BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 karlı çıkıcaksan ver. ben holoskoyu sattım mesela 9.5m'e. baya taliplisi çıktı. şimdi 10.50 ye aldığım matayı satmayı düşünüyorm. gitmek istiyor diye. leo franconun peşinde real, barcelona filan var. adam 33 maçta 11 gol yemiş sadece. buyur burdan yak :D onun yerini doldurabilicek adam varsa listende sat yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 2.ligde deplasmanda galibiyetim yok 18.maçım 11 . miyim enym 11 beraberlk var sadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ööeh öeeeh ŞL grubumda juventus ve real madrid var. bana UEFA yolları gözüktü sonunda iyi oldu aslında,ŞL'de elemelerde elime alıp gidiyordum,UEFA'da yarı final ve üstünü rahat görürürüm beşiktaşın uefa grubunada şaktar ve inter düştü üzüldüm valla asdads. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 eahhea kardeşim abi şu takımı adam etsene filan dedi. neyse ankaragücüyüm. 14. yüm düşmemeye oynuyorum ama transferleri şimdiden bitirdim gelecek sezondan ümitliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 beşiktaşla başlıyorum bakalım nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 abi patchiniz 9.3 ise multi yapalım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Cidden bi multi lig ayarlansa über olur. Haftanın belirli bir günü, belirli saat aralıklarında açarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ben varım bu olaya :) gelmeyen de on holiday modunda takılır , ceza! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ingiltere blue square north liginden vauxhall diye takım aldım. her sene lig atlasam 5 sene sürüyor premier lige gelmek burdan. :D ordan da küme düşmesi bekleniyor. :D kiralık oyuncu gelmiyor, 2-3 tane zar zor adam getirdim bakalım ne olacak. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 karşıyaka ile 6.ym 31.hafta delirdim arkdşta altay multi takılıyoz o 2. .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 eger yapılırsa ben varım multiye. finaller bitio 1 haftaya. cok iyi olmasamda eglenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 O zaman bir lig belirleyelim, herkes o ligden anlaşarak takımlarını seçsin. FM' nin şöyle eşit güçte takımlar barındıran bi lig yaratma opsiyonu yok mudur ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bu kadar kişi multi yaparsa, nasıl tutturucaz evde olma saatlerini filan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Bence eşitlemeye gerek yok. Mesela ingiliz alt lig takımları üç aşağı beş yukarı eşit. Olmasa bile yapılacak transferlerle bir sezon sonra eşitlenir. Ama Türkiye Süper Liginde oynarsan denge yakalamak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 BiTcH_oFBaT said: bu kadar kişi multi yaparsa, nasıl tutturucaz evde olma saatlerini filan :( Haftada belirli gün ve saatler verilecek, o günlerde olanlarla oynıycaz, olmayanlar otomatik bilgisayar tarafından yönetilecek. Başka çaresi yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 hmm aslında şey zevkli olur, cola cola championship :p tabi çıkan olcak çıkmayan ama son maçları satabiliriz birbirimize herkes çıkabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 hadi listeyi oluşuturalım 1-)Reksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 çok zevkli olur gibi geldi bi an :) +1 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 1-)Reksa 2-)Pasha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 hamachi'den mi oynayacaz? database 9.3.0 benim. öyleyse oynarım ben de. coca cola leauge two falan iyidir eşitlik için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ben de varım. haftada 2 akşam , 2şer saatten oynayabiliriz. seans sürelerini de belirli tutarsak , gelemeyen arkadaşlara eşitlik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 1-)Reksa 2-)Pasha 3-)Masquerade 4-)tunch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 benide ekleyin o zaman :) gelemeyen kişilerin yerine oyun devam edicek di mi? birde akşamları olursa sevinirim. ne bilyim 21:00-23:00 misal... edit: almanya ligide olabilir. çünkü orda yabancı sınırı filan yok. sadece kupa maçlarında sınır var. hani ona göre rahat rahat adam alırız filan. ingilterede izin çıkmicak filan tr de zaten yazık olur bize :p italyada da yabancı sınırı var. ispanyada da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 1-)Reksa 2-)Pasha 3-)Masquerade 4-)tunch 5-)BiTcH_oFBaT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorante Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Yer varsa banada uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar