Hegnar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Buyrunuz efenm. İtinayla indiriniz. http://www.war-europe.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 closed beta client ını update edebilcek miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Ohş iyi oldu bu içime de doğmuştu tam da giriodum siteye eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 12gig gege :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Şimdi bişe sorim, early access için de bu clienti kullanıcaz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ben de merak edıorum closed betayı nasıl update edebilcegimizi download etmeye basladım ama dosyaları nereye download edıo ona gore eskiğ dosyaları oranın içine fn atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hegnar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Quenas said: Şimdi bişe sorim, early access için de bu clienti kullanıcaz dimi? Early access asıl oyunda olacak, Bu indirdiğimiz beta client. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Ekmek said: closed beta client ını update edebilcek miyiz? Please note: current beta testers will be able to patch their clients; no new download is needed if you already have one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 teşekkür ederim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ben us beta tester idim ama onlar ın dosyalarını alabilcegimiz bi klasor yeri fln var mıdır ya da server.cfg gibi bi dosyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Hegnar said: Quenas said: Şimdi bişe sorim, early access için de bu clienti kullanıcaz dimi? Early access asıl oyunda olacak, Bu indirdiğimiz beta client. Peki oyun 18inde çıkıosa nasıl early access e girices 15inde? (pre-order box mevcut) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Off, torrent vari bir sistem var. Süper yavaş, gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 alla alla başımıza taş yağacak :) nasıl böyle birşey yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Gangren said: Off, torrent vari bir sistem var. Süper yavaş, gg süper hızlı olsa ne yapacaksın ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 offf download eden program 5 tane .bin uzantılı dosya olarak indiriyor.bendeki Us clientini nasıl eu clientine dönüştürcem ahala bilmiprum 9 gb in üzerine bi 9b download mı yapıcam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 şuan bende 120-140 ile indidiroyr 80-90 ile yolluyo :S 4096 bağlantım 18 saat kaldı diyor hehe GÜNCELLEME: http://www.war-europe.com/#/clientdl/ buradan hızlandırabilirsiniz port yönlendirme lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 !tellcom u arar ve 100mb sipariş eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 gerçi bilmeyen sanmıyorum içimizde olsun ama yapmanız gereken ayarların örneği - modem'in ara yüzüne girin - NAT / Port Yönlendirme seçim ( modem e göre isimler değişiklik gösterir ) - muhtemelen pc local ip adresiniz 192.168.1.2 veya 192.168.2.1 dir. - İP ADRESİNİZ TCP-UDP olarak seçip yanına 6881-6889 (2 tarafada) yazın zaten bunu yapmadığınızda client da belli bir süre sonra ekranda yazı çıkıyor network bağlantı problemi şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Ben de dokunmadan hızlandı ama, yani :) En iyisi Closed Beta 2234'ü update edeyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 KillerLord şunu biraz daha detaylı anlatabilirmisin acaba. Şimdiden sağol. Client hata veriyor bir yerden sonra benim, bağlantıda bir problem oldugunu söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 daha bi 10 gün süreniz var download etmek için merak etmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 RedallHoor said: KillerLord şunu biraz daha detaylı anlatabilirmisin acaba. Şimdiden sağol. Client hata veriyor bir yerden sonra benim, bağlantıda bir problem oldugunu söylüyor. modeminin markası ? (veya usb'den tek girişli kullanıyorsan direk windowstan halledebilirsin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 http://img393.imageshack.us/img393/1421/ssbo8.jpg bu resimdeki gibi bir işlem yapman lazım RedallHoor said: KillerLord şunu biraz daha detaylı anlatabilirmisin acaba. Şimdiden sağol. Client hata veriyor bir yerden sonra benim, bağlantıda bir problem oldugunu söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 valla ben 15 mb patch çektim closed betanın üsütne bitti. anlamadım xP 15 mb ile AWESOME olacaksa iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 15mb patch geldi... daha düzgün bi patch gelmezse komik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar