Arion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Selam Paticikler, Sorunum, C:Program FilesUltima OnlineMusics klasöründe bulunan müzikleri değiştirmek istiyorum. Mesela; britain1.mid default olarak çalan müziği, Lorna - Papi Chulo şarkısının ir bölümü ile change ettiğim zaman çalışmamaktadır. Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz. Biraz değişiklik olsun istiyorum. Mesela Pazar Alanı'nda Barış Manço - Domates, Biber, Patlıcan :P Yardımcı olabilirseniz sevinirim.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Yerine mid koydun umarim, mp3 falan degil? :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 İlk zamanlarda mp3 olarak atmıştım. Şaka bi yana hakikaten anlayamadığım aynı formatta yaptığım halde yine de atmıyor. Şu ıhh ıhh tarafı çıksa yeter :D[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Format ayri uzanti ayri, mp3'u alip adini Britain.mid yapip atiyorsan calmaz, onu demek istiyorum. Mid olarak bulman lazim, midlerde de soz yok tabii, pek bir anlami kalmiyor dedigin bolumun :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Ayrı bir programla yapıyorum. Mid e çeviriyor sözleri siliyorum. Keşke sözlerle atabilsem her şehre ayrı bir müzik. War a geçince Blade - Techno Theme :D[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ya olm nabıcan degıstırıp ne gusel ıste mıy mıy da mıy mıy mıy mıy da mıy mıy calıyo mıllet papi chulo ne bılem summerjamde fln gaza gelır de gz de vendorlara fln attack verır :D[signature][hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics AraGØRN´ DîDØ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: Arion, 06 Nisan 2004 17:06 tarihinde demiş ki: Keşke sözlerle atabilsem her şehre ayrı bir müzik. War a geçince Blade - Techno Theme :D abarma be dostumm!!![signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Options / Music Off / Sound down / * MP3'u Açar *[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Amentes sanırım RP yapan bi server değil bildiğim kadarıyla. Ama bence UO gibi bir oyun dada papi chulo falanda çok saçma olur.[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 mid uzantılı bir dosya attığında olması gerekir, ancak genede olmuyorsa dosyanın boyutuda kontrol ediliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 abi koyma bence cok sacma oyunun kendı ıncelıgı gıder[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Papi Chulo gibi müzikler öylesine söylenmiştir. Orta Çağ'a uygun müzikler koymayı düşünüyorum. Mesela, Braveheart, Camelot gibi.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar