Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online İçindeki Müzikleri Değiştirme! / Yardım!

Arion

Öne çıkan mesajlar

Selam Paticikler,

Sorunum, C:Program FilesUltima OnlineMusics klasöründe bulunan müzikleri değiştirmek istiyorum. Mesela; britain1.mid default olarak çalan müziği, Lorna - Papi Chulo şarkısının ir bölümü ile change ettiğim zaman çalışmamaktadır. Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.

Biraz değişiklik olsun istiyorum. Mesela Pazar Alanı'nda Barış Manço - Domates, Biber, Patlıcan :P

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır!

Amentes Admin
Amentes
Amentes Forum
Sosyal ağlarda paylaş

Format ayri uzanti ayri, mp3'u alip adini Britain.mid yapip atiyorsan calmaz, onu demek istiyorum. Mid olarak bulman lazim, midlerde de soz yok tabii, pek bir anlami kalmiyor dedigin bolumun :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arion, 06 Nisan 2004 17:06 tarihinde demiş ki:

Keşke sözlerle atabilsem her şehre ayrı bir müzik. War a geçince Blade - Techno Theme :D

abarma be dostumm!!![signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦
¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
Sosyal ağlarda paylaş

Amentes sanırım RP yapan bi server değil bildiğim kadarıyla.
Ama bence UO gibi bir oyun dada papi chulo falanda çok saçma olur.[signature][hline]
..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz

===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...