Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2009

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Wijnaldum'u Türkiye'ye falan alın ama Premier Lig'de orta düzey takımların üstünde oynayamaz.

Kuzmanovic'i de hiiç tavsiye etmiyorum baya kötü oynuyo aldığıma pişman oldum. Gerçi ucuza aldım da satıyorum direk seneye :D

Ayrıca Davide Santon var sağ bek baya iyi bi de Bolzoni var DM o da çok iyi, wonderkid oluyo biraz iyi geliştirir ve oynatırsanız. Sonrasını bilmiyorum daha genç :)

Mesaj tarihi:
Reksa said:
Bursaspor ile oynuyorum sağ bek gerekiyor ucuz maliyeti olan ve kaliteli sağ bek tavsiyelerinizi bekliyorum.

sağbek, ispanya liginde döktürüyo bu arkadaş

Giourkas Seitaridis

Mesaj tarihi:
quel , tavsiyelerde çok bilinmeyen "keşif" sayılabilicek oyuncuları spoiler içine alıyoruz , önerdiğin oyuncular pek o sınıfa girmiyor :D

ama bölesi de güzel , her spoiler altında heyecanla yeni adam bekliyoruz :)
Mesaj tarihi:
Reksa said:
Bursaspor ile oynuyorum sağ bek gerekiyor ucuz maliyeti olan ve kaliteli sağ bek tavsiyelerinizi bekliyorum.

gökhan gönül.

gayet iyi oynuyor türkiye liginde. kayseriye aldım, döktürüyor.
Mesaj tarihi:
tunch said:
quel , tavsiyelerde çok bilinmeyen "keşif" sayılabilicek oyuncuları spoiler içine alıyoruz , önerdiğin oyuncular pek o sınıfa girmiyor :D

ben gayet keşfettim o adamları tamam mı? :(
Mesaj tarihi:
Quel-Thul said:
tunch said:

ben gayet keşfettim o adamları tamam mı? :(

olur o kadar üzülme sen :D
Mesaj tarihi:
Shadow said:
@RamsesII, al kardeş sana ucuz wonderkid AMCler ve fiyatları yeni yamada nerf yiyenleri vardır elbewt ama ben JA2 oynuyom bu aralar incelemedim yeni hallerini
5 milyon eurodan ucuz Wonderkid AMCler...
Wijnaldum
Douglas Costa
Bartosz Salamon
Rui Fonte
Haris Vuckic (ucuz 65k)

abi udineseleyim bunlar serie A da iş yapar di mi direk ilk 11 de oynatcam çünkü kilit adam benim için
Mesaj tarihi:
AMC wonderkid potansiyelinde arkadaş arıyorsan,

Hmm

Giovanni dos Santos - Tottenham

Biliniyor gerçi ama kendisinin hayvan ötesi bir PAsı var, iyi de gelişiyor o yüzden spoiler'a aldım. Ucuza gelmeyebilir ama udinese isen alabilirsin.
Mesaj tarihi:
Shadow said:

atalanta kaptanı

atalantada Doni var 35 yaşında en fazla 5m dolara gelio AMC-AML oynuyo her takımda iş yapıo öneririm

5 milyona 35 yaşındaki futbolcuyu anca 5 sene önceki aziz yıldırım alırdı

simao vardı 37 yaşında o geldi aklıma :)

hatta : http://sogukklozetkapagi.blogspot.com/2008/12/simaooo.html
Mesaj tarihi:
haha orası ööle tabii yaşı biraz geçkince kılları ağarmış hafif diyedebiliriz:P
ama cok ii oyuncu cidden eger para sorunu pek olmayan arab city gibi bi takımdaysanız bence kaçmaz:D
Mesaj tarihi:
YAAAAAAAA BU NASIL İŞ

iki sene üst üste şampiyon yaptım juve'yi, 2. sezon bitti, yönetim değişti, kovdular beni ya! lan daha napacaktım? yeni yönetim yeni tek. dir. istermiş!
Mesaj tarihi:
Newcastle'la 2. sezonum. FA cup'ta yarı finale yedek kadroyla çıkmak zorundaydım elendim, Carling'de finalde Arsenal aldı. Community shield'ı aldım. Ligde 3 hafta kala şampiyonluğumu ilan ettim. CL finalinde Real Madrid maçım var birazdan çok heyecanlıyım :D

Ve aldım. Çok heyecanlıydı, son dakkada Martins'in içeri çevirdiği topu defans kendi ağlarına yolladı. 6 dakka da dayandım, zaman geçirdim ve CL'yi aldım. İnanamıyorum be ahaha :)
  • Yeni Oluştur...