bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Oyunu beğendim.Çok güzel olmuş.Yalnız açtım Beşiktaşla kafadan Zapo 2ay sakat. Yalnız oyun benim bilgisayarı ezdi resmen. 3d seçeneği aktif olmuyor bende =) Advanced Controls dan giriyoruz dimi? Girdiğim zaman 2d gösteriyor değiştiremiyorum.Merak etmiştim 3d görüntüyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Ronaldinho said: oyunda fenerbahçeyle oynayıpta asistan menejeri kovmayı başarabilen oldumu? ilk sezonu tamamladım herifi bi türlü gönderemedim , yönetim sürekli engelliyo =) O mendiendo'dan nefret ediyorum ya, bi türlü yollayamadım adamı. Ne güzelde yardımcılar bulup kabul almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mumu said: oyundaki en büyük bug'ı ben buldum sanırım. hakan arıkan'ı juventus istiyor. daha saçma birşey olamazdı bence. topu tutmasını öğrensin oynar bence. refleksleri filan çook iyi bir kaleci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Oyunda Türk vatandaşlığına 10 yılda geçilebilmesi hata mı yoksa gerçektede değiştirildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Transfer bütçeleri niye bu kadar düşük? Beşiktaş ın 2milyon euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 her türlü grafik ihtiyacı için : www.fmglive.com forumları harikadır , ciddi ciddi oyuna ayrı bir renk katıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Tüpçü burdada kıllık yapıyor.Aptal saptal bi staff kadrom var.Takımda iki kaleci var 4 tane gk coach var yolladım çoğunu.Şimdi yabancı antrenörlerle anlaşamıyorum geliyorlar board izin vermiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 hala çok mcoach vardır.. hepsini yolla , gerektiği kadarını al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Crack201 dersine mi giriyorsun? Staff bulmakta güçlük çekiyorum.Gelmiyorlar yönetim maaş bütçesini arttırmıyor. İyi staff var mı bildiğiniz? Miguel Veloso diye bi adam buldum Sporting Portugal da. Ünlü oynuncuymuş.5.5m euro adam hile gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Veloso'yu aldım ben zaten, yalnız getirmek için 20 milyon dolar basmam gerekti Tottenham olarak. Baya baya da iyi oynuyor evet hile gibi adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 o adam 08 de de çok iyiydi ben Lulinha, saviet, zola filan bunları merak ediorm sakho var sonra ne bilyim doudin var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Arkadaşlar database i nasıl huge yapcamm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Staff konusunda müthiş sorunlar yaşıyorum bu yüzden sezona başlamıyorum. Uefa başlayacak staff 4 kişi. Fitness koç yok aldığımı yönetim kabul etmiyor.İyi de koç yok.? Pincali diye bi herif var parma da per week 800 alıyor ben 2000teklif ediyorum gelmiyor. Stafflarda bi problem yaşayan var mı ? keşke hiç bozmasaydım.Prof bi staff kadrosu kurmak istemiştim oysa ki =( adamda work with youngs 10 2000$ maaş alıyor.Kovdum hepsini yönetimi kara geçirdim kabul etmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ben udineseyle başladım.4-3-1-2 oynatayım dedim.Güzel amc yok!o üçlü dinamo ortasaha içinde iyi bi yedek lazım.Tavsiyeniz var mı?Bütçe 3 milyon euro ona göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 azmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oyun gelmedi mi hala :( hala oynuyamadım şu mereti pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Oyun gelmedi daha, bana kizmayin pttye kizin. 1 ay olmus yollanali. Bu arada staffi bu kadar takmayin. Size gizli bir sir vereyim mi... koclarin ozellikleri farketmeksizin antreman programlarindaki yuk LIGHT ise sorun yok. O koclarin yanindaki yildizlar ne kadar cok insani idare edebildiklerini gosteriyormus. Bununla alakali bir cok test vardi SI forumlarinda. Uzun vadeli oyunlarda 2 oyun baslatmislar ayni kadroyla. Bi kotu / ortalama statli koclarla, bir de en yuksek statli koclarla, sonuclar cok fark etmemis. Staffi cok takmayin bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 1 ay olmuşsa o yolda birilerinin cebine girmiştir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Azmodai said: Oyun gelmedi daha, bana kizmayin pttye kizin. 1 ay olmus yollanali. Bu arada staffi bu kadar takmayin. Size gizli bir sir vereyim mi... koclarin ozellikleri farketmeksizin antreman programlarindaki yuk LIGHT ise sorun yok. O koclarin yanindaki yildizlar ne kadar cok insani idare edebildiklerini gosteriyormus. Bununla alakali bir cok test vardi SI forumlarinda. Uzun vadeli oyunlarda 2 oyun baslatmislar ayni kadroyla. Bi kotu / ortalama statli koclarla, bir de en yuksek statli koclarla, sonuclar cok fark etmemis. Staffi cok takmayin bence :) ... O koçların tazminatlarına verdiğim milyonlara mı üzüleyim şimdi yoksa o kadar uğraştığıma mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 BiTcH_oFBaT said: o adam 08 de de çok iyiydi ben Lulinha, saviet, zola filan bunları merak ediorm sakho var sonra ne bilyim doudin var :p sakho çok imba bi de alamıyosun yani ben 25m euro önerdim alamıyorum edit : adam 5 m euro şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 BiTcH_oFBaT said: o adam 08 de de çok iyiydi ben Lulinha, saviet, zola filan bunları merak ediorm sakho var sonra ne bilyim doudin var :p lulinhayı second nationality'im brazil ve huge database'le oynamama rağmen bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 unK said: BiTcH_oFBaT said: o adam 08 de de çok iyiydi ben Lulinha, saviet, zola filan bunları merak ediorm sakho var sonra ne bilyim doudin var :p lulinhayı second nationality'im brazil ve huge database'le oynamama rağmen bulamadım hay of o yoksa oynamam ben :( sakho zaten imba idi düşünemiyorum. saivet ama favorim benim :p bruno formigoni vardı. mihelic vardı. tabi bide marko marin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Eduardo Costa harika adam Beşiktaş ta cisse nin erine çok güzel oturuyor. Zapo cisse ye yol verdim Azmo, öyle diyorsundun da takımla gözle görülen bi yorulma değişiklik oldu hazırlık maçlarında.Fitness koçum yok ve alamıyorumda.Yönetim hiçbirini kabul etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 youth coachları falan da gönderdin mi black? ben ciddi güzel staff kadrosu oluşturdum beşiktaşta. bu arada , azmonun oyun gelmiyorsa , 60 yerine 80 milyona ortak olalım , normal satılan oyunlardan alalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ben her türlü olurum. her hesabada para geçerim=)ama 5kişi olursak yoksa cracke devam =) Ya 4kişi kaldı.2 tane GK aldım şimdi dowhan ı aldım çok meşhur.Ama başka staff alamıyorum. Sen kimleri aldın? Pincoli falan var parmada gelmiyor.Dünyaları teklif ettim.Çok iyi coachlar buldumda gelmiyor hiçbiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Ben başlıyorum crackinize, az kaldı. FM2009 kutusu ve günün gazetesiyle fotoğraf koymayanlar oksijen tüplerini hazırlasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar