Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Pes'te nasıl oynuyorsam tüm takımlarla,FM'de bu sezon oynadığım Hoffenheim'larda da aynı şekilde oynadım,ŞL'de oyuncularımın yetersizliğinden 3. olarak elenip(evet ilk sezon 2. bitirerek ŞL'ye kaldım),UEFA'da finale kadar uzandım. İleride bastırın takımı,4-4-2 oynatıyordum,Eugene Selezynov ve Ibısevic çok iyi ikili olmuşlardı forvetlerde yardırıyorlardı,hücüm futbolundan deplasmanlarda bile vazgeçmedim ama deplasmanlarda uzun toplarla,kendi sahamda kısa paslarla oynuyordum.Deplasman da kontra ataklara çıkartırken takımı kendi evimde paslı oynatıp farka koşuyordum. Olay sağlam iki stoperimde ki 2. sezonda bunlar Lugano ve Marvin Commper'di,atağa destek verebilecek 2 kaliteli bek'te ki solda rotasyona göre Reto Ziegler ve Stefan Radu,sağda Hoffe'nin kendi oyuncusu Beck. Hücümda sağ açıkta Mehmet Topuz'u almıştım ve potansiyeli vs. düşük olmasına göre,aldığımda taraftar resmen ağlamış olmasına rağmen çok büyük işler başarmıştı.UEFA'da ortalaması en yüksek oyuncumdu,ligde 2 sene üst üste asist kralıydı.Ha birde kanatlardan oynamayı tercih ediyordum ben :) Klasik Ertuğrul Sağlam taktiği aslında neredeyse yukarıda yazdığım euhueha Sol açıkta Aaron Hunt vardı,Werder'in genç yıldız adayı.Çok büyük işler başarmıştım onlar,sonrasında Marko Marin'i almıştım da rotasyona göre oynatıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 abi öyle bi anlatmşsn ki hoffenheim kariyeri açıyorum asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 eahehaeh çin liginden shandong u seçtim. ilk maçımda 1-0 yenildim. 3-4 tane scout aldım hayvan gibi araştırmaya başladım bakalım nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 tactical theorems ve frameworks 9.0.3 de sıçtı abi , 9.0.2 de harikalar yaratıyodun o guidela. ama yine de temel fikir olarak güzel. hiç baştaki muhabbetlere takılmadan direk taktik örneklerine bakın , yoksa beyniniz yanar fmyi silersiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 biri bana co-owner olayını anlatabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 dünya üzerindeki en saçma şey :) ben de tam bilmiyorum ne işe yaradığını. bu arada beşiktaş türkiye şampiyonu! :) 4 hafta kala şampiyonluğumu ilan ettim , ama son 3 maçın 3ü de küme düşmeye oynayan takımlarla , antalyaspora kıyak geçebilirim , ne de olsa mehmet'in takımı :D seneye de transfer listemde 14 oyuncu var , 3 yabancı yolcu (zapo - ernst - bratu) malik fathi , gökhan gönül , mehmet yıldız ve abdurrahman dereli geliyor sezon sonu , kesinleşen transferler bunlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 gökhan gönülün karakterine tüküreyim ben aman derim kontrat beğenmiyor sürekli first team istiyor ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 vidic 63 maçta 37 gol atmış 20 heading 20 jumping uhaeh geçen hafta almıştım fml takımıma, şu challenge gk olayını bi düzeltemediler sağolsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 abi ordan gol atınca forvetin gol atmıyo yani sonuca çok bi etkisi yok o olayın kafayla atıyosun ama kanat adamı o maç gol atçaksa atmıyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 üüf süper kupa'da ağladım resmen 6-4 yenildim GS'ye.pozisyonlarda onlarındı hep. gollerin 2 si önder yüzünden lugano ,önder ve bekir irtegün 4-5 le fln oynadılar. luganoyu satmamak ve bekiri almak hatamıydı acep kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 baydım ben 7 sezonum 6 kere şamp oldm 4-5 tr kupası hala avrupad abaşarı yok tek kale oynuyom 1 de 1 yiyoz ne biçim oyun bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 gs ile yeniden başladım.direk lincoln ü sattım.nonda danında talipeleri var ama adam gitmek istemiyor fulhamı istemedi adam:D.baros döktürüyor her maçta orasına burasına çarparak gol oluyor :D.birde lulinha yı aldım ama daha tam verim alamadım.şl de eleme maçında marsilya geldi ilk maç 1-0 yendim ikinci maç kendi sahamda 1-0 yenildim.penaltılarda kazandım maçı.şl de şansıma juventus,arsenal,galatasaray birde shaktar dı galiba unuttum şimdi.baya zor grup geldi 3. olursam iyidir.bu arada asist kralım de santics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 9.1.0 oynuyosan bug dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 sizin yüzünüzden oyunu açtm, kaldığım yerden devam edior. of ilk ağlamam gerçekleşiyor. 88. dk da taktik değişiklik yaptım. 90. dk da taca çıktı, making changes dedi ve taç kullanılırken 90+3 oldu. 3 dk mı sürdü taç atışı kullanma yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 haifa'ya çaktııım werder bremen'e çaktııım sırada arsenal var onalrada çakıp gruplardan birinci olarak çıkıp avrupada fenerbahçe rüzgarı estireceğim hadi fenerbahçem! bu arada 38 maçtır bir kere yenildim,kupa benim,şampiyonum namağlup,,transferlerim iyi ama haberlerde "under pressure manager" yazıyor anlamadım zaten bazı haberlerdede benden "she" diye bahsediyor ona hiç deyinmeyecem ne iğrenç medyamız varmış ayrıca ,ara transfer döneminde bir dünya yıldınızı almaya düşünüyorum para birikti en büyük ihimalde hepimizin sevdiği saydığı biricik ukraynalı,isim vermiyim :P bu arada youth ve training facilities i upgrade ettirdim türkiyede potansiyel gösteren tüm genç yetenekleri aldım,u-18 ve u-20 takımlarım doldu taştı resmen bütün hocalarım 6-7 yıldızlı yürü be fenerbahçem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 son hafta gitti şampiyonluk :( 11 kişi kapanan kocaeline gol atamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 lolunub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 beşiktaş ı alıp başladım yeniden. hiçbir über oyuncuyu bilmiyorum. bi tek geçen arkadaş söylemişti bi elemanı onu bile unutmuşum kendi scout um buldu, ama başta 3 m. verdiği için alamıyorum. yine de tüm zorluklara rağmen, kendi kadromla şov yapmaktayım şu anda. cisse yi yolladım. yerine sağlam bi dm aldım, gelicek devre arasında. bi sol-sağ defans bi de forvet takviyesiyle takım adam olur. ligin ilk maçı dışında yenilgim yok. 15 maçlık falan (uefa grupları fln da dahil) bi galibiyet serim var. saveledim çıktım, fm 2009 a ağız tadıyla da başlamış oldum böylece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 9.3'te defans sol'a Peter masilela(m. haifa'dan)(ben 375k sterline aldım) sağa abdurrahman dereli (daha iyisi vardır belki bilmiyorumda,ucuzu buydu) önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ya hani bu sakatlık işini halletmişlerdi. yahu sağ bek kalmadı, sol bek kalmadı, stoperde yedek kalmadı, forvet yedek kalmadı. delirdim ya. training lighta çektim maçta tackling i easy yaptım. her maç bi adam banko gidio. bıktım yahu. iyiki bi fm oynicaz. 3 4 oyundur hala çozemediler su işi. bıktım yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 calimero said: sol bek sağ bek sivasspordan al. ekrem de iyi oynuyor sol bekte , yenisi gelene kadar idare eder. sezon sonuna doğru gökhan gönül'ü teklif etti fenerbahçe , havada kaptım ben de :) ayrıca yine ibrahim toroman da harika oynuyor sağ bekte. top da adam da geçemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 aaaah arsenal maçı geldi kapıya ahaah heycan oldum bariz taktiğin üzerinden geçtim 10 kere ay delirmek zerim. sonuçlar 15 dakkaya geliyor. ilk yarı 1-1 selçuk boş kaleye kaçırdı,argh fabregas 40 metreden gol attı,markaj olsa ne yazar ama aynısını deivid'de yaptı,helal olsun çocuğa. adfsafs acaip heycab oldum son edit: dakka 84'te bekir volkana geri pas attı,volkan pası aldı ama topa vurmak yerine ileri sürdü,eduardo şerefsizide koşup topu aldı,boş kaleye attı 2-1 yenildim. argh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 BJK'yi aldım,transfer falan yapmadım kendime özel ilk defa uyguladığım bir taktikle sahaya çıkıyorum ve hazırlık maçları dahil 14 maça çıktım,%70 galibiyet yüzdesi ile gidiyorum.Deplasmanda Fenerbahçe ile berabere kaldım birde öncesinde G.Antep'le kendi evimde onun dışında galibiyet hep Oturuyor taktik yavaş yavaş ama çok eksik var.Delgado,Ernst,E.Dağ,Bobo,Zapo yoklar. Tello ve Sivok'ta sistemimde her hafta mutlaka haftanın oyuncularına giriyorlar.Güzel oldu bu ya iyi,hücüm futbolu oynatmama rağmen gerçi pek gol atamıyoruz ama olsun :) Ayrıca biliyorum bu bu taktikle Avrupa'da ezerler bizi sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 benim sisteme hiç uymadı tello , direk gönderdim ilk yarı :) caner çok daha iyi kanat adamı olarak. ama senin sisteme uyuyorsa o ayrı tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 wolfsburg'um. elimde dzeko, grafite, kiessling var. kiessling banko olarak oynayacak taktik olarak nasıl bişey yapabilirim.(çift forvet tercihim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar