Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Low lvl ganklerseniz tavuk oluyorsunuz.Ciddiyim !

salyangoz

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:
ya gankleme meselesi değilde,

betada bi iki kez low tier'a gitmem gerekti, ve işkence oldu.

Tier'ın girişi zaten rvr alanı girdiğin anda tavuk oluyosun, aynı zamanda public quest alanıda olduğu için etraf spawn kaynıyo. zınk diye ölüyosun. ölünce stat reduction debuff'ı geliyo, hp'en 1/1 oluyo mob bakış atsa kendini spawn pointte buluyosun.

Burda yazmış zaten beta tester eksilerini.Bazı forumlarda okuduğuma göre sadece "Core" serverlarında uygulanabilir diyolar.Open rvr serverlarında kullanmayabilirlermiş oyun çıktığında.
Sosyal ağlarda paylaş

salyangoz said:
Tavuk sistemi düdük bir mekanik."Bebeler" ağlamsın diye konulmuş.Otuz kerede açıkladık burda onun yerine normal wow serverlaındaki gibi saldıramama özelliği koysalar daha mantıklı diye.

wowda level 70 biri gelip 30 luğu kesince kim bebe oluyor söyler misin ?

"kesilmek istemiyorsan pve ye git" argümanını da sunmayın, ilkokulda defterini unuttuysan kendini niye unuttun diyen öğretmen sözünden farkı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:

wowda level 70 biri gelip 30 luğu kesince kim bebe oluyor söyler misin ?

"kesilmek istemiyorsan pve ye git" argümanını da sunmayın, ilkokulda defterini unuttuysan kendini niye unuttun diyen öğretmen sözünden farkı yok.

Haklısın onu sinirlendim diye söyledim.Ganklamaktan çok ganklıyanı öldürmekde çok zevkli artı wowdaki özgürlüğe alışmışız
istediğini kes biç.
Sosyal ağlarda paylaş

wow da ne özgürlüğü var bana söylermisin? bg lerde ve arenalarda kısıtlanmış pvp ciler mi özgürlük.yazarken kıyas yapmıyormusunuz yoksa bir kere bir yola girdim ne olursa olayımda haklı çıkayım gibi bir düşüncemi var.arena sistemi özellikle çok komik ve hala bunu savunan insanlar var gelişmiş street fighter.beğeneni tabii ki oynasın herkesin tercihlerine saygı duyuyorumda şimdi ona özgürlük buna kısıtlanma dersen bu yazdığımdan daha olumlu gelecek bir cevap beklemiyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:
saçma sapan bir sistem. cüce'nin dediği gibi oradan geçiyorsunuz diyelim, zone'a girdiğiniz anda tavuk olduğunuz için herhangi bir bodypullda direk 1 shot oluyorsunuz. eh oyundaki pve ölüm debuffı da düşünülürse ne kadar gereksiz olduğu ortaya çıkıyor. halbuki çözümü gayet basit, zone'a girince değil de zone'da oyuncuya damage verince çalışması gayet makul tabii oyuncuya verilen hasarı silecek.

oyunu görmedim ama arcane'in dediği sistem daha iyi olurdu... (ayrıca damage'ın yanında buff veya heal de de tavuk olmalısın :))

ayrıca tavuk olayını destekliyorum. çünkü aoc'ta gördük end game content boş olduğu için millet 80ledikten sonra sadece low level ganking'e sardı işi.
warhammerda da end game contentin çok olacağını sanmam (en azından ilk aylarda) mythic bunu önlemek istedi galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekmek said:
Zonelara stat cap de iyi olabilirmiş aslında.

oha harika bi fikir lan bu

nasıl sen level 21 ken tier 3 rvr zoenuna girince bolster alıp 28 e göre statların atakların ayarlaniosa. level 40 adam da tier 3 girince onunda statları damageları level 28 e göre ayarlansa. Hatta o leveldayken 30 da aldığı abiltiyleri de kullanamasın. İsteyen adam arkadaşına yardım edebilsin bu şekilde . RVR zonuendan çıkınca da aynı şekilde eski haline dönsün. Öle bişey yapsa bütün servera dağılır herkes. gider level 10 lara yardıma falan koşarsın ve bütünlük olur serverda.
Sosyal ağlarda paylaş

Yuksek lvl'ler bir yere gidebilmek icin low lvl'lerin RvR'sinden gecmek zorunda kaliyorsa, onlari Tavuk yapmak sacma olmus. Forumlara direk yansir ve duzeltirler bence.
Ama ben dunyayi gezcem gorcem, low lvl Rvr'lerini de gezmek istiyorum demek sacmalik bence.
Artik temiz UO sayfalari kapandi. Ozamanlar RPG vardi. simdi insanlar kisisel tatmin pesinde sadece. Low lvl'i res kill yapip gununu mahvetmek zevk veriyor adamlara. Onune gecilmezse Guild olarak yapmaya basliyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bune ya 12 yasında cocukmusunuz tabiiki mmo da gank olucak tabiiki senden üst lvl adam senı kesıcek.Aynı zmaanda uo en çok low skillin kesildiği oyundu yeni bir server açıldığında gankten 0.1 skill alamazdın graveyardlarda.nası insanlar güzel sistem diyebiliyor anlayamadım valla...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...