Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 WotLK de hunter oynamyacağım için karakterimi satmaya karar verdim. Dişi orc hunter epic flying mount u var şu an 2833 arena puanı var. hiç bir yere rep sorunu yok. Armory linki professionlar engineering ve mining (skiller full) (epic helikopter de mevcut) satış fiyatı 250 geçiyor aklımdan ilk olarak. (pazarlık olabilir :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bu elemana guvenerek alış veriş yapmamanızı tavsiye ediyorum arkaşalar kendisinden 800 ytl karşılıgı acc aldım hack yedim (artık hack deil call back oldugunu dusunuyorum) rica ettim benim için acc geri almasını bu eleman yazıktırki accyi geri aldıgını soyledikten sonra beni engelledi msn den başka bi msn le ekledim hakkımı yedigini nasıl rahat uyudugunu kul hakkıyla sordum yine engelledi insanların kendilerini bu duruma duşurmeleri cok kotu yazık sana arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 800 ytl buyuk para...geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 saol neden yaptı bilmiyorum ben o parayı bulmak icin 1000 dereden su getirmiştim cogu için kolay gibi ama ben o para için bu yaz 2 ay calıstım neyse uyarıyım dedim arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 rai cennette yerin hazır bir kaç aracıyla (yukarıdan tanıdıklarım var) konuştum sölediler "çok kalbi temiz çocuk 100% doğru konuşur felan dediler" yerin hazırmış cennette. bende geceleri çok rahat uyuyorum. acaba sen uyuyabiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Valla kim calmış kim calmamış onu bilmemde. Jaan Nüfus cüzdanın fotokopisi ile wow'a mail atıp account unu geri alabilirsin. En azından sattıysan eğer sattığın arkadaşa yardımcı olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 eğer kendi olup biteni doğru dürsüt anlatmazsa ben anlatacam hayır bir taş attı bari açıklama yapmasını bekliyorum. Kendi de beiliyor neler yaptığını sonra kul hakkı felan diyor. Rai delikanlı adam isen anlat bakalım bütün hikayeyi burda bak bakalım "mantık" sahibi insanlar olayı nasıl algılıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 oke anlatayım. ben accmi takas ettim bi şahısla, ardından adam bana verdigi charı call back yaptı, bende sana başvurdum... sen bi elemanla konuşmuşsun char bana satıldı demiş.(bu arada bana satın aldıgı cocugun msn adresinin başka oldugunu kendi agzınla soyledin unutma) buda demek oluorki ben takas ettikten sonra adam charı satıp accsini callback yaptı ve sen tutup o satın alan magdur cocuga bıraktıgını soyledin. elemanın msn bile vermeden ben sadece senn sozunle yola cıkarak soyluorum ... burda o cocukta magdur bunu anlıyabiliorum fakat accyi ona bırakıp bırakmamak senin iradende deil! ben sana 800 ytl para verdikten sonra onu nasıl kullanman gerektigini soyledimmi? git bagış yap ihtiyacı olanlara magdurlara tarzı bişey? ben nasıl soylemediysem o accyi sen bana sattın dogrumu? onu o elemana bırakmak yada bırakmamak benim irademdir sen kafana buyruk hareket edemezsin bana ait bir malı başkasına her nekadar cocuk magdurda olsa sen kafandan hibe edemezsin. madem ediosun paramı geri vericek o cocuktan paranı alıcaksın yada hakkın olmayan olaylarda hukum vermiyeceksin. benm nasıl sana verdigim para uzerinde hakkım yoksa seninde o acc uzerinde karar vermek gibi bi hakkın yok (bunları sırf bana soylediklerine inanarak soyluyorum tamamen yazmış olma ihtimalinde ise tek lafım olmaz zaten sayın delikanlı bey)bana gelip ahkam kesme hak yiorsun halada kursagında benm hakkım var gunun birinde alıcagım hak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Rai_Guy said: bu elemana guvenerek alış veriş yapmamanızı tavsiye ediyorum arkaşalar kendisinden 800 ytl karşılıgı acc aldım hack yedim (artık hack deil call back oldugunu dusunuyorum) rica ettim benim için acc geri almasını bu eleman yazıktırki accyi geri aldıgını soyledikten sonra beni engelledi msn den başka bi msn le ekledim hakkımı yedigini nasıl rahat uyudugunu kul hakkıyla sordum yine engelledi insanların kendilerini bu duruma duşurmeleri cok kotu yazık sana arkadaş... valla yanlış anlama ama yukarıdaki suçlamayla açıklama msjın arasında bana göre dağlar kadar fark var.ayrıca olay bi nebze "eğer jaanın 800ytlsi çalınsaydı senin hırsızdan gidip parasını geri alıp ona vermen yada alamazsan eğer charı geri vermen" gibi bi durumla eşleştirilmiş. ha daha yardımcı olabilir miydi? belki olabilirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 yani diosunki sen haksızsın jaan o cocuga o accyi verebilir cunku acc senn deil jaanın onundur karar oylemi? nasıl bir mantıktır abi o accnin kararını kim oluoda hangi sıfatla verio o cocuga? satılmış bi karakter bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ehehe anlat anlat heyecanlı oluyor. hemen düzeltme kısımlarına başlayalım. karakteri 800 ytl ye satmadım. (700) şimdi bu çok zeki arkadaşın hikayesini bir de benim ağzımdan dinleyin. acc da 2 karakter vardı human paladin ve ne warrior. karakteri 2 kişi olarak aldılar ve warrior u başka acc a ayırdılar. alışverişten sonra hiç konuşmadık. Sonra bir gün hacklendim dedi başvurdum acc u geri aldım ve kendisine verdim. (acc kapalıydı) ondan sonra warrior u ayıran kişi benden nüfus cüzdanımın scaninin istedi onu da yolladım. en son haziran başında sanırım bana msn den gene mesaj attı hacklendiğini söyledi. (ilk başta haccklendim dedi) Şimdi oyunu 3.5 yıldır oynayan ve 10 yıldan fazladır internet kullanan biri olarak yalan söledini biliyordum. İlk sefer de biliyordum. sonuçta hacklenince mailin değişmez. Ve arkadaşta secret question cevabı da var cd key de... sonuçta bu olay anlattığı gibin hack değildi. acc u geri almak için başvurdum. 1-2 hafta içinde cevap geldi. girdim baktım acc açık paladin de duruyor ama rp-pvp server ında ve oyuna girince hisper almaya başladım " ata" "ata sen misin?" guilddan kicklendim :P benim karakteri hacklediğimi sanmışlar. şimdi şöle bir durumda kaldım. Karakteri sattım ama ilk sattığım adam nasıl becerdiyse 2 defa acc u elinden kaçırmayı başarmış ve sanki "TAPULU MALIYMIŞCASINA" benden geri istemektedir. acc un son sahibi olan "ata" :P isimli elemanla msn den konuştum o da karakteri 1 ay önce aldığını felan söledi. karakteri sattığım adam da son sahibi de birbirlerini tanımıyorlardı. acc un sonm sahibi de druid+ para verip istanbulda bir internet cafede birinden almış. sonra döndüm rai ye gerçekleri sölemesini istedim. bana anlattığıı hikaye şuydu. (ilk hacklenmesi hkkında hala hiç bir bilgim yok nasıl başardı onu da bilmiyorum) karakteri trade etmiş bir warrior la ama trade ettiği eleman buna secret question cevabını vermemiş (böle bir trade i yaptığın için darvin ödüllerine aday oldun) ama rai her bilgiyi adama vermiş. Sonra bir gün warrior call back yapılmış o da karaktersiz kalmış (ne güzel kelime uyumu oldu) Rai de o hızla bende karakteri tekrar geri almamı istemiş... Şimdi şurda kendinizi benim yerime koyun. Benim ismimle bir acc var ortada ve elden ele dolaşıyor sürekli de call back yiyor. Sattığım adam bana yalan söyleyip acc u geri aldırıyor tek güvencesi de bana verdiği para. (ben de zaten acc u senden geri alıp kendim oynadım veya başkasına sattım di mi? ) Şöle bir laf var rai cim "kibritle oynarsan yanarsın" sen böle fantazi tradelere girmeseydin o acc hala senin elindeydi bende hayatta sen sormadığın sürece call back yapmazdım. Salak salak trade lere girip acc u başkasına kaptırıp sonra suçu bana atmak ne güzelmiş. Bir de hiç olayları detaylı anlatmıyorsun ya ona da hayranım. Hayır warrior u alan arkadaşının başına niye hiç öle bir sorun gelmedi de sana geldi? bir sor bakalım kendine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 cevabı basit bi oyun yuzunden serefsizlik yapılcagını hicbizaman dusunmedim adam bana vericem dedi unuttum bulurum ama evde var bilmem ne dedi inandım kimseye kotuluk etmedigim icin karşıdanda beklemedim ilk hacki bende anlamamıştım ki girdigindede acc kapalıydı sennde soyledigin gibi internet uzerinden yedigim virus yoluyla olabilir sonucta tum bilgiler gitmişti herneyse 2. olaydaysa hala aynı şeyi soluorsun ama atladıgın nokta senn beni sucladıgın tek şey adama guvenip bilgileri vermem adamında hacklemesi evet tapulu malım bu arada o acc sen o karakteri benm kriterlerime uygun gormedigim anda geri alırım gibi bi madde sunmamıştın bana yalan mevzusuna gelince ben seni sucladımmı ole bi itamla sende beni o soyledigin cocukla konusturmadın msn bile vermedin ustune madem bi sucun yok icin rahat haber vermeden neden engelledin? kafana gore yaz çiz dostum senn bilecegin iş bu ama benm hatam sen ve senn gibilere guvenip iş yapmak oldu o adama guvenip vermeseydim accmi bu duruma dusmezdim sana guvenp almasaydım ve o acc benm ismime olsaydıda duşmezdim herneyse sanrm haklısın cigeri 5 para etmezlere guvenmekte benm hatam sende şunu bil eden bulur canm bogazına dursun ne diyim (bu arada call back de bi hackdir canmın ici en azından benm gozumden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bu arada dier cocukla benm bi alakam yok o onun derdi kimlik falan ben ne gordum ne duydum zaten bende kimlik olsa sana başvurmazdım dimi ve fiyatsa k bakma 800 yazmışm aman tanrım 700 lirayı herkes sokaga atıyor yanlış hatrlamakta suc oldu kac ay oldu o acc bana geceli sen kendin biliosundur hiper hafızalı arkadaşım sonuc olarak alacagınız acc bu kişinin kriterlerine uymayacak bi durum olrsa mesela 2 kere hacklenirseniz yalan olr habernz olsn hic konşmadıgınz gormediginz duymadıgınz kişilere hibe edilebilir birden ne hikmetse benden uyarması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 rai sen git o trade i yaptığın adama ağla bana değil. Msn de blocklama sebebim de bu. Hala suçu başkasında arıyorsun kendin de değil. sonra gelip karakter satmak istediğim topiğe bu adama güvenmeyin yazıyorsun. İlk gören de scammer ım zannedecek. sana elimden gelen her türlü yardımı yaptım ama sen kendi aptallıkların sebebi ile beni suçluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 peki ben senin karakterleri satıp bana yalan söyleyip geri aldırtmadığını nerden bileyim. Benim aklıma ilk olarak o geliyor. Böle biri durumun aksini nasıl ıspatlayabileceksin. Senin bir yerde topiğini görsem desem bu adam acc satıyor sonra call back yaptırıyor desem hiç bir şey diyemezsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Jaan said: peki ben senin karakterleri satıp bana yalan söyleyip geri aldırtmadığını nerden bileyim. Benim aklıma ilk olarak o geliyor. Böle biri durumun aksini nasıl ıspatlayabileceksin. Senin bir yerde topiğini görsem desem bu adam acc satıyor sonra call back yaptırıyor desem hiç bir şey diyemezsin... sen karakteri adama sattıysan herşekilde ona iadesini sağlamalısın. ister hackler ister karakterleri siler ister vs.. o onun kendi bileceği iş. account senden çıkmışmı çıkmış. ha diyosan madem benden çıktı ne diye uğraştırıyo beni;bu tarz şeylerle uğraşamam diyosanda baştan uyarıcaksın ben böyle böyleyim deyip satmıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 said: TAPULU MALIYMIŞCASINA şimdi senden bu accountu aldığımızda tapulu malımızmışcasına kullanamıycakmıyız? mesela karakterle başkalarına küfretsek kızarmısın? veya ne biliyim hacklensek illa sana elle tutulur bi bahanemi sunmamaız lazım accountla girip bide hackleyen tarafımı dinliceksin biz accountu senden geri isteyince? ps:olayla ve kişilerle hiç bi alakam yok sadece kişisel görüş ve sorularımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 cok enteresandırki kendisi bana msnde ben sorunu anladım sanırım takasladıgın cocuk başkasına satıp oyle callback yapmış diyen kendisdi şimdi bu şekilde itamda bulunuyor sen bana oyle bişey solesen ben herşeyi soylerim sen konuştugun adamla beni goruşturdunmu? hayır! adamda biliyor benim onu hacklemedigimi beni tanımıyor bile bunu 2mizde biliyoruz bana laf salatası yapma her turlu yardımı yapmışmış bana ait olan bir malı başkasına hibe ederekmi? yazık cidden beni magdur ettigin yetmez gibi birde karalamaya çalışıyorsun beni suclayabilcegin tekşey sizlere guvenmektir seninle karakter alışverişi ederken bile ben senden acc name bile ogrenmeden hesabına 700 ytl yatırdım aynı şehirde bile degildik ben sana bukadar guvenirken sen bana bukadar neyse ya ne diim jaan dogrusun sen abi bana ait mal hakkında senin hakkın var cunku o malı bana satmadın dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 elesso said: Jaan said: peki ben senin karakterleri satıp bana yalan söyleyip geri aldırtmadığını nerden bileyim. Benim aklıma ilk olarak o geliyor. Böle biri durumun aksini nasıl ıspatlayabileceksin. Senin bir yerde topiğini görsem desem bu adam acc satıyor sonra call back yaptırıyor desem hiç bir şey diyemezsin... sen karakteri adama sattıysan herşekilde ona iadesini sağlamalısın. ister hackler ister karakterleri siler ister vs.. o onun kendi bileceği iş. account senden çıkmışmı çıkmış. ha diyosan madem benden çıktı ne diye uğraştırıyo beni;bu tarz şeylerle uğraşamam diyosanda baştan uyarıcaksın ben böyle böyleyim deyip satmıcaksın. Katılıyorum. + En azından Rui'ye kimlik fotokopini vermen lazım. Hem uğraşmam hem fotokopi motokopide vermem diyorsan kusura bakma ama burda art niyet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Rai_Guy said: yazık cidden beni magdur ettigin yetmez gibi birde karalamaya çalışıyorsun beni suclayabilcegin tekşey sizlere guvenmektir seninle karakter alışverişi ederken bile ben senden acc name bile ogrenmeden hesabına 700 ytl yatırdım aynı şehirde bile degildik ben sana bukadar guvenirken evet evet karakter ismi dahi öğrenmeden para yolladın di mi? işin gerçeği para transferinden önce her bilgi ve acc ondaydı... doğruları söylemediğin sürece buraya post atma. REsmen yalan yanlış karalama harekatı yapıyorsun. bak rai seninkisine benzer bir kaç olay tanıdığım kişilerin başına geldi. Hani seninkine şark kurnazlığı diyeceğim çünkü. Afedersiniz ama acc u sattığım adam gidip o acc la başkasını kazıklamaya çalışırsa o acc call back yapıp iade etmem. seni salakça bir trade yapıp kendini alakasız bir duruma düşürmen umrumda değil. Farzet ben hiç call back yapmadım. Sana koyan kısmı da bu sanırım. Burada yalanlarla insanları kandırıyorsun. Ben eğer seni kazıklamış olsaydım paticikte başka bir acc satmak için topic açacak yüzüm olmazdı. Ama sen hala gelip yalanlarla beni karalamaya çalışıyorsun. Bakalım ne kadar daha yalan üreteceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 dip not olarak warrior u alan arkadaşına senin msn inden nüfus cüzdanı scan inin yolalladım mı zamanın da? yolladım... gerçekten saçmalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 başlığı kilitliyorum amacından uzaklaşmış. burası pazar alanı. Jaan yeni bi konu aç ordan satışına devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar