GEd Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 avrupada kızlar sormuyor bide , en büyük palavradır oda. o kızlar antalya sahillerinde falan soruyorlar sadece tatile gelen tayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Baggio said: pekaziz said: Bilmediğin birşey varsa çeneni kapayacaksın. Laf söylemek için laf söylemek senin gibi eğitimcilere yakışmıyor. Bu ne biçim üslup ki? Senin bildiğin bişey varsa söyle o zaman, "çeneni kapa" diye kabalık etmek yerine. Şuan ikinizin yazılarını bu konuda özetlersek ancak şunu görüyoruz; ikiniz de Hollanda'da uyuşturucunun yasal olduğunu biliyorsunuz, ama Cooldragon yasal olan ülkelerde kullanımın düştüğünü de biliyor. Dolayısıyla senin bilip, onun bilmemesi gibi bir durumu biz buradan (varsa bile) göremiyoruz, ve sen bu bitkisel üslupla haksız duruma düşürüyorsun kendini. Lütfen biraz hoşgörü. Üslubumda bir sorun merak etme, senden daha fazla dikkat ediyorum yazdıklarıma. Benim doğduğum köyde bilmeden konuşanup bir de üstüne herşeyi ben bilirim havasında olanlar için "kibirinden dübürünü görmüyor" derler. Sizinki de o hesap. Adam çok bilgim yok yasal uyuşturucu konusunda diyor, sen de çıkıp süper bir matematikle beni meğlup ilan ediyorsun. Kimi "lan pekaziz, süper biliyosun sen herşeyi, nasıl düzeltecez lan bu ülkeyi ehehe" diyince rahatlar, bana laf soktuğunu sanır, kimi de benim gibi "kapa çeneni" der. Bunu diyince aklımca Can Yücel'in o meşhur bizim köyde göte göt derler lafı geldi. Üstat bile derken ben niye demeyeyim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Aket-Atum said: pekaziz said: Kıç bacak açmayınca öküz oluyoruz ne güzel. O fotoğraf çeken bayan gibi muhtemelen Hollanda'da barlara takılıp "yasal" uyuşturucu kullanan, gece de sarhoş olup bilmem kimin evinde kalıp sevişen ve hayatının her gününü yaklaşık böyle geçiren birisi olsaydık bırak öküz olmayı, medeniyet madalyasıyla ödüllendirilecektik. Aziz Nesin'in o sözü niye dediğini bilmeden atıp tutan öküzlerden, kendi de bi bok yemediği halde halkına öküz sıfatını layık gören öküzlerden ve bu ülke üzerine dolap döndürenlere sesini çıkarmayan öküzlerden artık iyice tiksindim. Umarım resimdekiler değil de asıl öküzlerimiz kendi öküzlüklerinden bir an önce kurtulurlar. hayatımda bu kadar iğrenç, hazmedememiş bir yorum görmedim. off çok rezil bi adamsın valla sinir oldum sana ne insanların ne giyidğinden ne yaptığınan bilmemnesinden. bu mesajından bile öküzlük akıyo fakında değilsin. apış arasını kaşıyıp abi evrupada kızlar soruyomuş ehhihi diyen bi tip canlandı gözümde. evet eğer öyle olsaydın medeniyet madalyası ile ödüllendirilecektin çünkü demek ki gerçekten medeni bir toplumda yaşıyordun. dinci şerefsizler gibi küçücük kızların başlarını örten p.zevenklerin olduğu bir toplum asla medeni olmayacaktır. yeter lan paticiktede kırmayayım milleti diyorum ama hıyarlık akın akın akıyo Hadi bakalım bunca hakarete bir cevap gelecek mi. O kadar sinirlenmişsin ki köpükler saçılmış etrafa. Kusura bakma aşk denen olguyu bilmeden hergün farklı bir kızı altına almayı medeniyet sayıyorsak evet ben gericiyim. Böyle bir gericilikten de onur duyuyorum emin olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ay canım diğer başlıktaki mesajıma göndermede yapmış ben sana ne diyorum sen ne anlıyosun, sen bu kafayla devam et at gözlüklerini çıkarma. ooof of işimiz var sizinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Tamam medenisin filan da bana canım deme lütfen, alışık değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 sen dalga geçilmesinede alışık değilsin sanırım..hemen ciddiye aldın alıştırayım mı abisi iki dakikada? hadi cnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 öeh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar