deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Druid'imi bir mage'le takaslamak istiyorum da (WotLK da mage oynıyım diyorum, kasmak da zor geldi şimdi :P) adamın bana doğru cd-key'i verdiğini vs. nasıl anlayabilirim. CD-Key kontrolü yapabileceğim bir yer var mı? Bir de verdiği acc.ı geri alamaması için nüfus cüzdanı fotokopisi vs. isteyeceğim, eh tabii mail de değişecek. Daha sonra geri alabilme şansı kalıyor mu adamın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Forumlarda CD-Key giriyodun Starcraft ve Warcraft falan için. Belki WoW'da da vardır, bi bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bire bir yüz yüze yap alışverişini bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Adam ankarada ne yazıkki. Öyle bir problem var, yoksa benim de işime gelirdi yüzyüze yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 hiç cd key felan lazım olmadan kimlik fotokopisi direk yetmiyor muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Yetmiyor sanırım, daha önce sadece bir kez acc.ımı satmıştım, onda da herşeyi verdim adama ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Cd keye baklılıyor mu bilmiyorum ama en temizi yeni acc alıp o accye transfer yapmak ilerde başın ağrımaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahah Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Bu acc dan acca transeferi deneyen bi arkadasımız varmı sadece soyadınmı aynı olması lazım isim soyad diger bilgilerindemi olması lazım.Bu isi yapmıs bi arkadas burada yazarsa sevinirim.BEnde oyle bisey yapmayı dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 @efsun, amacım bir acc.ımı satarak diğerini finanse etmek, başka bir acc. alırsam boşuna 70 lira vermiş olacağımdan öyle birşey yapmak istemiyorum. Bu arada evet sadece soyad aynı olsa yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 sadece kimlik fotokopisi al yeterli.cd-key artık kullanılmıyor gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 İstedikten sonra hesabını tekrar alabilir diye biliyorum. Bizim realmda bi çocuk vardı karşı factionda olsada farm yaparken orda burda bizim guild elemanlarıyla epey takılıp kendini sevdirmişti. Birkaç hafta göremedik ortalıkta sonra karakteri eskiden takas yaptığını ve o kişinin yaklaşık 1 yıl aradan sonra hesaba konduğunu öğrendik. Karakteride başka realma taşımış tabi. s3 mount falan vardı herşey puf olup uçuyor işte.. Bende bir druid almayı düşünüyordum ama bunu gördükten sonra vazgeçtim. En güzeli kendi karakterine sahip olman yoksa ilerde harcadığın vakit böyle kötü şekilde boşa gidebiliyor ve en kötüsü ne yaparsan yap o istedikten sonra ondan daha fazla bilgi ortaya koyup karakteri geri alabilme şansın olmuyor. Kişisel bilgilerim çalınmış diyip daha fazla delil ortaya sunduktan sonra sen ne yapabilirsin ki ? Hiçbirşey :) Benim bilgim bu fazlasını bilen varsa daha net bilgi verir sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Nessarien said: İstedikten sonra hesabını tekrar alabilir diye biliyorum. Bizim realmda bi çocuk vardı karşı factionda olsada farm yaparken orda burda bizim guild elemanlarıyla epey takılıp kendini sevdirmişti. Birkaç hafta göremedik ortalıkta sonra karakteri eskiden takas yaptığını ve o kişinin yaklaşık 1 yıl aradan sonra hesaba konduğunu öğrendik. Karakteride başka realma taşımış tabi. s3 mount falan vardı herşey puf olup uçuyor işte.. Bende bir druid almayı düşünüyordum ama bunu gördükten sonra vazgeçtim. En güzeli kendi karakterine sahip olman yoksa ilerde harcadığın vakit böyle kötü şekilde boşa gidebiliyor ve en kötüsü ne yaparsan yap o istedikten sonra ondan daha fazla bilgi ortaya koyup karakteri geri alabilme şansın olmuyor. Kişisel bilgilerim çalınmış diyip daha fazla delil ortaya sunduktan sonra sen ne yapabilirsin ki ? Hiçbirşey :) Benim bilgim bu fazlasını bilen varsa daha net bilgi verir sanırım... +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Aslında evini öğrenmek lazım adamların :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 abi yani adamin cdkeyine guvenmiyosunda, millete kimlik mi veriyosunuz? vay anasini, direk al benim kimligim senin olsun, deger mi oyun icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Kimlik vermek güvenlik açısından önemli, eğer alan hacklemese bile, başkası tarafından hacklendiğinde bir daha senin peşinde koşmaz adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Evet güvenlik için önemli de, adamın tc kimlik nosuyla ne haltlar yiyebilirsin abi. Çok sakat birşey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 O kısmı editlersiniz PS'de ben öyle yapmıştım, TC kimlik no'su kısmı yoktu olduğu gibi. Blizz'e yollasan hani nerde diyecek hali de yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 cd key doğruluğundan daha önemli olan secret answer... benim cd-keyim kayıp, blizzarda bu konuyla ilgili mesaj atınca kaybolan cd-keyi getirtemeyiz ama secret answer kullanını cd key yerine demişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Neyse artık, acc.ımı satacağım adam online olmadı koca gün, benimde kastığım mage 30 lvl olmuş yolu yarılamış zaten. Acc.ımı satmama gerek kalmadı mage oynamak için. 3 ay içinde kastığım 3. charım hayırlı olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 bana da bi paladin kasıp wotlk'a kadar hazır edersen sevinirim. ekmek + flight masrafların benden, sigorta da yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Ya paladin demeyin zaten paladin kasasım var :/ şimdi 3. mage'imi 30 küsür lvlde bırakmak da istemiyorum. Gördüğüm her paladin yazısı aklımı çelmeye çalışıyor. Herhalde mage'i kasıp bir de paladin kasıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar