Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 numberten said: Bir ara brezilyadan simao diye bir adam almıstık böyle geberik bir tip 35kilo inanılmaz kötüydü umarım bu da öyle cıkmaz :( Üf bende Simao'yu yazmaya gelmiştim :) Ondan sonraki en patlak yabancı transferimiz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 villareal de sennanın yedeğinin yedeğiymiş bu josico. bakalım nasıl olcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 mecbur oynıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Lorrotar said: ceza sahası yayında yalnız bırakın da ben o zaman göriyim şakayı.90 dan başka yere atmıyo golü o tip durumlarda. neyse ya kötülemeye devam edin.ben josico yu savunmuyorum.yıldız trasnferi diye hevesimizi kursağımızda bıraktılar doğru.ama sizin şaka gibi deyip kötülediğiniz her adam derbilerde falan ne kötüymüş dedirttiriyo o yüzden kötülemeye devam.sanırım uğursuz dediğimzi kezman bile bjk gs maçlarında atmıştı gol.buda yapar bişiler. Villarreal ile 152 maça çıkan tecrübeli futbolcu 5 gole imzasını attı evet koca la liga,kalitesi bariz ortada,oralarda hiç boş bırakmıyor adamı,bakın ancak 5 tane atabilmiş adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 simao çok iyiydi ilk geldiği zamanlar sonradan sakatlandı bir daha da toparlanamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Lorrotar said: ceza sahası yayında yalnız bırakın da ben o zaman göriyim şakayı.90 dan başka yere atmıyo golü o tip durumlarda. ahaha Fırat by Uğur Gürsoy Hırsa gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 tamam her maç boş bırakalım ceza sahasında iyiki haber verdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 He he, Valla josico'yu bilmem de, beni de boş bırakırlarsa ben bile atabilirim golü, hatta çoğu kişi atabilir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar