SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Kuzen laptop almış, toshiba satellite a300-15A modeli, şindi biz bunun vistayı xpye çevirmeye çalışıyoruz, fakat format ekranında hdd bulunamadı falan gibi birşey diyor, araştırdım sata hdd raid falan filan birşeyler denmiş ama açıklanmamış tam. bu problemin çözümü hakkında yardımcı olursanız terazinizi paramparça ederim, o kadar ateşli abanırım haha
oper Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 sata driverı yok ondan kaynaklanıyo herhalde.ya da öyle bişelerdi. aldığın hatayı ya vsta xp format hdd hata diye aratırsan çözümü çıkar. bişeler yapıyodun bu durumlarda. unuttum hep.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 sata driverı falan diyorlar da, PM965 Express chipset in sata driveri falan uff gugıl bile yardımını çekti benden
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 topice mesaj atmadan çözdüm olayı.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 hayvan gibi asılıyorum terazine forum hata verecek birazdan pru seviyorum seni, mucx :D
Öne çıkan mesajlar