tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 abi eskiden sadece "bi dahaki maç ne yapsam" diye düşünüyoduk , şimdi bin türlü tilki dolaşıyo kafada.. ayrıca ne kadar geliştirseler de , temel 10 senedir aynı. eskisi kadar sarmaması gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 bu ayrıntı ilk kez gözüme çarptı hoş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 sonunda taktiğimi oturtabildim :) çok mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 fener ne imbaymış ya yılda 2yenilgiden fazla almıyo adamlar 2yıldır oynuyorum 1-2 puanla şampiyonluğu kaçırıyorum depresyona girdim artık >.< taktik tavsiyesi varsa dinleyebilirim orda mı sorun var anlamadım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Azmodai said: isterse arkaplanda palyacolar oynarken 3 farkli monitorden filmler, diziler ve mac ozetleri izleyeyim ve cesitli insanlarla cybor yapayim... eskisi kadar sarmiyor valla. Oyun harika olmus ama 1.5 saat max dayanma suresi. Her oyun icin oyle oldu su son 1-2 senede. Bana boyle basina oturunca 1 saatte hevesimi alip cikacagim oyunlar lazim cok ender oluyor saatlerce oyun kasmak bu aralar.offf :( aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 valla ben takımımı buldum, taktiğimi de buldum. 4 saat oldu daha kapatmadım. hala aynı ben! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 benim de yarın son sınav, akşamına başlarım (da) bişey rica edicem (eğer benim gibi düşünenler çoksa tabi) abi şu über ve ucuz oyuncuları spoiler içinde verebilir misiniz? yani ben bunları scout ile bulmak oyunun bira tadına varmak istiyorum ama arada "x allah olmuş bu oyunda, ucuz bi de falan geçiyo" oraları atlaya atlaya bir oluyorum. çok zor olmazsa sizin için spoiler şeklinde verseniz bunları pek bi şukela olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 calimeroya ben de katiliyorum. Lutfen bariz oyuncular disinda (C.Ronaldo, Diego, vs.) buldugunuz genc yeteneklerin falan adlarini spoi icinde verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 arkadaşlar maça başlarken tempoyu yüksek tutun. 20. dakikadan sonra normal seviyenin biraz altına çekin. 40'a girilirken arttırın. ikinci yarıya yenik giriyorsanız tempoyu tama çekin. olmadı galipseniz 80'den sonra tama çekin. çok etkili oluyor. tek forvet oynuyorsanız eğer pas şeklini uzun pasa çevirin. defansif orta saha kullanıyorsanız kısa pas şeklinde oynayın ve her daima ileri koşan bir orta saha bırakın. önerim ise "taner taktak". ben ordusporla oynuyorum. fm 2008'in yıldızı bruno mezenga zaten akarken, fatih şen, taner taktak ve hakan albayraktan oluşan orta saham akıyor adeta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Genç yetenek DL Emiliano Insua, Liverpool Reserves. Ama verirler mi bilmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ben portsmount ile akıyorum adete hahah klüp el filan değiştirdi batıyor. transfer bütçesi 0 dı. bir ingiliz klübünde olmicak bişey yani bu. dedim onca takım içinde bunu mu buldum :D edit: bu ararda tugay blackburn'ün iconları arasında 1. sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Arkasokak said: arkadaşlar maça başlarken tempoyu yüksek tutun. 20. dakikadan sonra normal seviyenin biraz altına çekin. 40'a girilirken arttırın. ikinci yarıya yenik giriyorsanız tempoyu tama çekin. olmadı galipseniz 80'den sonra tama çekin. çok etkili oluyor. tek forvet oynuyorsanız eğer pas şeklini uzun pasa çevirin. defansif orta saha kullanıyorsanız kısa pas şeklinde oynayın ve her daima ileri koşan bir orta saha bırakın. önerim ise "taner taktak". ben ordusporla oynuyorum. fm 2008'in yıldızı bruno mezenga zaten akarken, fatih şen, taner taktak ve hakan albayraktan oluşan orta saham akıyor adeta :) oyuncu isimlerini lutfen spoilera alin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 yalnız sezon başı için cidden oyuncu bulmak kolay değil yani. abuk subuk adamlar aldım korkuyorum başıma geleceklerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 yazdığım oyuncular, hakan albayrak ve taner taktak ilk aramada hemen karşınıza çıkar zaten. fatih şen ise ordusporun kadrosunda özel bir keşif değil. yanlış anlaşılma olmasın, spoiler gerekseydi uygulardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Fatih Şen CM4 ve CM 03/04 oyunlarının efsanevi oyuncularından biri zaten. Bilmeyeni dövüyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Fenerbahçeye gelebilecek, Roberto Carlos ayarında, iyi bir DL/WBL bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Carlos ayarında DL yok zaten oyunda bırak fb ye gelmesini herangi biyere gidebilecek, imba yapmışlar adamı yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 carlos en son japon 3te bu kadar abartılmıştı.. onda da ronaldonun yanında forvet oynatırdık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Peki fenere gelebilecek iyi bi DL var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Azmodai said: Darqainu said: windowed modda oynayıp paticiğe girip bi yandan msnden sevgiliyle konuşup diğer yandan dizi yada film izliyorum sıkılmıyorum :D sadece oyuna odaklanmam için elektriklerin kesik olması lazım ki nete falan giremeyeyim =) isterse arkaplanda palyacolar oynarken 3 farkli monitorden filmler, diziler ve mac ozetleri izleyeyim ve cesitli insanlarla cybor yapayim... eskisi kadar sarmiyor valla. Oyun harika olmus ama 1.5 saat max dayanma suresi. Her oyun icin oyle oldu su son 1-2 senede. Bana boyle basina oturunca 1 saatte hevesimi alip cikacagim oyunlar lazim cok ender oluyor saatlerce oyun kasmak bu aralar. Ayni durumdayim, sanirim ogrencilikten emekli olmamaliydim.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ilk oyuncu tavsiyeleri. ingiltere league 2 danny graham ST koki mizuno AM R chris mccann M C evandro AM C andy taylor D L mark yeates AM RL (4. ligin ronaldosu) simon francis D R steve jennings M C dean hammond M C aaron maclean ST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 DL önerisi fm 08 de keşfettiğim ve bunda da fena olmayan İsviçreli Elmer'e bakmanızı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Rewendor said: Carlos ayarında DL yok zaten oyunda bırak fb ye gelmesini herangi biyere gidebilecek, imba yapmışlar adamı yine :) abartma. 5 konsantrasyon ve 6 consistency ile 4-6 macta bir, 25dkligina super oynayan bir adam su an carlos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Arkasokak said: yazdığım oyuncular, hakan albayrak ve taner taktak ilk aramada hemen karşınıza çıkar zaten. fatih şen ise ordusporun kadrosunda özel bir keşif değil. yanlış anlaşılma olmasın, spoiler gerekseydi uygulardım. her sekilde gerekiyor. Her isim icin lazim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Ağlamak istiyorum :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar