Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA K. 1. Tur Kura Çekimi 29.08.08 14:00

sg-1

Öne çıkan mesajlar

MarcOConner said:
eagle_dnz said:
para falan kazanılmıyor uefa da ya uefada şampiyon olan takım şampiyonlar ligine girişe hak kazanandan az alıyormus

abi oyle de su acıcan soyledim gruplara kalırsa evinde mac yapıcak taraftarlar toplasıcak mesela. tv geliri ne biliym forma satısı cart curt bide az da olsa uefadan alırlar havadan gelir olur işte. buyuk takımların ihtiyacı olmasasda orta seviye takımların boyle seylere cok ihtiyacı var gibi gelio bana...

orası öyle tabi kayseri seyircisine kalıyor iş
Sosyal ağlarda paylaş

napoli ve liege gelsin yahu.. O kadar takım kuruyorlar gidipte bılmemne norveç liginin sonuncusunu yenmek için kurmuyoruz o takımları.. Her kurrada en iyisi gelsin onu eliyelim yoksa hiç devam etmiyelim. Transfere bu sene milyonlarca dolar harcayan Meira, Kewell, Baros gibi yıldızları olan geçen seneden kalma kadrosunda Nonda, Ümit, Arda, Servet, Linderoth, Lincoln

gibi oyuncuları olan bır taraftarın Napoli ve Liege lütfen gelmesın demesi inanılmaz komik geliyor bana :D Napoli dediğiniz takım 2. ligden ya busene ya geçen sene cıkan bır takım degılmı yahu.. Liege dedıgınız takım Belçika liginden bir takım degılmı ya.? Turkıye lıgıbu kadarmı düştü arkadaşlar ayıp ya.. İnşallah o torbadaki en zor takım gözüken Standart Liege gelir kurada..

Allahım nolur liverpoll'u verme bükreş gelsin cl elemede diyenleri gördük..

Ayrıca Kayserispor taraftarı olsanız Sevilla gelmesın lutfen dersınız anlarım ama.. Bir GS taraftarının lutfen napoli, liege gelmesın demesı çok çok çok acınası ve üzerinden tartışılması gereken bir konudur...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...