton'ı alabilmek için. bilmiorm ne kadar doğru yaptım... transfersiz oyniyamam ben :( almanya da oynicaksak almamız hele acılar çekeriz. ingiltere olursa gerekmiyebilir en azından. şöyle bişey yapabiliriz, misal ingiltere - manu, arsenal, chelsea, liverpool ve city dışında bir takım... geri kalanlar daha eşit yani. ben Aston Villa ile West Ham arasında gidip geliyorum misal :p Aston Villa ağır basıyor tabi
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Bence Almanya 2. liginden seçelim takımları.
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 premier güzel seçim olur, everton veya tottenhamla CL katılmacaya kasabilirim hatta :) edit: top half finish düşük kalır, CL daha mantıklı ehe.
Razu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 beyler 3 defans oynatan varsa adamların kişisel kişisel taktiklerini nasıl ayarladığınızı söyler misiniz? zamanım olsa bende gelirdim multiye ama kismet : (
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Hotspurla kolay yani :D parada var kadroda iyi edit: az önce mata orta sahada aldı topu düz koşarak herkesi geçti ve kaleye girdi ahahaahaha ışık hızına çıkıyor adam
Öne çıkan mesajlar