nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Wijnaldum'u Türkiye'ye falan alın ama Premier Lig'de orta düzey takımların üstünde oynayamaz. Kuzmanovic'i de hiiç tavsiye etmiyorum baya kötü oynuyo aldığıma pişman oldum. Gerçi ucuza aldım da satıyorum direk seneye :D Ayrıca Davide Santon var sağ bek baya iyi bi de Bolzoni var DM o da çok iyi, wonderkid oluyo biraz iyi geliştirir ve oynatırsanız. Sonrasını bilmiyorum daha genç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 steam'da 40 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Bursaspor ile oynuyorum sağ bek gerekiyor ucuz maliyeti olan ve kaliteli sağ bek tavsiyelerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 iyi target man onerisi pavel pognebryak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Reksa said: Bursaspor ile oynuyorum sağ bek gerekiyor ucuz maliyeti olan ve kaliteli sağ bek tavsiyelerinizi bekliyorum. sağbek, ispanya liginde döktürüyo bu arkadaş Giourkas Seitaridis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 quel , tavsiyelerde çok bilinmeyen "keşif" sayılabilicek oyuncuları spoiler içine alıyoruz , önerdiğin oyuncular pek o sınıfa girmiyor :D ama bölesi de güzel , her spoiler altında heyecanla yeni adam bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Reksa said: Bursaspor ile oynuyorum sağ bek gerekiyor ucuz maliyeti olan ve kaliteli sağ bek tavsiyelerinizi bekliyorum. gökhan gönül. gayet iyi oynuyor türkiye liginde. kayseriye aldım, döktürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 fenerden gelir bursaya =*) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 kiralamayı dene =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 tunch said: quel , tavsiyelerde çok bilinmeyen "keşif" sayılabilicek oyuncuları spoiler içine alıyoruz , önerdiğin oyuncular pek o sınıfa girmiyor :D ama bölesi de güzel , her spoiler altında heyecanla yeni adam bekliyoruz :) ben gayet keşfettim o adamları tamam mı? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 arkadaşlar bişey sorucam orijinal alıcazda ortak alabiliomuyuz sanki 1 keyi 5 kişi kullanabiliyor dye birşey duymuştm 2 kişi alıcaz biz network oynamamızı engellermi alalımmı bi fikri olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Quel-Thul said: tunch said: quel , tavsiyelerde çok bilinmeyen "keşif" sayılabilicek oyuncuları spoiler içine alıyoruz , önerdiğin oyuncular pek o sınıfa girmiyor :D ama bölesi de güzel , her spoiler altında heyecanla yeni adam bekliyoruz :) ben gayet keşfettim o adamları tamam mı? :( olur o kadar üzülme sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Shadow said: @RamsesII, al kardeş sana ucuz wonderkid AMCler ve fiyatları yeni yamada nerf yiyenleri vardır elbewt ama ben JA2 oynuyom bu aralar incelemedim yeni hallerini 5 milyon eurodan ucuz Wonderkid AMCler... Wijnaldum Douglas Costa Bartosz Salamon Rui Fonte Haris Vuckic (ucuz 65k) abi udineseleyim bunlar serie A da iş yapar di mi direk ilk 11 de oynatcam çünkü kilit adam benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 AMC wonderkid potansiyelinde arkadaş arıyorsan, Hmm Giovanni dos Santos - Tottenham Biliniyor gerçi ama kendisinin hayvan ötesi bir PAsı var, iyi de gelişiyor o yüzden spoiler'a aldım. Ucuza gelmeyebilir ama udinese isen alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 atalanta kaptanı atalantada Doni var 35 yaşında en fazla 5m dolara gelio AMC-AML oynuyo her takımda iş yapıo öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 zombie futbolcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Shadow said: atalanta kaptanı atalantada Doni var 35 yaşında en fazla 5m dolara gelio AMC-AML oynuyo her takımda iş yapıo öneririm 5 milyona 35 yaşındaki futbolcuyu anca 5 sene önceki aziz yıldırım alırdı simao vardı 37 yaşında o geldi aklıma :) hatta : http://sogukklozetkapagi.blogspot.com/2008/12/simaooo.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 haha orası ööle tabii yaşı biraz geçkince kılları ağarmış hafif diyedebiliriz:P ama cok ii oyuncu cidden eger para sorunu pek olmayan arab city gibi bi takımdaysanız bence kaçmaz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 YAAAAAAAA BU NASIL İŞ iki sene üst üste şampiyon yaptım juve'yi, 2. sezon bitti, yönetim değişti, kovdular beni ya! lan daha napacaktım? yeni yönetim yeni tek. dir. istermiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 azizo yıldırımisco! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Newcastle'la 2. sezonum. FA cup'ta yarı finale yedek kadroyla çıkmak zorundaydım elendim, Carling'de finalde Arsenal aldı. Community shield'ı aldım. Ligde 3 hafta kala şampiyonluğumu ilan ettim. CL finalinde Real Madrid maçım var birazdan çok heyecanlıyım :D Ve aldım. Çok heyecanlıydı, son dakkada Martins'in içeri çevirdiği topu defans kendi ağlarına yolladı. 6 dakka da dayandım, zaman geçirdim ve CL'yi aldım. İnanamıyorum be ahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Galatasaray'ı aldım, hazırlık maçlarında kadromun yarısı sakatlandı... Fitness programını mı değiştireyim bundan sonrası için, ne yapayım bu sakatlıkları azaltmak için acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 aero ve str antrenmanlarına çok yüklenmemek gerekiyor teoride, ama çok faydası olmuyor onları kısmanın da :D oyunun genel tavrı bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Galatasaray'ı aldığın için öyle oluyo :D İnan bana oyunu gerçekçi yapmışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Ön eleme turu lan, insaf... İkincisi de unlike galatasaray elbette; utandım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar