JD Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesela bi müzik açıcam şansa artık böle bi tık sesi gelio pc nin içinden sonra kitlenio pc reset çekiorm ilk başta açılmıyo anakartın logo ekranında kalıo sonra tamamen kapatıp açınca açılıyo pc. kafayı yicem nedir bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 tık sesi geliosa harddiskinde badsector olabilir o yüzden kitleniodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bence kedi girmis kasaya.. Yani, bir sorununuz var, ama lutfen ilgili kisilere saygidan biraz onem gosterin baslik acarken, ozellikle boyle bolumlere.. Hic bir noktalama isareti yok 4 kere okumak zorunda kaldim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 tahmini zaten hddyle ilgili bişeyde napsam die düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 hdd regenerator ile tes ettir. bad sectorleri bulup düzeltmeye çalışıyo. benim açtığım konuda vardı linki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ya ben bu hdd yi çıkarıp yamuk bi şekilde kasaya bıraksam bişey olurmu çünkü ne zaman kitlense yamuk tutuyorum kasayı düzeliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Müzikte oluyorsa sadece, Ses kartına bakmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 yok yok müzikten değil sadece . mesela pc ye res attığımda ana kartın logosu ekranında kalıyo 5 10 kere restart atıyorum bazen geçiyo bazen kasayı açıorm hdd ye bağlı olan data kablosunu söküp yeniden takıyorum oluyo fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 JD said: yok yok müzikten değil sadece . mesela pc ye res attığımda ana kartın logosu ekranında kalıyo 5 10 kere restart atıyorum bazen geçiyo bazen kasayı açıorm hdd ye bağlı olan data kablosunu söküp yeniden takıyorum oluyo fln Anakartın üzerindeki her parçanın tam olarak oturup oturmadığını kontrol et. Herşey normalse gereksiz kartların hepsini çıkarıp dene. Eğer sorun yeniden olmazsa farklı slotları kullanarak tekrar ve sırasıyla teker teker tak kartlarını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar