Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CD-Key Kontrolü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Druid'imi bir mage'le takaslamak istiyorum da (WotLK da mage oynıyım diyorum, kasmak da zor geldi şimdi :P) adamın bana doğru cd-key'i verdiğini vs. nasıl anlayabilirim. CD-Key kontrolü yapabileceğim bir yer var mı? Bir de verdiği acc.ı geri alamaması için nüfus cüzdanı fotokopisi vs. isteyeceğim, eh tabii mail de değişecek. Daha sonra geri alabilme şansı kalıyor mu adamın?
Mesaj tarihi:
Bu acc dan acca transeferi deneyen bi arkadasımız varmı sadece soyadınmı aynı olması lazım isim soyad diger bilgilerindemi olması lazım.Bu isi yapmıs bi arkadas burada yazarsa sevinirim.BEnde oyle bisey yapmayı dusunuyorum.
Mesaj tarihi:
@efsun, amacım bir acc.ımı satarak diğerini finanse etmek, başka bir acc. alırsam boşuna 70 lira vermiş olacağımdan öyle birşey yapmak istemiyorum.

Bu arada evet sadece soyad aynı olsa yetiyor.
Mesaj tarihi:
İstedikten sonra hesabını tekrar alabilir diye biliyorum. Bizim realmda bi çocuk vardı karşı factionda olsada farm yaparken orda burda bizim guild elemanlarıyla epey takılıp kendini sevdirmişti. Birkaç hafta göremedik ortalıkta sonra karakteri eskiden takas yaptığını ve o kişinin yaklaşık 1 yıl aradan sonra hesaba konduğunu öğrendik. Karakteride başka realma taşımış tabi. s3 mount falan vardı herşey puf olup uçuyor işte..

Bende bir druid almayı düşünüyordum ama bunu gördükten sonra vazgeçtim. En güzeli kendi karakterine sahip olman yoksa ilerde harcadığın vakit böyle kötü şekilde boşa gidebiliyor ve en kötüsü ne yaparsan yap o istedikten sonra ondan daha fazla bilgi ortaya koyup karakteri geri alabilme şansın olmuyor. Kişisel bilgilerim çalınmış diyip daha fazla delil ortaya sunduktan sonra sen ne yapabilirsin ki ? Hiçbirşey :) Benim bilgim bu fazlasını bilen varsa daha net bilgi verir sanırım...
Mesaj tarihi:
Nessarien said:
İstedikten sonra hesabını tekrar alabilir diye biliyorum. Bizim realmda bi çocuk vardı karşı factionda olsada farm yaparken orda burda bizim guild elemanlarıyla epey takılıp kendini sevdirmişti. Birkaç hafta göremedik ortalıkta sonra karakteri eskiden takas yaptığını ve o kişinin yaklaşık 1 yıl aradan sonra hesaba konduğunu öğrendik. Karakteride başka realma taşımış tabi. s3 mount falan vardı herşey puf olup uçuyor işte..

Bende bir druid almayı düşünüyordum ama bunu gördükten sonra vazgeçtim. En güzeli kendi karakterine sahip olman yoksa ilerde harcadığın vakit böyle kötü şekilde boşa gidebiliyor ve en kötüsü ne yaparsan yap o istedikten sonra ondan daha fazla bilgi ortaya koyup karakteri geri alabilme şansın olmuyor. Kişisel bilgilerim çalınmış diyip daha fazla delil ortaya sunduktan sonra sen ne yapabilirsin ki ? Hiçbirşey :) Benim bilgim bu fazlasını bilen varsa daha net bilgi verir sanırım...

+1
Mesaj tarihi:
cd key doğruluğundan daha önemli olan secret answer...
benim cd-keyim kayıp, blizzarda bu konuyla ilgili mesaj atınca kaybolan cd-keyi getirtemeyiz ama secret answer kullanını cd key yerine demişti...
Mesaj tarihi:
Neyse artık, acc.ımı satacağım adam online olmadı koca gün, benimde kastığım mage 30 lvl olmuş yolu yarılamış zaten. Acc.ımı satmama gerek kalmadı mage oynamak için. 3 ay içinde kastığım 3. charım hayırlı olsun :/
Mesaj tarihi:
Ya paladin demeyin zaten paladin kasasım var :/ şimdi 3. mage'imi 30 küsür lvlde bırakmak da istemiyorum. Gördüğüm her paladin yazısı aklımı çelmeye çalışıyor. Herhalde mage'i kasıp bir de paladin kasıcam.
  • Yeni Oluştur...