BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 vantagiatto :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Evet vantaggiato çok iyi, Lazio'ya almıştım döktürdü eleman. Üstelik genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 RamsesII said: arkadaşlar 7 million Euro ya alınabilecek güzel forvet bilen var mı?Hava hakimiyeti az buçuk olursa çok iyi olur.Çift forvette oynatcam oyun basındaysan 3.6 + 24ayda 3.5 seklinde oscar cardozo denilen target man abimizi alabilirsin. Oyundaki en iyi targetmanlerden biridir kendisi leblebi gibi gol atar 19-20 longshotu we freekicki wardır, penaltı affetmez, hava topu brakmaz gol de kacırmaz diyip tüyo wereyim :P harbi statları cok saglam elemanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ilk sezonun ortasını geçtim oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 amin cümlemize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 holosko adeta bir efsane oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 sivasla gayet güzel giderken bjk' dan 6 yedim delgado 5 gol attı şaka gibi =) özel önlem aldırdım bide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Beşiktaşla ilk yarıyı bitirdim. Takım fena değil Tello Holosko müthişler. Liderle aynı puanda 2.yim Çok gol yiyorum tek sorunum bu.1.2 gol ortalamam var 0.6da gol yeme ortalamam. Rüştü hakan yetmiyor kaleye. Kaleye takviye şart. öneriler? Yabancı kontejyanını kaleye kullanmak gerekir mi? Oscar Cordoza yı aldım bne müthiş bir adam.Her maç golü var.Nobre de nöbetçi golcü. Bobo yu satıcam bütçe yapıcam kendime.Kaleye iyi birini almam gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 türk kaleci arıyosan gs den orkun uşak fm 08 de mükemmeldi. hasagic de fena degil. kirintili var ankaragücünden . başka da yok =) yabancı kaleci önermem ama sen bilirsin tabi sivasta gol yemiodm rekorlar kırıyodum. sözleşme verdiler sezon sonu düşünürüm diyince takım çöktü bir anda herkesn moraller yerlerde. ah naptım ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 jefferson var eski trabzonlu şimdi konyada olması lazım ben gsye onu almıştım türk vatandaşlığı da var mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 sezon sonunu bekle leo franco yu bağla :D bu arada hakan iyi kaleci be. bende juve istiyordu valla :D rüştü kötü ama cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ben beşiktaşa brezilya 21 yaş altından bi forvet aldım. potansiyeli varmış öle diyo scout. o buldu zaten adamı. çok iyi oynuyo zaten. ama kaleci problem harbiden. hakanda sıçıyo rüştüde. yabancı kontenjanını harcıcam ben galiba kaleye gelecek sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ustari yi alin 4.8m oyunun en iyi 3 kalecisinden bi tanesi Rustuyu villareal'e 2ye hakanida juventus'a 7.5mye okuttum ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 catlikethiief said: türk kaleci arıyosan gs den orkun uşak fm 08 de mükemmeldi. hasagic de fena degil. kirintili var ankaragücünden . başka da yok =) yabancı kaleci önermem ama sen bilirsin tabi sivasta gol yemiodm rekorlar kırıyodum. sözleşme verdiler sezon sonu düşünürüm diyince takım çöktü bir anda herkesn moraller yerlerde. ah naptım ben :p sinan bolat, world class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ustari bu oyunda çok iyi değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 onur kivrak var sanirim trabzondaydi genc baya iyi oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 atalantayla başlıyım dedim, ilk hazırlık maçında 3, ikinci hazırlık maçında 2 asımı ortalama 3er aylığına sakatlayınca kapattım şimdi beşiktaşlar başlıyorum. iyi ki almamışım kudururdum şu haliyle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 sakatlık sorunu yaşayanlar oyundan önce kendinizde suç arayın bence :) 4-5 kere başladım oyuna , hiç sakatlık problemi yaşamadım (bu da tabi garip , sezon öncesi hazırlık dönemi , uzun süreli sakatlıkların en fazla olabileceği zaman sonuçta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 roma ve fiorentina favori takımlarım ama ufak takım alcaksam yıllardır özellikle atalantayı tercih ederim.Arab city adam olmaz bence para saadet getirmio oyunda bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 hiç sakatlık yaşamamak garip gerçekten :D 01-02 den beri oynarım oyunu, çok hafif antreman da tutmuşluğum var, normal antremanla sezona başlamışlığım da var, böyle sakatlık görmedim ben ya bide: futbolcuya transfer teklifinde bulundum, kabul edildi, kontrat önerdim, sonra haber geldi kulübünün kontrat teklifini kabul etti diye, pek anlamadım mantığını, aynı anda mı kontrat önermişiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 bence tamamen şans funq sakatlık olayı. transferdeki olay daha önceki oyunlarda da vardı. transfer teklifi götürdüğün oyuncuyu klüpte tutmak için yeni kontrat önermiş takımı.. senin teklif yerine onlarınkini kabul edip yerinde kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 hmm ben bilmiyodum onu, yazık oldu alamadım nuri'yi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 bi daha offer et , illa gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 yok denedim de fiyat yükseldi, insufficient funds :D yıldıray aldım onun yerine, ama pek iyi değil 3 4 maçtan gördüğüm kadarıyla. delgado kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 srna 2 ay sakatlandı of tamda taktigi oturtmuştum :( bide iyi kaleci arayanlara valencianın yedek kalecisi olarak başlayan renan'ı öneriyorum, şahane gelişti adam 1 sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar