kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bi ara çok eskiden ilkokullarda fındık ve süt dağıtırlardı. ben 1 keremi 2 keremi ne denk gelmiştim. varmı başka denk gelen. aklıma takıldı bak amacı neydi böyle. ver ilkokuldan fndığı çocuklara sonrası conskerimmi diyolardı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 hiç duymadım bize thk zarfları dağıtırlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bayat süt ve radyasyonlu fındık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bayat değildi yaw hatta bu pınarın küçük kutuda yeşil ve şişman inekli olanındandı sütler fındığın markasını hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 eskiden süttozu içirirlermiş. ne fikirsiz insanlar yönetti memleketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Radyasyonlu fındıklari ihraç edemeyince, çocuklara dağıttılar sağolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 findiktan da sutten de nefret ederim iyi ki denk gelmemisim o kucucuk kalbimle oldugum yere kusardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 sene 1991 1992 felan lan böyle vaybe harbi ii yedirmişler. çocuğuz lan bizde ne versen elimize yiyecek modundayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 fındık ne lan? gofret felan olmasın o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 http://www.goreme.com/turkish-cooking-tour-1.jpg bundan iki taneden fazla yiyemiyorum ama böyle bi lezzet daha yok arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kermit said: sene 1991 1992 felan lan böyle vaybe harbi ii yedirmişler. çocuğuz lan bizde ne versen elimize yiyecek modundayız yapma boyle. yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Ekmek said: fındık ne lan? gofret felan olmasın o. fındık lan valla biliğin fındık küçük paket içinde. bi de süt. verdilerdi yedik içtiydik sevindiydik bide. üstüne ben gidip etinin böyle değişik kakaolu bi gofreti vardı ondan yemiştim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 midem bulandi =// gofret de sevmem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 karpuzseven said: http://www.goreme.com/turkish-cooking-tour-1.jpg bundan iki taneden fazla yiyemiyorum ama böyle bi lezzet daha yok arkadaş 20 tane yerim ama sonra çevremde dolaşmayın. enerji patlaması yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 niye naparsın :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kermit said: Ekmek said: fındık ne lan? gofret felan olmasın o. fındık lan valla biliğin fındık küçük paket içinde. bi de süt. verdilerdi yedik içtiydik sevindiydik bide. üstüne ben gidip etinin böyle değişik kakaolu bi gofreti vardı ondan yemiştim bak. bi de bal yeseymişin hemen ardından spiderman olurmuşun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 deniz fotosu canlandi gozumde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 işte o fotoya avatar basar öyle gelirim öyle düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 baklavayı yedir fedeye sok denize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 balıklara yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 baliklari rahat birakin. fish are friends Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 kaplumbağalar korksun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 http://www.pozitifpc.com/editorblog/wp-content/uploads/2007/05/mercury_verado.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 karpuzseven said: http://www.goreme.com/turkish-cooking-tour-1.jpg bundan iki taneden fazla yiyemiyorum ama böyle bi lezzet daha yok arkadaş abi. offf harika bişey o :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 zoofili, hidrafili, pedofili, gay diilim. fedofiliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar