GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Magus ile Sorceress'ler arasındaki fark nedir birde hangisi Nuker ?
Hegnar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Magus daha defansif, dwarf engineerın mirrorı zaten kendisi. Bright wizardın mirrorı olan sorcerer daha dayanıksız ama dmgı daha yüksek magustan.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 sorc daha aoeci ve pure dmg, magus'un ise yine var aoe ve dmg büyüleri ama aoe konusnda daha az etkili, lakin engineer gibi aoe debuffları var
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 artı yine eng. in turret gibi, bunun da minion ları var, aynı sistem, sabit duruyorlar yerlerinde.
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 preview weekend'de denedim ikisini de. nuker bişi arıyorsan sorceress ol. wow'daki mage işte low hp, low armor, high dps. Magus onun yanında baya defansif kalıyor. Magus wow'daki warlock'un "olması gereken" şey olmuş.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 wow'daki lockla ilgisi yok pek, olması gereken şeyi demek garip hani.
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 orda bence wowdaki warlock bunun gibi olmalıydı dogrusu bu demiş :)
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Bogachan said: orda bence wowdaki warlock bunun gibi olmalıydı dogrusu bu demiş :) aynen.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 farklı mekanikleri olan farklı classlar, ayrıca wow warlock'u talent build'ına daha fakrlı gameplaylere sahip olabiliyo. keşke Magus Lock gibi olsaydı
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 benim bildiğim locklar debuffer olacaktı. ha ben bırakalı 1 sene oldu wow'u ama ben bıraktığımda biz magelerden çok daha fazla dps yapan, yanında pet taşıyan değişik garip imba diye milleti ağlatan bir classtı lock. onun için keşke locklar maguslar gibi olsa diorum ben(ne kadar deişti bilemiorm). magus işte bir sorceress kadar nuker olamayan daha bi defansif falan bişi, nese uzatmaya gerek yok öle :D
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ayrıca magusların demon petleri var.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Deacon said: benim bildiğim locklar debuffer olacaktı. ha ben bırakalı 1 sene oldu wow'u ama ben bıraktığımda biz magelerden çok daha fazla dps yapan, yanında pet taşıyan değişik garip imba diye milleti ağlatan bir classtı lock. onun için keşke locklar maguslar gibi olsa diorum ben(ne kadar deişti bilemiorm). magus işte bir sorceress kadar nuker olamayan daha bi defansif falan bişi, nese uzatmaya gerek yok öle :D locklar oyun çıktığında debufferdı talent revamp ile çoştular
Öne çıkan mesajlar