Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magus mu ? Sorceress mi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
preview weekend'de denedim ikisini de. nuker bişi arıyorsan sorceress ol. wow'daki mage işte low hp, low armor, high dps. Magus onun yanında baya defansif kalıyor. Magus wow'daki warlock'un "olması gereken" şey olmuş.
Mesaj tarihi:
benim bildiğim locklar debuffer olacaktı. ha ben bırakalı 1 sene oldu wow'u ama ben bıraktığımda biz magelerden çok daha fazla dps yapan, yanında pet taşıyan değişik garip imba diye milleti ağlatan bir classtı lock. onun için keşke locklar maguslar gibi olsa diorum ben(ne kadar deişti bilemiorm).

magus işte bir sorceress kadar nuker olamayan daha bi defansif falan bişi, nese uzatmaya gerek yok öle :D
Mesaj tarihi:
Deacon said:
benim bildiğim locklar debuffer olacaktı. ha ben bırakalı 1 sene oldu wow'u ama ben bıraktığımda biz magelerden çok daha fazla dps yapan, yanında pet taşıyan değişik garip imba diye milleti ağlatan bir classtı lock. onun için keşke locklar maguslar gibi olsa diorum ben(ne kadar deişti bilemiorm).

magus işte bir sorceress kadar nuker olamayan daha bi defansif falan bişi, nese uzatmaya gerek yok öle :D

locklar oyun çıktığında debufferdı talent revamp ile çoştular
  • Yeni Oluştur...