Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bayağı aradım ama bulamadım,açıldıysa özür dilerim. http://media.movieweb.com/prod/9/E/H/DVB34DDCNis9EH_l.jpg Bilmeyenlere anlatmak gerekirse bu anime başrollerini Christopher Lambert ve Sean Connery'nin canlandırdığı 1986 yapımı Highlander,ülkemizde bilinen ismiyle "İskoçyalı" filminden uyarlama bir animedir. Çizimleri,anlatımı gerçekten çok güzel tavsiye edilir.Madhouse'a yaptırılmış ayrıca, Şimdi gelelim benim yardım isteğime,ne Türk sitelerinde ne de yabancı sitelerde ingilizce altyazı bulamadım,doğal olarak türkçesini de bulamadım.İngilizce dublajdan izledim fakat ingilizceye daha tamamıyla hakim olamadığım için bazı hızlı konuşulan sahnelerde birşey anlamadım.İspanyolca,Portekizce,Macarca ve İtalyanca altyazılar bulabildim sadece ve bunun İngilizce altyazısını öğlenden beri aramama rağmen bulamadım.Elinde olan veya bulabilecek var mı acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 mkv sini ara jap/eng dil ve alt yazı seçeneği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 baya güzel bi anime'dı, eğerki bahsettiğimiz baya eski olan post apaocaliptic dunyada ölmsüzden ölümzüse gezdikleri ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 birtane highlanderin peşine düşüyor macload her seferinde yeniliyor sonra katana buluyor japonyada. Bu arada kovaladığı adamda nazilere benziyor roma döneminden bu yana savaşıyorlar. Amca tüm insanlığı yok edip mükemmel insanlığı tekrar yaratma peşınde. / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ya 2. kez izledim de gayet anladım bu sefer,gerekte yok aslında altyazıya cidden basit bir ingilizcesi var.İskoç aksanının konuşulduğu yerleri hala anlamadım ama neyse sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar