Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online İçindeki Müzikleri Değiştirme! / Yardım!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam Paticikler,

Sorunum, C:Program FilesUltima OnlineMusics klasöründe bulunan müzikleri değiştirmek istiyorum. Mesela; britain1.mid default olarak çalan müziği, Lorna - Papi Chulo şarkısının ir bölümü ile change ettiğim zaman çalışmamaktadır. Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.

Biraz değişiklik olsun istiyorum. Mesela Pazar Alanı'nda Barış Manço - Domates, Biber, Patlıcan :P

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır!

Amentes Admin
Amentes
Amentes Forum
Mesaj tarihi:
İlk zamanlarda mp3 olarak atmıştım.

Şaka bi yana hakikaten anlayamadığım aynı formatta yaptığım halde yine de atmıyor.

Şu ıhh ıhh tarafı çıksa yeter :D[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır!

Amentes Admin
Amentes
Amentes Forum
Mesaj tarihi:
Ayrı bir programla yapıyorum. Mid e çeviriyor sözleri siliyorum.

Keşke sözlerle atabilsem her şehre ayrı bir müzik. War a geçince Blade - Techno Theme :D[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır!

Amentes Admin
Amentes
Amentes Forum
Mesaj tarihi:
Amentes sanırım RP yapan bi server değil bildiğim kadarıyla.
Ama bence UO gibi bir oyun dada papi chulo falanda çok saçma olur.[signature][hline]
..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz

===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.

Mesaj tarihi:
Papi Chulo gibi müzikler öylesine söylenmiştir. Orta Çağ'a uygun müzikler koymayı düşünüyorum. Mesela, Braveheart, Camelot gibi.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır!

Amentes Admin
Amentes
Amentes Forum
  • Yeni Oluştur...