MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Beyler topicteki gibi orjinal sacred alabileceğim biyer biliyormusunuz ?? online oynamak için gerekioda[signature][hline]-SoE- Sabers of Eternity JA Clan TsF Turkish Special Forces CS Clan http://www.tsfclan.net -FrF- Star Wars Galaxies Rebel Clan _HG_ Hellguards Call of Duty Clan J.t.A Join the Army Battlefield Clan [LD] Line destroyer HALO Clan TeB Turkish Elite Batallion RTCW Clan UnF Unreality Fighters UT Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 parana yazık ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 sacred forumlarına üye oldum , erken çıkmasının sebebi dağıtı firma baskısı imiş , amma velakin adamlar ( soylediklerine göre) harıl harıl çalişiolarmış buglardan temizlemek için oyunu ... yazık olmuş cidden çok güzel bir oyun aceleden buglarla boğulmuş , biraz beklemeni tavsiye ederim , buglardan sağlam bir şekiklde temizlenirse geleceği çok parlak olur o oyunun , diablo dan sonra bu tarzda bukadar zevk aldiğim ilk oyun çünkü ( divine divinity de dahil )[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 www.gamestop.com. kargo 50-60 dolar.. ama üç gün sonra elinde.. ve çok güvenli bir yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 biliyorum orayı ben türkiyede satılan biyer biliormusunuz diye sormuştumda yinede saol :)[signature][hline]-SoE- Sabers of Eternity JA Clan TsF Turkish Special Forces CS Clan http://www.tsfclan.net -FrF- Star Wars Galaxies Rebel Clan _HG_ Hellguards Call of Duty Clan J.t.A Join the Army Battlefield Clan [LD] Line destroyer HALO Clan TeB Turkish Elite Batallion RTCW Clan UnF Unreality Fighters UT Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar