nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 16 yaşında adam diil de yani 17 yaşında adamların takımından pahalı adam yolluyorum oynatmıyolar :( Özellikleri de iyi, yese ben de oynatırım da yemiyo. Ama onlar oynatmalı yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ozellikleri iyi demisken, benim ozelliklerini begendigim adamlari genelde assistant managerim begenmiyor. ya assistant manager cok dandik, ya ben. hatta oyle ki, adam gibi hicbir physical ozelligi olmayan, finishing, positioning, flair, decisions 10u gecmeyen forvete "bence takimin en iyisi" diyorlar. herhalde bende bir salaklik var. (cok dandik liglerde oynuyorum, ondan asistant'in dandik olmasi daha muhtemel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Asistanın Judging CA'sı 8 falan olabilir senin (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 bende de öyle.. abuk subuk adamları beğeniolar filan. akşam bi kaç ss koyucam diğer topice ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Taktik ekranında artık oyuncuyu okla çapraza yöneltemiyoruz.Neden böyle bir değişiklik yapıldı,bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mum_Chamber said: ozellikleri iyi demisken, benim ozelliklerini begendigim adamlari genelde assistant managerim begenmiyor. ya assistant manager cok dandik, ya ben. hatta oyle ki, adam gibi hicbir physical ozelligi olmayan, finishing, positioning, flair, decisions 10u gecmeyen forvete "bence takimin en iyisi" diyorlar. herhalde bende bir salaklik var. (cok dandik liglerde oynuyorum, ondan asistant'in dandik olmasi daha muhtemel) dandik liglerde ve dandik takımlarda , dünyaya göre değil ; takıma göre değerlendirme yapıyolar. örnek olarak ; bobo türkiye ve beşiktaş için gayet yeterli seviyede bir forvet. takımın ve türkiyenin en iyilerinden. ama sen gidip boboyu mancherster a koyarsan , en iyi denmez. oynadığın ligi bilmiyorum , ama decisions'u 10 olan forvet takımın en iyisi ise , sana da referans nokta vermiş oluyor asistanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 bi de şu konuştuklarımızı , oyunu daha önce hiç oynamamış ama heves etmiş biri okusa direk korkup kaçar premier manager oynamaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 genelde 1. liglerde oynuyorum. super ligler degil de bir alti iste. sorun da ondan cok iyi statlari olan adamlari asistanin begenmemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 yaw ben gs ile oyniim dedim ama ciddi bir kontra ataktan gol yeme sorunum var önüne gelen çatır çatır takıo golleri kontra atak ile :D öneri varmı buna? atıyorum dardanel spor gelio kaleciden tek paso şut ile asıyor 90 a kafayı yicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Defansını deep tut, mentalitylerini defensive ayarla, forward runsı kapa defansşarında. İmkanın varsa da hızlı defans al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Tight marking oneririm bayagi ise yariyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ağır defanslı takımlar için genel öneri : saha boyutunuzu ufak tutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ya bu cache dosyası nerde bulamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 bugün ligde bursaya deplasmanda yenilerek hem ligde 16 maçtır gol yememe rekorum yarıda kaldı hemde 18 maçlık namalübiyet serime son verildi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 defalarca denedim , birtürlü türkiye liginde oynamaktan zevk alamıyorum. yok yani , yabancı sınırlaması cidden rezil birşey , ve futbolumuza yapılan en büyük kötülük. herkes der altyapıdan oyuncu çıkmaz , türkiyede futbolcu yetişmez. sen önce altyapını bi düzenle , illa çıkar oyuncu. bak fransaya , adamlara fransa doğumlular yetmiyor , bir de sömürgelerden oyuncu bulup alıyorlar altyapılarına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 fransadaki tüm wonderkidler sömürgelerden gelme. kaçtanesi gerçek fransız allaşkına. dünya kupasını kazanırkende öyleydi yani. desailly'nin kaptan adında bir kitabı var. okumanızı şiddetle tavsiye ederim. o tip insanların o ülkeye nasıl geldiğinin hikayesi olabilicek şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 hepsi sömürgelerden gelme değil , soyları sömürgelerden olsa bile.. ayrıca önemli olan sömürgelerden gelmeleri de değil sonuçta futbol altyapılarını eğitimlerini fransada alıyorlar. bizim fransa gibi sömürge kaynaklarına da ihtiyacımız yok , bugün sokakta futbol oynayan milyonlarca çocuk var , bunların hangi birisi sistemli bir spor eğitiminden geçiyor? ÖSS mantığını değiştirmedikçe , türkiyede bol miktarda niteliksiz mühendis vs. işsiz kalıp , birçok özel yetenekli kişi de öss için "günde 150 soru çözdüm anne bak!" diye körelip gidecek. madem yabancı sınırlaması futbolcu yetişmesinde en büyük engel , nasıl oluyor da genç milli takımlarımız kadroları gurbutçi futbolcularımızla dolu? o ülkelerde , hem de yabancı uyruklu olarak futbolcuları yetişiyor da bizim burda yabancı sınırlaması olan ligimizde neden yetişmiyor? türkiyede futbolun önündeki engel yabancı sınırlaması değil , asıl sınırlama türk sporcuların kendileri üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Oyunda kötü, gerçekte iyi bişey o sınırlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Türk futbolu hazır değil böyle bir değişime zaten. Kaç tane yıldızımız var da yabancı sınırını kaldırıyoruz. Büyü ktakımlar sınır kalksa adı Ahmetdinho diil diye genç yetenek Ahmet'i oynatmazlar gider tırt Djemba Djemba'ları falan oynatırlar. Bu bir gerçek. Kimse de saklamaya çalışmasın bi zahmet. Fazla offtopic oldu ayrıca yeri değil burası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 scorch said: yaw ben gs ile oyniim dedim ama ciddi bir kontra ataktan gol yeme sorunum var önüne gelen çatır çatır takıo golleri kontra atak ile :D öneri varmı buna? atıyorum dardanel spor gelio kaleciden tek paso şut ile asıyor 90 a kafayı yicem :D en az iki stoper kullan ve stoperlerin "set to CD" olsun veya sen elle ayarla bu iki oyuncuyu. Hemen hemen bütün ayarlarını en sola çek :) forward run ve mentality özellikle. Bir de önlerinde DM kullanıyorsan, kolay kolay yemezsin kontra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 DMyi de defansif olarak ayarlarsan , kontra yeme şansın çok az. 3 oyuncu mutlaka geride duruyor , ve AI saolsun genelde en fazla 2 oyuncu geride bırakıyolar defans yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 bence yabanci sinirlamasi kalksa turk futbolcu sayisi azalir fakat futbolcu kalitemiz artar. yani beykozspor gidip turk oyuncu oynatsa ne, oynatmasa ne? ayni sekilde birinci lig kulupleri de. sanki anadolu takimlarindan oyuncu mu cikiyor? biz oligarsiye o kadar alismisiz ki, futbolda da bunu istiyoruz. rekabet olmasin, "bizim"kiler haketmeseler de rahat etsinler istiyoruz. hatta 23-24 yasindaki futbolculari "genc yetenek" diye birbirimize kakaliyoruz. onun yerine tamamen serbest bir sisteme gecilse simdinin 23-24 yasindaki sozde yetenekleri temizlenir, gelecek nesiller de daha iyi futbolcularla calisip daha kaliteli bir ligde kavrulurlar. belki o zaman nihatlar turkiyede yetisir, emreler ve hakan sukurler de hagiler olmadan kendini gosterebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ingiltere'deki gibi çalışma izni belki bir çözüm olabilir, eğer yabancı sınırı kaldırıldığında dandik oyuncuların istila etmesinden endişe ediliyorsa. Ha bu futbolcuları kim denetleyecek orası ayrı mesele tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bugün bi denicem , ben offansive + push fwd oynuyordum hep takımda zibil attacker olunca :) akşam bi ilgileniim bakayim ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 gidip orjinal alıcam sanırım şubatta steam'den. hala 40 lira mı bu oyun? allah belanı versin sigames bir, ikincisi de orjinal alanlara sorum, oyun son update ile nası oldu kısacası aliyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar