Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Çok sıkıcısın fede :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 yeter artık açıklamak zorundayım sarıyerde elemtere fish diye bir balık restaurantı gördüm. yanına da kem gözlere şiş kebap salonu açalım abi diye de espri yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 abi öyle fıkra var yuh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 http://www.cinemacomrapadura.com.br/noticias/img/4732-2006-12-04-11:06:38_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Ekmek said: Çok sıkıcısın fede :( her yola gelsem iyi ama di mi. limitlerimi biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 hayır bare kötü espri yapıyorum ehihei sempatisiyle satmaya çalışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 kitana said: yeter artık açıklamak zorundayım sarıyerde elemtere fish diye bir balık restaurantı gördüm. yanına da kem gözlere şiş kebap salonu açalım abi diye de espri yaptım. burda da kalaBALIK var. tekneden balkonu filan var. BALIK yiyolar. geçen biz de balık YEDİK. çok LEZZETliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 benim şahidim sly-one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 güzel değil o kadar bu kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mortis said: güzel değil o kadar bu kadın. g*tüme benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 çirkin evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 notebook filmini neden sevmediğimi buldum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Sir Clexcier said: Mortis said: güzel değil o kadar bu kadın. g*tüme benziyor oo selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 fındık ve sütten girdik birazdan çıkıcaz siyasetten felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 sikkoman balığı edası var kızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 eet eskiden(çok eskiden) süt tozu dağıtırlarmış, amerikadan gelirmiş, tarihi geçmiş flm olurmuş. ellerinde kalanı yolluyolardı demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 süt tozunun besin değerleri çok sağlam aslında. protein deposu arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 süt meyve suyu tamamda fındık hiç duymadım bilmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 biz nasıl 75 milyon olduk sanıyorsun ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 harbi yaw bozuk fındıkları nasıl yedirmislerdi bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 PassivE_KesH said: biz nasıl 75 milyon olduk sanıyorsun ha? hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 süt tozu dağıtmışlardı çok eski değil, lise sondayım, ben 2. sınıftayken olduydu bizim okulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 oeh ben nasıl gormedim uni 2 deyim(ne alakaysa sanki aynı okuldaydık :D). benim bahsettiğim taa babamların falan çocukluğunda olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 2 sene yaza dogru dagıttılar ılkokulda dıye hatırlıyorum fındık ve sutu fıskobırlık ambalajındaydı fındıklar sutlerde pınarındı galıba severek yıyordum fındıkları ama radyaslonlu oldugunu bılmıyodum gercı o zamanlar radyasyonun ne oldugunu bıle bılmıyordum oda ayrı bısey tabıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ben de hatırlıyorum sanırım böyle bir şey ya bir kere olmuş muydu neydi sütü hatırlıyorum evet biraz daha zorlarsam olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar