Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 knoxville said: fmlive adam etsinler önce. paralı tester gibiyiz fm live coook kotu bir oyun :P ben demistim size eheuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Quadrophenia said: Başka bir stada taşınmayı talep edebiliyor musun oyunda? Bunu bilen yok mu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 tunch said: rew , ardayı beğenmiyorsun da , manchester united oyunumda , bütün scoutların raporlarında " ilerde cristiano ronaldo kadar iyi bir kanat oyuncusu olur " raporu verildi. manchester united için "definite purchase" olarak raporlandı. arda kötü oynuyorsa , biraz da taktiğine bak düzeltmelerde bulun derim. giggs veya nani yerine solda arda oynuyor bende , ve "iyi" oynuyor. ayrıca bu statler hakkındaki şikayeti de anlamıyorum. arkadaşlar , bu oyunda ciddi bir "editor" var , ve bu editor size süs diye verilmiyor. oyunu kendi "gerçekliğinizde" oynamanıza imkan vermek için de orda. sadece 1 adamın (ki gelmiş geçmiş en iyi sol bek , herkes "hala" en iyi 11lerine roberto carlosu sol kanat olarak yazar) özellikleri (görece) üstün diye oyunu kötülemek gayet saçma. roberto carlos 16/20 orta yapmıyor mu? staminası daha mı düşük? açın editoru , 5 dakika uğraşın , kendi keyfinize göre bir rc yapın. ayrıca 7.52 ortalama , şampiyonluğa oynayan ve ligdeki 10 takımı farklı yenebilecek güçte bi kadroya sahip takımın herhangi bi oyuncusu için gayet normal bi ortalama. mahmut hanefi de oynasa o durumda ortalama alır. Selamlar. FB bende oyunu bıraktığım sırada ligde oldukça kötü pozisyondaydı (5. falandı sanırım). Ve benim şampiyonluğa oynayan takımımda 7.52 ve üzeri çok az oyuncu vardı mesela bundan dolayı Carlos çok göze battı. Ha carlos üzerinden oyunu kötülemiyorum zaten. Aksine oyunun çok başarılı olduğunu farklı zamanlarda pek çok kez söyledim. Ama oyuncu değerleri konusunda hatalı olduğunu ve bunun da eksiklerinden biri olduğunu bildirdim. Türkiye liginde oynadığım için de tanıdık ve göze çarpan oyuncuları (Arda, Hasan Şaş, R.Carlos, Alex vs) örnek gösterdim. Öte yandan Arda için bilmiyorum hala pek karar veremedim birkaç sezon oynamak lazım. Yeni patche çok sevindim, hadi hayırlısı, kısa sürede çıkar düzeltir umarım ufak eksikleri de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 patchte sadece biraz optimizasyon var. Major bugfix yok, cunku major bug yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 abi bu rezalet ne? "The number 16 shirt has been dedicated to the besiktas fans" dalga mı geçmiş oynu yapanlar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Azmodai said: patchte sadece biraz optimizasyon var. Major bugfix yok, cunku major bug yok. Database update var mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Large database ile oynuyorum. Hoffenheimdeki Ibisevic yok oyunda ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 BiTcH_oFBaT said: abi bu rezalet ne? "The number 16 shirt has been dedicated to the besiktas fans" dalga mı geçmiş oynu yapanlar anlamadım. şey mi yazmalarını bekliyorsun, 16 bursanın plakası ondan beşiktaş taraftarları gıcık oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Mumu said: BiTcH_oFBaT said: abi bu rezalet ne? "The number 16 shirt has been dedicated to the besiktas fans" dalga mı geçmiş oynu yapanlar anlamadım. şey mi yazmalarını bekliyorsun, 16 bursanın plakası ondan beşiktaş taraftarları gıcık oluyor işte ondan diyorum zaten. dedicated ne alaka yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Rewendor said: Azmodai said: patchte sadece biraz optimizasyon var. Major bugfix yok, cunku major bug yok. Database update var mi peki? dbase mukemmel su an bence :) gerek yok, yapimcilara gore de gerek yok. Bir sonraki dbase update anca kis transfer penceresinden sonra olur. bu arada, begenmediginiz ardanin 172 potansyeli ve 142 CA si var ki, ortalamalarin gayet ustunde bir oyuncu. Lutfen bahane aramayalim sddsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 şu oyun için ayrı bi bölüm açılsın veya sticky falan yapılsın ya. en azından herkesin tavsiye ettigi ucuz transferlerin toplandıgı bi topak falan olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 yeni konu açılsın bu pre fm2009 olsun herşey birbirine girmiş burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Taksitle transferin o an ki transfer bütçesine etkilerini açıklayabilcek biri var mı? Her zaman oyuncuya verdiğimiz toplam para kadar mı azalıyor bütçe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 evet ama klüp batmıyo taksitle ödeyince hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Sixoms said: Taksitle transferin o an ki transfer bütçesine etkilerini açıklayabilcek biri var mı? Her zaman oyuncuya verdiğimiz toplam para kadar mı azalıyor bütçe? nakit verdiğin direk ana bütçeden düşüyor. taksit kısımları ise bir sonraki bütçeden kesiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ilk senenin sonunda Leo franco yu bağladım beleşe komedi ahah. cisse ve seriç gidicek. nuri'yi aldım ara transferde. tavsyede ederim :D sene sonunda malik fathi yi almayı düşünüorm umarım yeterli parayı verir yönetim. evet 10 yılda türk oluoı yabancılar ama delgado için bu sayı 1065 ahaha 3 ay sonra türk olcak oyunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 1065 gün 3 ay değil 3 sene ediyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 bu hesaba göre delgado yaklaşık 960 gündür türkiye'deymiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 delgado türk olcak yakında hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 yav ben database i large yapınca yeterli memory yok, biraz alan boşalt falan diyo. ne kadar gerekli ki large yapabilmek için? ayrıca medium da da aynı hatayı veriyo. Dipnot: 10 GB boş alan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ramlerin dolmuş olabilir memory diyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 şu sakatlıklar konusunda bir update olmayacak mı acaba? Gs'yi aldım utanmasam kiralık Necati'yi falan geri çağırcam kadar çok sakatlanıyor adamlar. Milli maça giden 4 oyuncumun 3 ü nasıl ayağını kırabilir yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 robinson said: şu sakatlıklar konusunda bir update olmayacak mı acaba? Gs'yi aldım utanmasam kiralık Necati'yi falan geri çağırcam kadar çok sakatlanıyor adamlar. Milli maça giden 4 oyuncumun 3 ü nasıl ayağını kırabilir yahu? oha 3 ayak kırığı büyük cenabetlikmiş yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Bende abartı bi sakatlık olmadı henüz. Gerçi sezonun başı daha sanırım 4. lig maçını yaptım henüz (feneri yendim 2-0 :P). Bi seric gitti 3 ay hazırlık döneminde, bide holosko 2-3 hafta sakatlandı. Onun dışında ufak tefek bi kaç sakatlık oldu işte onlarda normal diye düşünüyorum. Kadrom yeterli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Rewendor said: 1065 gün 3 ay değil 3 sene ediyo :) sorun şu ki yeni oyun açtığımda delgadoyu ben almış olmuyorum, daha önceden beri tr de oynadığı için save'imin tarihine göre demiştim onu -.- delgadoya kıyak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar