Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Plaka kayıp

spompas

Öne çıkan mesajlar

cift plaka olsaydi vergi dairesi ve emniyete haber vermen gerekiyordu.

tek plaka dusunce emniyete gidip tek plakanin dustugunu ve yenisini cikartmak istedigini soyliyceksin(dilekce ornekleri orda vardir).

Muhtemelen ozel bi kurulus adresi vericekler bi belge ile; artik plakalari buralardan cikartiyoruz. Onlar plakayi 15 dakka icinde cikartir yogunluga gore.

Sonrasinda emniyete gidip bu aldigin plakaya muhur bastiricaksin.
Tek plaka icin butun bu islemler 40-50 lirayi gecmez. Hatta ben 2 plaka cikartirken cok daha komik bi rakam vermistim korktugum gibi olmamisti ama tam hatirlayamiyorum simdi.

kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Simsiyah abartı çirkin cam filmlerinden, turbonun T'si yokken öyle sanılsın diye takılan gürültü ve kirlilik makinesi egzostlardan, bunları yapınca kendini en kral yarışçı sanıp insanların hayatını hiçe sayan ayılardan sonra bir plakalarla ilgili kurallar kaldı zaten eğilip bükülüp çiğnenmeyen, ona da başlatın insanları böyle taktiklerle.

APP plaka yaptırın gezin işte en modifiye haliyle. Plaka takmamak, ufak takmak, fontu okunmaz yapmak marifet mi yani?
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Simsiyah abartı çirkin cam filmlerinden, turbonun T'si yokken öyle sanılsın diye takılan gürültü ve kirlilik makinesi egzostlardan, bunları yapınca kendini en kral yarışçı sanıp insanların hayatını hiçe sayan ayılardan sonra bir plakalarla ilgili kurallar kaldı zaten eğilip bükülüp çiğnenmeyen, ona da başlatın insanları böyle taktiklerle.

APP plaka yaptırın gezin işte en modifiye haliyle. Plaka takmamak, ufak takmak, fontu okunmaz yapmak marifet mi yani?

Kardeş renk zevk, senin gibi bu işlerden nefret eden de var, hayatı bu işler olacak kadar seven de.

asıl marifet hakaret boyutuna geçmeden fikrini beyan etmek.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha iyi o zaman ya, sen parasını ödüyorsan adam da hapsini yatıyor, bize ne, istediğine tecavüz eder istediğini öldürür :) Yasa çiğneyen kendi olunca ve yasalar önemsiz(!!) olunca çok eğlenceli oluyor insanların kendini savunmaya çalışması.

Bir insanın plakasının 5 metreden zor okunacak kadar şık(!!) ve yasak bir yazı tipine sahip olması çok mu mantıklı veya marifet? Peki trafikte birinin arka plakasını göremeyip önden almaya kalksanız, orada da plaka olmasa hoş bir durum mu? Olamayacak bişey değil yani, illa önünüzden basıp gitmek zorunda değil ya insanlar, yeri gelir sizin arkanızda kalan bi çıkıştan çıkıverirler size bişey yapıp kaçtılarsa, aynı şey yayayken de geçerli. Polis için de geçerli aynı şey, plaka ihbar edilip trafik çevirmesi yapılırken adam siz geçip gittikten sonra anca mı görsün plakayı?

Tabi bunlar da ayrı bi sebep bu tip insanlar için, sağda solda anlatırlar "olum beni hep çeviriyolar da ben hep yırtıyorum, olmadı bi çorba parası sakal atıyosun en fazla ehauhe" diye. Daha çok dikkat çeker, kendi mantığındaki çevrelerde de itibar kazanırlar :) İlgi açlığı ve/veya fazla para insanlara böyle mantıksız şeyler yaptırmasa da toplumumuz biraz daha düzelse keşke.
Sosyal ağlarda paylaş

Oturup etigi tartismayacamda

senin dedin pozisyonlarin hic biri mantikli degil, ben bayag dusunmustum nasil arka plaka varken on plaka lazim olabilir diye, aracalar ileriye gittigi surecte on plakanin gereksimini yok tamamen aptalca :) Bir tek radar polislerinin rahat gormesini saglar diyordum o da kaldirsin kicini baksin arkadaki plakaya. Araclar geri geri gitmedigi surecte ondeki plakanin hic bir anlami yok. Sirf artislik yapcam diye kasmayin :)

Rusvete gelince ben rusvet falan vermiyorum, kes cezam neyse oderiz diyorum, oturupta ugrasamam elin polisine yaltaklanmaya oyle bir kulturum yok.

Baggio said:
Ha iyi o zaman ya, sen parasını ödüyorsan adam da hapsini yatıyor, bize ne, istediğine tecavüz eder istediğini öldürür :) Yasa çiğneyen kendi olunca ve yasalar önemsiz(!!) olunca çok eğlenceli oluyor insanların kendini savunmaya çalışması.

Bir insanın plakasının 5 metreden zor okunacak kadar şık(!!) ve yasak bir yazı tipine sahip olması çok mu mantıklı veya marifet? Peki trafikte birinin arka plakasını göremeyip önden almaya kalksanız, orada da plaka olmasa hoş bir durum mu? Olamayacak bişey değil yani, illa önünüzden basıp gitmek zorunda değil ya insanlar, yeri gelir sizin arkanızda kalan bi çıkıştan çıkıverirler size bişey yapıp kaçtılarsa, aynı şey yayayken de geçerli. Polis için de geçerli aynı şey, plaka ihbar edilip trafik çevirmesi yapılırken adam siz geçip gittikten sonra anca mı görsün plakayı?

Tabi bunlar da ayrı bi sebep bu tip insanlar için, sağda solda anlatırlar "olum beni hep çeviriyolar da ben hep yırtıyorum, olmadı bi çorba parası sakal atıyosun en fazla ehauhe" diye. Daha çok dikkat çeker, kendi mantığındaki çevrelerde de itibar kazanırlar :) İlgi açlığı ve/veya fazla para insanlara böyle mantıksız şeyler yaptırmasa da toplumumuz biraz daha düzelse keşke.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...