Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 merhaba arkadaslar, lvl70 rogue icin pvp de kullanmak icin hangi gemleri tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 agi crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Sword için AP iyidir. Dagger için ise Agi , Crit . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 http://www.wowhead.com/?item=31868 kullanıyorum ben genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 aslinda hangi gear kullanacagina bagli biraz. 4 parca s3/s4, 4 parca t6 giyenler res acigini kapamak icin 10 res gemi de kullaniyolar bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 hit agi pvp gearda hit açıgı var, tamamlamak için, hit agi tercihim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 pvp+pve gearla 2k ustu ap varsa hic ap basma crit git veya resil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 resi stam filan sakın gitmeyin. ap agi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Dagger oynayacaksan Agility onun harici Attack power gemlerine yönel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 mevctu statlere bakar iste sonucta, ona gore dusuk olanlara ekleme yapilir. armory ver baksinlar, ben bilmiyorum roj =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ben dagger seviyorumda konustugum insanlar sworda gec diyorlar, hatta macein ozelliklerinden dolayi o bile olabilir. ben attack power ve agi dusundum. Sizin kullandiginiz gemleri yazmaniz mumkun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bi arena ladderlarda üstteki rogların da gemlerine bak. Benim gördüğüm çogunlukla mutilatese agi hem crit hem ap versin diye ama hemoysa kırmızılara ap sarılara ap crit koyuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 +10 agi (kırmızı) +5 hit +5 agi (turuncu) +5 agi +7 sta (mor) +12 agi %3 damage inc için kullandığım gemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar