LethE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 başına glen varsa servise gitmeden bi sorayım dedim ; efendim şimdi ben bakkala gidip geldiğimde sistem durmuştu ve ekran "blink"liyordu. bastım resete bu anakartın logosu bi gairp gözüktü , sonra ekrana gelen yazılarda bazı harfler yanlış çıkıyordu (dos prompt tada dir yazıyosun dar cikiyor , ama dir olarak calısıyor gene) ve normal grafik ayarlarıyla açamıyorum windowsu. bide geçe ay bir smart error aldım 3 gün boyunca (tahminen gene sıcaklardan) sonra geçti. HDD den oldgunu sanmıyorum açıp film vs izleyebiliyorum (16 renk le tabi) ama emin olamadım tabi. ekran kartı driverlarını yükledim düzelmedi ama hata bundada olsa bu o yazıların yanlış çıkmasını açıklamıyor kanımca. help?
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 yemedi zaten beklemiyordum olmasını sorundan 5-10 gün önce sonra driverları kurdum. sorun olunca sildim tekrar kurdum vs hala aynısı duruyor sanırsam.
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 servise gitmeyi beklerken az once boot da bile bozuk görüntü aldım ve simdi düzgün çalışıyor.. herşeyide yedekledim/sildim böle işin allah belasını versin :(
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Bilgisayarının içini temizledin mi? Fanları filan. Ekran kartından kaynaklanabilir eğer aşırı ısınma yaptıysa zarar görmüş olabilir. Eğer imkanın varsa başka bir ekran kartını takıp deneyebilirsin
LethE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 temizledim kabaca zaten kartıda bugün deneme şansım olacak ama kart bozulsa sonra neden düzelip tekrar bozulsun (gene gitti). bide overclocking failed dedi dikkat etmemişim geçen sefer.. anakart yada bios gibi hissettirdi..
Öne çıkan mesajlar