Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Evet, bunu yaptım mutluyum :-) kader utansın hala upgrade edemedim aleti... (oyun Matrix'in "bullet-time'ı modunda çalışıyodu walla hehe)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 helal[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad Kapıyıı aç pencereyii aralaa geleceğiim rüyaalarıınaa.. -Freddy allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 eh benim i$lemci saglamda ne oluyor, NFSU bile oynayamiyoruz, ekran karti dusuk :) sen yine oynayabiliyorsun dua et haha.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Tebrik ederim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 o bir klasik...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 aynı şeyin bi benzerini bende yaptım yine underground btirdim p celeron 544, 192 mb ram gf 4 mx 440 ile ama bnimki biras daa ei tabeke[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik !!!! Kitapyurdu İlişkiler.Net Mynet Arkadaşlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 o işlemciyle bitirmek sabır işi olmuştur ohannes helal valla[signature][hline]BabacumMostors is god. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 İyi sabır var sende de helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ahah ulan sizin makineler yine iyi. bende 64 ram pIII 500 işlemci matrox 8 mb ekran kartı var. bende atari oyunları oynuyorum Prenses persia vs. :D[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 o işlemciyle çalışmaması lazım ama anlamadım valla[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 seni kutluyorum.. ekran karti ayni,islemci amd 1.8 olmasina ragmen 30 dk dayanabilmistim hakkatten tebrikler[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 bu olay bana arakdaşımın p133 makinesinde q3 çalşıtırmamı hatırlattı. ekran kaartı tnt2-m64 PCI olduğu için q3 çalışmıştı. neyse o yavaşlıkta yaarış oyununu bitirebiliyorsan jedi reflexlerine sahipsin :) Ya da yolları ezberledin. Viraja gelmeden 1 -2 saniye önce dönüşe basıyordun :) sonuçta azmin zaferi![signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 abi nasıl hata yapılsın yyaaa ööle slow motion oluoki önceden görebilion çarpcaaan yeri cafeye gidip oynadıımda bu ne lan diodum[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik !!!! Kitapyurdu İlişkiler.Net Mynet Arkadaşlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Ben pII 400 128 sdram ve 32 MB TNT2 ile max payne 2 yi bitirdim.[signature][hline]Free your mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar