Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 hmm driver veya hardware conflict olabilir. Teknik bilgim sinirli, istersen official forumlara bi goz at? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 9.2.0 orijinal olmayanlarda çok feci sapıtır indirmeyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Orjinal olmayan yok ki aramızda, ithamlarınızdan bıktık usandık valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 fm sitesi takip eden varmı herhangi bi site kariyer falan yapanları okuyanlar ? bizde öyle birşey yapsak mı diyorum eğlenceli olur =) 3kişi ortak kariyer açar herşeyi yazar. yorumlar falan transfer haberleri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 oyuncu ve staff öneri topiçi de açılsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Azmodai said: hmm driver veya hardware conflict olabilir. Teknik bilgim sinirli, istersen official forumlara bi goz at? forumlarda çözüm üretebileni göremedim. işin ilginci türkler bu problemi çok yaşarken nedense yurtdışında yok denecek kadar az. napıcam acaba. neyse iyi oldu ödevim vardı yazmam gereken. ona yöneleyim işim bitince bi çözüm üretirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 man city ile oynarken man untd. ile kendi sahasinda 1-1 berabere kalmistim.Ertesi hafta portsmouth a kendi evimde 7-0 yenildim.micah/dunne/garrido man unt macindan sonra satiliga cikarmistim.sonucta 1 haftada futbolcularin ozguveni size kaybolabiliyor ve istediginiz varyasyonlari yapmamaya basliyor hatta hicbir sey yapmio halede gelebiliolar.Diger bir dikkatimi ceken konu ise kalbur ustu genc oyuncular degilde azimli orta yasli ve istikrarli oyunculara daha fazla agirlik verilmesi gerekli eger grafiginizin birden dusmesini istemiosaniz.hatta wonderkidlerden uzak durun.ne zaman ne yapacaklari belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 vallahi benzema 3 maçta 8 gol falan attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 kayıtlı oyunum bozulmuş. yeni oyun açınca sorunsuz çalıştı. kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Beyler oyunu 9.2 patchi ile kuramıyorum(malum sebepler).İnternetten bir yol buldum fakat olmadı.Yardımcı olabilecek arkadaşlar özel mesajdan bana ulaşabilirse çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 oyunu orjinal almayi deneyebilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 azmo bu bi bug mı diye sana sorucam. yetkili kişiye danışma amaçlı :) dün param yokken biglia ya teklif gönderdim ve kabul edildi sonra paran yok ertelemek ister misin dedi. tamam dedim. sonra bir oyuncu sattım ve yeterli para geldi ama gene paran yok dedi. bu bir bug mı? ama bu transfer 2 ocakta olcak diyo ben daha sezonun başındayım amma velakin bütçemde para var gözüküyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bug degildir o, parani kontrol et, baska bir oyuncuya da talipsen o ara veya gelecek bir oyuncu varsa ondan once, eklenir hesaplara kitaplara. su anda sandigin kadar para olmayabilir yani baska teklifler varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 yok. sırf bunlar olmasın diye teklifte bulunmadım. yani zaten bulunsam kime ne ki :) sonuçta o adamı alamam. para kasamda yani transfer gerçekleşmeden bi yere gitmezki. bakalım devam edicez akşam ne olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ara transfrde onayladıgın an paran gidiyo adamın gelmesine gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 catlikethiief said: ara transfrde onayladıgın an paran gidiyo adamın gelmesine gerek yok olay o değil zaten azmo anladı beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Ben FB'nin yanında milli takımı da yönetiyorum şimdi, enteresan bir bug oldu. Semih'i kadroya çağırdığım anda "Int" oluyor oynatamıyorum hiçbir şeyde, kadrodan çıkardığım anda da yine oynayabiliyor. Yakın zamanda maç falan yok yani, çağırdığım an oynayamıyor bildiğin, Continue dememe bile gerek yok. Nedir, ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 edik :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Baggio said: Ben FB'nin yanında milli takımı da yönetiyorum şimdi, enteresan bir bug oldu. Semih'i kadroya çağırdığım anda "Int" oluyor oynatamıyorum hiçbir şeyde, kadrodan çıkardığım anda da yine oynayabiliyor. Yakın zamanda maç falan yok yani, çağırdığım an oynayamıyor bildiğin, Continue dememe bile gerek yok. Nedir, ne değildir? yüzümde gocuman bir gülümseme oldu :D garip hataymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 FM 08'de benzer birşey bana olmuştu. Yaklaşık 4 sezon Juventus'u calıstırdıktan sonra Brezilya milli takımının da antrenörü oldum. Brezilya kadrosunu incelerken gördüm ki Kaka' ve Pato yoklar. Ben de kendi kendime dedim "Bu ne biçim iş lan" diye ve 2 oyuncuyu da kadroya dahil ettim. Sonra Brezilya'yı calıştırmak hosuma gitmedi 2 hafta geçmeden ayrıldım ve tekrar Çeç Cumhuriyeti'ni çalıştırmaya geri döndüm (Adamlara yarı final oynatınca istifa etmeme rağmen hemen geri cagırıyorlar). Gel zaman git zaman Milan'ın kadrosuna bakıyordum, bu Kaka' ve Pato sürekli [Int] gözüküyorlar. Işin ilginç tarafı yarım sezon hiç bir maçta oynayamadılar ve Milan sezonu 5. bitirebildi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 juventus'a transfer oldum :D as takımdaki oyuncuların hepsi rsv yazıyo o işin ayarını nasıl yapıcam? bulamadım ayarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 derek boatengi senenin başında almayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 funq said: juventus'a transfer oldum :D as takımdaki oyuncuların hepsi rsv yazıyo o işin ayarını nasıl yapıcam? bulamadım ayarını. sağ tık > squad avialiable for reserves olayını kaldır ya da ilk reserve maçından önce sorar , orda seçimi istediğin şekilde yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 toplu seçme olayı var onuda söyleyeyimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 o nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar