Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Türk Rock, Yabanci metal veya buna benzer sarkilar çalan radyo kanallari veya programlari istiyorum.. bildikleriniz neler? Radyolari açinca her zaman en popüler müzikleri dinlemekten gina geldi. Biraz rock, metal seyler dinlemek istiyorum.. Belli bir saatte bazi kanallar, çok ilginç programlari oluyor. Ama ben radyolari takip edemedigimden bu programlar1 bilemiyorum, ve hep kaçiriyorum. Belki sizin bir bilginiz vardir. Ya da belki paso oldies, rock, metal çalan radyo kanallari da vardir. Bu konuda yardimci olursaniz sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Winamp- Alt-+T minibrowserdan, Online Radios diyoruz... Rock kategorisi VİRGİN UK radio :P.. tavsiye ederim..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 normal radyo.. hani kasetçalara felan dahil olan radyolardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ankarada eksen çıkmıyo.[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ankaranın en kaliteli radyosu capital radio ama oda bıktırıyo adamı nerde popüler müzik onları çalıyo.[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 radyo odtü iyi, ama reklamlardan haberlerden ve sponsorlardan müzik dinlenmiyo.[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 rock station vardi sanirim.. o program hangi kanaldaydi peki? bir de saat felan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 radyo odtu 103.1 ayrica sabah programlari [modernsabahlar] cok eglendirici oluyor yol boyunca.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 07 Nisan 2004 15:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar