KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 1 veya 2 gündü tam hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 CE preorder pack alanlar 14ünden 18ine kadar headstartta. SE alanlar (netten) 15inden 18ine kadar headstartta. 18ini bekleyenler, 18inden sıkılana kadar oyunda. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mortis said: van halen mi peki gozden kacmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 görünüşe göre 3 gb falan da patch yapcaz. onu da adam gibi ayarlarlar umarım pazar günü serverı açarlar pazartesi akşamı oynarız anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 umarım bu gün açarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 açıkcası cumartesi günü açılacağını düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yani bugün. inş :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Sanmam. Bence pazar patchlemeye izin verecekler pazartesi salı anca bitecek patchler ve çarşamba zaten dunya yok oluyor Büyük patlama yüzünden. Yani Şsanslı isek 1ç5 gün deli gibi oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 absolut dur şu büyük patlamayı hatırlatma milletin araştırmaları yüzünden yok olacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yok ya başarılı olcak o herifler biliyorum ben. life will go on =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 closed beta client ile open da oynayabilecek miyiz, bilgisi olan var mi ? bastan open client i cekmek istemiyorum, rezil bir downloader i var zaten, resume etmeyen dangalak birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Oynayabilceginizi solemişti biri patch yardımıyla. Avrupa yakasında paylasım yapabilcek kimse yok mudur ? Ben de indiremiorum zıkkımı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Burdan daha ileriye gidebilen var mı arkadaşlar? Bi problem olup olmadıgını ogrenmek ıcın soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 aynı post 2. defa oluyor... sen resmi siteden KAYIT OLABİLDİN Mİ BUGÜN ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Hayır olamadım sıteye gırebılıyorum ama 1103 hatası verıyor sımdı.Aresın ınternet tarayıcısı muthıs hızlı gırıyor tavsıye ederım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 siteden üyelik almadan client in faydası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 closed beta client ile calisacak dediler, o da mi yalan olacak acaba. sirf goa yuzunden us server dusunurum ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 US oynamak lazım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ekmek varmı key hade biz US geçelim beraber bana uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ob torrent linki koyabilirmi birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaex Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Miraul said: ob torrent linki koyabilirmi birisi http://download.goa.com/war/clientdl/wareuopenbeta.torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 closed beta client calisiyor sanirim, sabahleyin hicbirsey yapmayan program, simdi Simsiyah patcher account login sayfasi veriyor. Dmeek ki open beta client a mecbur degiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 şuan direk internetten key alıp da US serverda oynama ihtimali var mı ? varsa adresin verin US client i indirmeye başldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zinxen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 http://www.warcry.com/contests/register/warhammerbeta dene. ben dun aksam bir tane aldim ne olur ne olmaz diye ama hala kaldimi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Sorry, we are out of game keys to give away. Please check back later! US için open beta key alabileceğim adres varsa lütfen yazınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar