Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NWN] Sonunda 2. ek paketi de aldım (HoU)


Bone

Öne çıkan mesajlar

Dün gittim aldım oyunu.
NWN kurdum SoU kurdum sonra da HoU kurdum..

üçü nirden yüklü ne güzel.
Acaba orjinalini alsam mı değer mi?
Singleplayer takılcam herhalde sanırım değmez..

Neyse hemen Kenshin Himura diye bir karakter açtım.
Ne güzel, Weapon Master diye bir class gelmiş..
10 Fighter/5 Weapon Master verdim..
8 Hide 8 Disguise olunca da (6-8 şu an durum) Assassin vercem.. Daha sonra 20/10 olduktan sonra assassin level'ını arttırmayı düşünüyorum.. Şimdilik sadece poison use için alcam..

Katana üzerine mastır yapıyorum..
Ama katana bulmak zor. Bir tane buldum, +2 dexterity veren belti satmak zorunda kaldım.
Alıyım işe yarar, çünkü katana üzerine gittim, sword felan kullanmasın yazık.
Zırh giydim en yakın zamanda Deri zırha geçmeyi düşünüyorum..

Neyse oyuna dönelim..
Baştaki introlar baya hoşuma gittti..
Drowların yaptığı ayin sonucunda Lloth gelcek sandım ama salak Kenshin geldi ehehe..

Bakalım undermountain'e girdim (şehirdeki bir iki duergarı hallettim felan karakter yaratımı da uzun sürdü) neler karşılıycak bizi..
goblini dışarı yolladım risk aldım biliyorum ama umarım birşey olmaz..

güzel olmuş ek paket.. RP'yi arttırmışlar gibi geldi..
Özellikle evil olup ters cevaplar verebilmek çok hoş...[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ileride guzel katanalar var. Ama assasin cok gereksiz. sadece dedigin gibi poison use icin alinabilir. onun yerine rogue almak cok daha mantikli. oyun sonuna kadar death attack neredeyse hic bise yaramiyor, ama sneak attack bayagi faydali. Weap M/Ftr/Rog cok guzel olur bence. iyi eglenceler.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

monk aşmış bişi zaten abi..
20level monk, 10level fighter, 10 level weaponmaster olsam mı diye düşünmüştüm bir ara, nasıl olsa oyunun başındayım hala, ama sonra üşendim yeni karakter açmaya..

yumruğum1d20 oluyor..
sanşlıysan 20 damage 20 damage vuruyorsun..
str yüksekse daha kuvvetli vurursun 1d20+5 felan ehehe.

wisdom bonusu sana zırh gibi etki ediyor.
wisdom bonusuna daha sonra bir de armor bonusu ekleniyor..
bir de dexterity bonusu eklesek ohh...

flurry of blow felan..
bir de weapon master sanırım yumruğu da weapondan sayıyor..
weapon focus felan...

ama tabii bunun için 18str, 18dex, 18wis, 13int, 10con, 10chr gibi bir karakter ile başlaman gerek ama ne yazık ki oyunda zar atma özelliği yok.. BG2 gibi olsa aha sana aşmış karakter..

tokat ata ata ejderha katlediyorsun...[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

malesef weapon master unarmed strike i saymiyor weapon of choicedan. 3rog/16Monk oynuyorum, bayagi guzel sneak attack 2d6, uncanny dodge falan aldim. flurry of blows, power attack stunning fist, wholeness of body ve daha zilyon tane feat im var. poison, incubation falan immunity im var. Hem wisdom hem dexterity hem de tumbledan gelen +4 armor class bonusumla bayagi guclu oldum oyunun basindan. +5 eldivenlerimle 1d6 sonic damage bonusum var. ki strike +2 vs vs :) zaten dex save ile half damage alacagim buyulerden hic damage almadigimdan buyuculer pek zarar veremiyor bana. ok falan islemiyor %90, deflect arrows var. etrafimi sariyor drow kafileleri, damage almadan great cleave le pat pat olduruyorum. cok zevkli :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dojorel birşey soracam shifter ile sondaki şahsı öldüreebildin mi?Şu boynuz lu şahsı?
Bence bone cim o karakterle oyunu bitiremezsin derim.Nedenini oyun sonundaki gizili şahısı görünce anlarsın.Ayrıca yine spoil yapmak gibi olmasın ama oyunda tamamen longsword kullan.Çünkü zeki item baya güzel
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir yerde konuşan longsword var (evet evet daha undermountain'ın birinci katındayım, dalga geçmeyin)
onu almaya kalkınca iskeletler saldırıyor ve ben daha birini öldüremeden beni kızartıyorlar..

nedir bu abi kafayı yiycem..

bu arada fighter için daha ne yapılabilir ki abi?
20. level fighterı kökle, üstüne 10. level weapon master kökle, gerisine birşeyler ekle eğer 4 class seçilebiliyorsa 1 assassin 9 barbarian al..

bu karaktere karşı yaratık dayanıyorsa, ben bir daha fighter oynamıycam abi mage takılcam..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Umarım yanına 2 tane henchman almışsındır. Sakın ben yalnız dolaşırım gafletinde bulunma :).
Benim 1 tane fighter/weapon master/assasin karakterim vardı. İyi iş götürmüştü. Devastating critical'ı da aldın mı zaten kolay kolay karşında kimse duramıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Shifter la oldurebildim evet :)
[spoiler yapmayayim diye kivraniyorum ama, son yaratikta acid bonus veren bir silah kullanip, kullandirirsan pek rahat gidiyor.]

Assasin almayiniz siddetle onermiyorum. super gereksiz. rogue cok daha basarili. hatta blackguard alin alabiliyorsaniz. kesinlikle assasin red dragon disciple ile birlikte en basarisiz prestige class.
Benim fighter onerim: 10fighter 3rogue 2weap master baslangicta. sonra weapon master a agirlik verilebilir pekala. ama en azindan uncanny dodge ve sneak attack alinmali.
rogue olmaz denirse, 10ftr 3blackguard 2weapon master. blackguard da ayni sekilde sneak attack bonusu veriyor ama uncanny dodge alamiyor :/

en super wizard yalniz. okadar rahat ilerleniyorki..[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 22 January 2004 22:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bonecrushejr, capulcu da soylemis, kesinlikle tek basina dolasma. undermountain 1. level hall of mirrors da daelan redtiger var [benim favori henchman im.] onu aliyoruz, o hall of sleeping kings e giriyoruz. tabiki armor class imiz cok iyi, will saveleri basariyla alabilecek sekilde magical itemlarla donanmisiz. Sonra ensseric i adamin elinden alir almaz, biz kusaniyoruz. vampiric regeneration sayesinde kolayca olduruyoruz hepsini. olmazsa kilici almadan deekin e soyle, gruba protection buyuleri [ozellikle stone skin] bir de bards song uyla eslik etsin. orada once sorcerer skeleton i oldurmen cok hayirli olacaktir, bayagi zarar verme potansiyeli var onun.
weaponmaster weapon of choice u long sword veya styche almani oneriyorum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yanımda 2 henchman var evet deekin ve bir kız sanırım bard/fighter..

longsword almadım katana aldım..

o longswordun bir faydası olmuycak yani karakteri baştan yaratmadığım sürece (kılıç kullanan bir half-orc yapardım herhalde..)

önceden protection büyüleri yapmak güzel bir taktik hatırlattığın için sağol..
bir de sorcerer skeletona dalıyım ben sağol[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3. chapter da guzel bir katana vardi. ondan once +4e kadar katanalar bulacaksin etrafta. bard fighter sharwyn miydi, o cok gucsuz. zaten deekin var yanimizda, en iyisi daelan undermountain da. barbarian zaten, hurraa saldiriyor herkese.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yaw pardon ama ben de oynuyorum hotuyu şu an :p ve tek dolaşıyorum :) çok rahat yani npc felan yok, oyunun zorluğu normal seviye.

hiçbir yaratık nerdeyse sorun çıkarmadı, bir tek mitral golemler (oda 2 tane olması sebebi ile) 2-3 git gel yaptım o kadar.

şu dracolich i bile 4 kere üst üste öldürdüm kaçmadan rahatça, 3-4 heal potion yetio yani, önce ruhtaşını bilerek yoketmedim hatta.

ayrıca lesser golem armor felan var üstümde, bide belt var gene 5 str veriodu sanırım, ayrıca 2-3 item ımda dex veriyor karaktere.

28 str 26 dex 32 ac gibisinden bir durumum var.

18 fighter 1 rogue 5 weaponmaster ım :) greataxe üstüne master yaptım :) 110-120 dmg falan vurabiliyorum critical ile bu aralar. [signature][hline][i]Wow - MM - SmS

[Bu mesaj Norak tarafından 23 January 2004 12:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

OHA

olum ne bu ne yaptın? herif rahat rahat dolaşıyor ben ikide bir rest yapmak zorunda kalıyorum ordan burdan çıkan noxious ogre spawnları yüzünden[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ehue baltamda dispel magic olayı var demilich in prot. ları bile dispel ettim savaşırken, gene tek heal potion kullandım bitek onunla savaşırken, artı kafamda mind attacks prot. & freedom veren bi kask var, artı gene silahın haste olayı var baya bi upgrade ettim +7 enchant oldu sanırım, içmedim yemedim :)

ama şu an gene zenginim 260k altınım var, şu cin saoğolsun heryerde item satabiliyorum çok faydalı :)

oyun boyunca 1 tek npc aldım oda şu drow assain kız kendi katılıo zaten onunla girdiğimiz çatışmada sırf o salağı kurtarmak için 2 kere load ettim yoksa çok kolaydı :) yok npc felan bi daha :)[signature][hline][i]Wow - MM - SmS
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca driderlar beni çok üzdüler, kanatlı elflerin orda 20-25 tane ile birden savaştım aynı odada, hepsini öldürdüm çok rahat. bu mu yane drider pöhe :)

artı kesinlikle amulet of health takman lazım lvl drain, poison falan hiç etkilemiyor :) şu vampir lordu bile ezikti bana göre, adam daha bana büyü yapamadan 60-70 dmg aldı benden lol :)

[signature][hline][i]Wow - MM - SmS

[Bu mesaj Norak tarafından 23 January 2004 12:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 23 January 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
OHA

olum ne bu ne yaptın? herif rahat rahat dolaşıyor ben ikide bir rest yapmak zorunda kalıyorum ordan burdan çıkan noxious ogre spawnları yüzünden


ozaman senin karakter gelisiminde bir sorun var. shifter ve wizardla cok kolay bitti. yani monkla da cat cut gectim ben. undermountain 1. level da cok rahat ilerleniyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 23 January 2004 12:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3. chapter epic amulet of health bulacaksiniz, odaha guzel regeneration +3, silaha da eklenirse +2 birde birde robe regeneration veren +3, regen 8/round. bayagi iyi :) . Oyunu bitirmek istiyorsaniz, acid damage bonusu olan bir silak bulun, yada silahiniza ekletin.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 23 January 2004 12:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dojorelin dediği gibi D&D zorluğunda oynayın oyunu. Normalde oynarsanız critical yemezsiniz, düşmanın yanında ranged silah ya da iksir kullanınca attack of opportunity olmuyor, partideki birinin atmış olduğu alan etkili büyüden etkileniyorsunuz ve ayrıca size yapılan enchantement büyülerinin etkisi de oldukça düşüyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

d&d ye getirdim az önce, mind flayer mağaralarına girdim gene kolay :) hiç rest ve potionsuz aldım hepsini lol
ayrıca karakterin bazı özellikleri:

Str 28
Dex 24
Con 19
Int 13
wis 8
cha 14
-------------------
Ac 32
Hp: 174
--------------------
Attack bonus: +41/ +36/+31/ +26
Damage: 1-12 + 15 (crit. 18-20 /4)
+ 1d6 fire
+ 7 slashing
---------------------
Fortit. 17
reflex 21
will 7
base attack 21
spell resist 24

Ac penalty - 5 :)
-------------------

Effects:
immunty to:

Paralysis
slow
entangle
mov. speed decrease
mind spells
negative lvls
ability decrease
fear
knockdown
disease
poison
--------------------

Damage resist.
cha increased
attack inc.
damage inc.
spell resist inc.
dex inc.
ac inc.
str inc.
Hasted
true seeing
regeneration
----
skill decreased :)[signature][hline][i]Wow - MM - SmS
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hatta daha iyi oldu d&d, daha çok dmg vermeye başladım şimdi 130 falan gördüm az önce :)

buda silahım: Axe of the Culling

Base dmg: 1d12 (greataxe)
Base crit: x3

specials:
Dmg bonus : 1d6 fire
enc. Bonus : +7
haste
keen
one hit dc-24 str (ability drain)
one hit dc-14 (dispel magic)
regeneration +2
true seeing[signature][hline][i]Wow - MM - SmS
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

spoiler vermeden piliz. oynayanlar var daha.
Ayrica illithid ler zaten super gucsuz. tek numaralari mind spells, ki ona da immun olmussun. [herkes olmali zaten :)]

Ben az once cok sevindim, Monk 20/Rogue 3 oldum, damage reduction 20/+1 ve mind spell immunity aldim, perfectself feat i ile. Spell resistance im 30 oldu. oyunun basindan beri buyulerden etkilenmiyorum neredeyse hic :) SImdik bir level daha monk alayim, epic monk olayim sonra rogue alicam 2 level. sonra tekrar monk duruma gore, belki blackguard 2 level :)
[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 23 January 2004 15:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...