Gangren Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Official Site bakımda, bitince açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Nasıl yani bugün oynayabilrmiyiz belki de Warhammer? :) Acil olarak Ankarada bana oyunu kopyalayabilecek birileri aranıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Sakin. :) Open beta cumartesi başlıyor. Sadece keyleri girebilmemiz için siteyi güncelliyorlar. Herkes çok fena durumda. Open beta ve head startı bekliyor. Headstart da haftaya zaten. Bişey kalmadı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 İzmirde oyunu çeken arkadaş varsa, Yer gözetmeden gelip alabilirim. Ulaşırsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Çağdaş, Gencay, İbo ne alemde? Başlıyolar mı oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 adonay-goldenhorn da war daymis deyin, gelirler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 evet release yi bekliyor onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 site açıldı ama giriş yapılamıyor, kod girme yeride henüz aktif değil inş. gün içinde lur Gangren said: Official Site bakımda, bitince açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 İnşallah. Tek temennimiz o. Sıkın dişinizi, kaldı 10 gün şurada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 o yüzden dişsiz kaldım bee :P:):D DA2019 said: İnşallah. Tek temennimiz o. Sıkın dişinizi, kaldı 10 gün şurada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 KillerLord said: site açıldı ama giriş yapılamıyor, kod girme yeride henüz aktif değil inş. gün içinde lur Gangren said: Official Site bakımda, bitince açılıyor. Site zaten hep açıktı, sadece Login işlemiyordu, halen işlemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 o login duzelince gelicek yani key'leri girecegimiz yer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ümidimiz bu yönde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ben mi yanlış hatırlıyorum. Open beta bu cumartesi değil mi? :( Düzeltme: 7siymiş. Yani pazar günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 7 si beta baslıor.6'sında Eastore keyleri vericekmiş bize open betanın.Eastore'dan alanlara duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ok clienti kurdum ama doğal olarak user pass istiyor. Bunları alabileceğim br link var mı? Elimce CE codeları mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 o kodları kullanarak acc. acabilecegimiz kısım bugun acılacak war-europe'da, su login geyigi duzelince... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ama ordan acc alsakda hafta sonuna kadar giremiyoruz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 aynen öyle :( Absolut said: Ama ordan acc alsakda hafta sonuna kadar giremiyoruz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 6 part halinde olan şeyi arkadaidan aldım ama sağdece 5 ini... bi tanesi kaldı... ben bunları nereye kopyalıcam, sonra sistem searching yaptıktan sonra eksii indirsin? nereye yapıştırmam gerek yane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 o almadığın bir tane hangisi ? sende olanları yaz eğer kurulumu başlatanı almadıysan ounu boyutu küçük ben gönderirim sana eregorn2 said: 6 part halinde olan şeyi arkadaidan aldım ama sağdece 5 ini... bi tanesi kaldı... ben bunları nereye kopyalıcam, sonra sistem searching yaptıktan sonra eksii indirsin? nereye yapıştırmam gerek yane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 internetten bi tane indirdim... acaip kısa sürdü... ona basınca bi ekranda searching files dio ve ardından download etmeye başlıo... elimdekiler: WAREuropeanOpenBeta-1a WAREuropeanOpenBeta-1b WAREuropeanOpenBeta-1c WAREuropeanOpenBeta-2a WAREuropeanOpenBeta-2c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 niye msnden bana sormuyosunki dsf 2b kalmış bitek sen masaüstüne "wareuopenbeta" dosyası aç buraya kopyala onları sonra patcher ı da masaüstüne al direk o yüklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 2 dosyan eksik birisi kurulumu başlatan ama o küçük diğeri ise 1,5 gb lık bir dosya bence o arkadaşından git hemen onu al :( edit: yukarıda dediği gibi 1,6 gb lık patch yapmak istersen farklı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar