Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablo internet de yeni fiyatlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:
Yav soruma cevap verebilecek yok mu? Bu modemlerde port açma/yönlendirme olayları nasıl, basit şekilde yapılabiliyo mu? Port sınırı var mı?

Kablosuz modemlerde usul nasil bilmiyorum ama kablolu modemlerde tum portlar acikti extra bir islem yapmaniza gerek yok.
Mesaj tarihi:
ajmet said:
Mr_Hand said:
Yav soruma cevap verebilecek yok mu? Bu modemlerde port açma/yönlendirme olayları nasıl, basit şekilde yapılabiliyo mu? Port sınırı var mı?

Kablosuz modemlerde usul nasil bilmiyorum ama kablolu modemlerde tum portlar acikti extra bir islem yapmaniza gerek yok.

o da güzelmiş ahah
Mesaj tarihi:
Red said:
da wireless olayı yok işte bunlarda.yıllardır kablonet kullanırım.fiyatı hızı müşteri hizmetlerinden vs hep memnun kaldım.

ama laptop a geçtiğim zaman adsl ye geçtm

kablosuz modemler var netmaster ın...
Mesaj tarihi:
Red said:
wireless kablo modemler varmı ?

en az 150 kere sormusumdur mşteri hizmetlerine teknik servis elemanlarına flan.biri de var gidin alın demedi

o zaman wireless router alırsınız ve kablo modeminize bağlarsınız hem 4 port lu çıkış alırsınız + wireless olur ben o şekilde kullanıyorum Linksys in wireless router ını kullanıyorum hiç bir sorun olmuyor. Normal çıkışından bilgisayarım wireless dan da laptop,playstation 3 ve wii yi bağlıyorum herhangi bi sorunum olmadı
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...