rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 gecmıs olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Üzerine gitmek yerine onun açılmasını teşvik edici konuşmalar yapabilirsin. Bunu bebek adımları ile yapman gerekiyor ama. Yavaş yavaş. Ona ihtiyacın olduğunu gösterki en azından seni yalnız bırakmak istemeyeceği için gidecektir doktora bir süre sonra. En son çare patiyi bu konuyu göster ona, bizim bile ne kadar çabaladığımızı görsün. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 kanserde erken teşhis tedaviyi çok kolaylaştırıyor vakit kaybetme. Hastaneye gitmek istememesinin sebebi , hastanelerde sürünmek seninde oralarda olmanı istemedeği içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 hepiniz çok saolun. sizin burda yazdıklarınız benim için ayrı bi moral oluyor. bende bunu anneme yansıtabiliyorum. hastanelerde sürünmekten bıktığı için böle bi yaklaşım var. ama tüm isteksizliği bu değil. kendi ailesi ve bizim ailemiz içinde yaşananlar ki gerçekten çok büyük olaylar, artık kadını hayattan soğutmuş biraz. bakalım yavaş yavaş yaklaşmaya çalışıyorum ancak bu seferde teşhis ve tedavi hızı aklıma geliyor. 6 ay önce rutin bi muayenede ortaya çıkmış. anladığım kadarıyla o zamandan beri kontrol ettirmemiş ve ne kadar büyüdüğünü yada yayıldığını bilmiyoruz. bu yüzden biraz tedirdin olup konuya direk girmek istiyorum, onuda yapamıyorum :S ama gerçekten hepinize çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Çok geçmiş olsun , Allah tez zamanda şifa versin, kısa zamanda ikna edin bişeyler yapın edin ikna olsun da, sağlık bu şakası olmaz. tekrar geçmişler olsun üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Çok geçmiş olsun, tedavinin yarısı insanın kafasında biter o yüzden sen çok önemli bir durumdasın şu an annenin sağlığı için. güçlü olmaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Arkadaşım çok çok geçmiş olsun. Benim annemde bu dertten müzdaripti kadın 1 sene içinde 3 ameliyat geçirdi ki henüz 0. evredeyken. Annem ilk ameliyatını olsunda bitsin edasıyla oldu ama doktor bi kelek yaptı 3 parça alınması gerekirken tek parçada bıraktı ve bunu bize söylemedi...2. ameliyat söz konusu olduğu zaman aynı senin durumuna düştük 'yeter uğraşmıycam' gibi sözler sarf etti ama doktorla konuşması fikrini değiştirdi 'olsunda kurtulayım' işine döndü olay. Bunu anlatıyorum çünkü benzer olaylar gibi gözüküyor. Bence anneni öncelikle bir doktorla konuştur. Doktorların ikna gücü bu konuda daha fazla. Bu sebeple 'anne içim rahat etmiyor gel bi doktorla konuşalım istemezsen yine olma ameliyat' tarzı bi konuşma yap derim(yapmadıysan). Zaten ilk adımı attıktan sonra bi şekilde devamı gelir diye düşünüyorum. Sende elinden geldiğince moralini yüksek tut anlayabiliyorum neler hissettiğini düşündüğünü bende yaşadım bunları ama herşeyin iyi olacağına kendini inandır bu gibi hastalıklarda moral herşeyden önemli ve hasta her durumdan negatif bir sonuç çıkartabiliyor annene yardımcı olabilmen için seninde moralinin daima yüksek olması şart! Not: Eğer İstanbul'da ikamet ediyorsanız size tecrübe ettiğimiz, memnun kaldığımız doktorların bilgilerini ulaştırabilirim. + ilk yapılan ve eksik yapılan ameliyat özel amerikan hastahanesinde yapıldı kesinlikle özel hastahaneleri tavsiye etmiyorum! Daha sonra doktorun takındığı tavırlarla birlikte adamların tekrar ameliyata sokup para kazanma maksadıyla bile böyle birşey yapmış olabileceklerini düşündük! Tekrar geçmiş olsun dileklerimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 çok çok geçmiş olsn.acil şifalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 geçmiş olsun acil şifalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 çok geçmiş olsun. hayat bu , başına yeni yeni çoraplar örülmekten başka bir şey olmuyor . olayın nedenini düşünme bence. 1-annene moral vermek zorundasın .normal bir şekilde hayatını yaşayın ve bir anda pattt diye sokakta araba çarpınca da ölebilirsin , bunun düşündür , pek bir fark olmayacaktır kanser olup olmamakla . iş başına düşüyor .kendini toparlamalı onlara zaman ayırmalısın .bence psikayatrlara da bağlı kalma . al komşum göğüs kanseri , alay ediyor kendisiyle slikon aldım kendisine hihihi diye =) moralli bakarsa aşar unutma , haa yok ne olacak off falan .. bu bakış açısı sonra hepinizi çok üzer . karışan bir şey de yok , sen ailenin evladı ,hem kendinden hem ailenden sorumlusun . çok büyütecek bir şey de olmamalı bunda . kolay gelsin , allah şifa versin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Annenin devamlı yanında ol, mümkünse onu iyi hissettirmeye çalış. Sanırım bu sene tekrardan össye hazırlanacaksın, en azından bu sefer daha fazla gayret göstermen bile anneni mutlu etmeye yetebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Elinden gelenin en iyisini yap ve annene destek ol o tedavi görürken üzüldüğü zamanlarda şebeklik yap onun hosuna giden çiçeklerden al,beğendiği şair ya da yazarları otur oku zaman zaman güzel alıntılar yap ona ve annenin moralini en yüksek seviyede tutmaya calıs kendininkini değil,zaten o düzeltikçe sen de kendini iyi hissedeceksin mutlaka. Çocuk gibi davranırsa sabırlı ol ve tahammül et, ne kadar huysuzlasırsa huysuzlassın hoşgörü ile yaklaş ama hep yanında ol ne olursa olsun umarım cabucak düzelir ve güle oynaya gezip tozarsınız beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar