spompas Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Ön plakamı kaybettim çerçevesinden düşmüş ne yapmalıyım bana ne kadara mâl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 cift plaka olsaydi vergi dairesi ve emniyete haber vermen gerekiyordu. tek plaka dusunce emniyete gidip tek plakanin dustugunu ve yenisini cikartmak istedigini soyliyceksin(dilekce ornekleri orda vardir). Muhtemelen ozel bi kurulus adresi vericekler bi belge ile; artik plakalari buralardan cikartiyoruz. Onlar plakayi 15 dakka icinde cikartir yogunluga gore. Sonrasinda emniyete gidip bu aldigin plakaya muhur bastiricaksin. Tek plaka icin butun bu islemler 40-50 lirayi gecmez. Hatta ben 2 plaka cikartirken cok daha komik bi rakam vermistim korktugum gibi olmamisti ama tam hatirlayamiyorum simdi. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 geçen ay düşürdüm ben ilgilenmedim muameleciye yaptırdım 50 verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 :/ bende yaptırmayı denedim olmadı pazartesi gideceğim yaptıracağın kimlik fotokopi ve dilekçe lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ön plaka aslında zorunlu değilmiş gibi bişey duymuştum. doğruluk payı var mı? sadece arkaya takmak kafi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ABD'de bazı eyaletlerde o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 benim hıyar abim apaçi zamanında arabanın ön plakasını çıkarmıştı güzel görünüm için. güzel de çorba parası bırakmıştı aynı günün akşamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Selam, Koptum :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Öne daha küçük kibar bi plaka yaptır, böyle yazı fontunu falan da belirleyebiliyosun, orijinal plakayı da bagajda gezdir ama. polis çevirdiğinde orjinali burda diye gösterince genelde sorun olmuyo "iyi orjinalini taktır uyarı olsun bu" falan diyip geçiştiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Simsiyah abartı çirkin cam filmlerinden, turbonun T'si yokken öyle sanılsın diye takılan gürültü ve kirlilik makinesi egzostlardan, bunları yapınca kendini en kral yarışçı sanıp insanların hayatını hiçe sayan ayılardan sonra bir plakalarla ilgili kurallar kaldı zaten eğilip bükülüp çiğnenmeyen, ona da başlatın insanları böyle taktiklerle. APP plaka yaptırın gezin işte en modifiye haliyle. Plaka takmamak, ufak takmak, fontu okunmaz yapmak marifet mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 APP'de yasak. Lütfen yasaya tam uy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Baggio said: Simsiyah abartı çirkin cam filmlerinden, turbonun T'si yokken öyle sanılsın diye takılan gürültü ve kirlilik makinesi egzostlardan, bunları yapınca kendini en kral yarışçı sanıp insanların hayatını hiçe sayan ayılardan sonra bir plakalarla ilgili kurallar kaldı zaten eğilip bükülüp çiğnenmeyen, ona da başlatın insanları böyle taktiklerle. APP plaka yaptırın gezin işte en modifiye haliyle. Plaka takmamak, ufak takmak, fontu okunmaz yapmak marifet mi yani? Kardeş renk zevk, senin gibi bu işlerden nefret eden de var, hayatı bu işler olacak kadar seven de. asıl marifet hakaret boyutuna geçmeden fikrini beyan etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Selam, Mr.Marv, alnını getir, öpüjemmm... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bence on plaka olayi gereksiz ozelliklede spor tipli arabalara hic gitmiyor, ben acikcasi cezasi neyse veririz modunda takiliyorum takmadigim arabalarda cunku cidden kotu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 paramecium said: Selam, Mr.Marv, alnını getir, öpüjemmm... Saygılar. Gene banlandık, biraz düşük profil takılayım dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Selam, Düşük profil yerine dilin kemği olayı :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Yasa çiğnemenin zevki olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ön plaka zorunlu değil.ben ön plaka kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Yok öyle birşey, gayet zorunlu her ikisi. Polisler umursamıyor olabilir, fikrim yok, ama hala zorunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 gayet olur acikcasi, zamaninda biri bir kanun koymus kimsede kosmuyor pesinden, soruyorsun polise niye var bu on plaka mantigi nedir cit sesi cikmiyor. Yakalanirsan veriyorsun parasini zati son 3-5 aydir bakmiyorlar on plakaya. Baggio said: Yasa çiğnemenin zevki olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Ha iyi o zaman ya, sen parasını ödüyorsan adam da hapsini yatıyor, bize ne, istediğine tecavüz eder istediğini öldürür :) Yasa çiğneyen kendi olunca ve yasalar önemsiz(!!) olunca çok eğlenceli oluyor insanların kendini savunmaya çalışması. Bir insanın plakasının 5 metreden zor okunacak kadar şık(!!) ve yasak bir yazı tipine sahip olması çok mu mantıklı veya marifet? Peki trafikte birinin arka plakasını göremeyip önden almaya kalksanız, orada da plaka olmasa hoş bir durum mu? Olamayacak bişey değil yani, illa önünüzden basıp gitmek zorunda değil ya insanlar, yeri gelir sizin arkanızda kalan bi çıkıştan çıkıverirler size bişey yapıp kaçtılarsa, aynı şey yayayken de geçerli. Polis için de geçerli aynı şey, plaka ihbar edilip trafik çevirmesi yapılırken adam siz geçip gittikten sonra anca mı görsün plakayı? Tabi bunlar da ayrı bi sebep bu tip insanlar için, sağda solda anlatırlar "olum beni hep çeviriyolar da ben hep yırtıyorum, olmadı bi çorba parası sakal atıyosun en fazla ehauhe" diye. Daha çok dikkat çeker, kendi mantığındaki çevrelerde de itibar kazanırlar :) İlgi açlığı ve/veya fazla para insanlara böyle mantıksız şeyler yaptırmasa da toplumumuz biraz daha düzelse keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 turkıyede yasıyoruzz bazı polıslar bayramda nobetlerını satıyolar bu bazıları yuzunden saygı dogal olarak yıtırılıyoo ınsanlar kuralları ceza yerıne rusvet gozuyle bakıyo trafık polıslerını normal polısler bıle sevmıyo ne kadar saygı alırsan o kadar saygı gosterırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 adam plakasını da takmaz kırmızı ısıkdada gecerr bazılarına torpıl gecılcekse lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Oturup etigi tartismayacamda senin dedin pozisyonlarin hic biri mantikli degil, ben bayag dusunmustum nasil arka plaka varken on plaka lazim olabilir diye, aracalar ileriye gittigi surecte on plakanin gereksimini yok tamamen aptalca :) Bir tek radar polislerinin rahat gormesini saglar diyordum o da kaldirsin kicini baksin arkadaki plakaya. Araclar geri geri gitmedigi surecte ondeki plakanin hic bir anlami yok. Sirf artislik yapcam diye kasmayin :) Rusvete gelince ben rusvet falan vermiyorum, kes cezam neyse oderiz diyorum, oturupta ugrasamam elin polisine yaltaklanmaya oyle bir kulturum yok. Baggio said: Ha iyi o zaman ya, sen parasını ödüyorsan adam da hapsini yatıyor, bize ne, istediğine tecavüz eder istediğini öldürür :) Yasa çiğneyen kendi olunca ve yasalar önemsiz(!!) olunca çok eğlenceli oluyor insanların kendini savunmaya çalışması. Bir insanın plakasının 5 metreden zor okunacak kadar şık(!!) ve yasak bir yazı tipine sahip olması çok mu mantıklı veya marifet? Peki trafikte birinin arka plakasını göremeyip önden almaya kalksanız, orada da plaka olmasa hoş bir durum mu? Olamayacak bişey değil yani, illa önünüzden basıp gitmek zorunda değil ya insanlar, yeri gelir sizin arkanızda kalan bi çıkıştan çıkıverirler size bişey yapıp kaçtılarsa, aynı şey yayayken de geçerli. Polis için de geçerli aynı şey, plaka ihbar edilip trafik çevirmesi yapılırken adam siz geçip gittikten sonra anca mı görsün plakayı? Tabi bunlar da ayrı bi sebep bu tip insanlar için, sağda solda anlatırlar "olum beni hep çeviriyolar da ben hep yırtıyorum, olmadı bi çorba parası sakal atıyosun en fazla ehauhe" diye. Daha çok dikkat çeker, kendi mantığındaki çevrelerde de itibar kazanırlar :) İlgi açlığı ve/veya fazla para insanlara böyle mantıksız şeyler yaptırmasa da toplumumuz biraz daha düzelse keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar