Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 yok bilincli bi secimmiş o, herhalde bufllamasın heallamasın diye, ama yine sacma low lvl'a rvr alanında heal atan tavuk olsun o zaman. bide normalde ölünce gecmesi lazım ama rvr alanında ölünce warcamptan yanı rvr alanı ıcersindeki bi spawnpointten canlanıyorsunuz, anında yine tavuk oluyorsunuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 adamlar kabca sunu diyo eger high levelsan pasa pasa kendi zonunda tier 4 te takil ne isin war tier 1 de wow dgibi dusunun ya level 70 ken power leveldisinda kim barrensa gidiyodu ki sadece mongol ally paladinner gelip guard olduruyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Ya daoc oynuyanlar bilir bir cok insan thidranki yahut molvik toonu acip ordada rvr yapar sanirsam warhammer dada ayni dalga olucak gibi gorunuyor. buyuk ihtimalle ilerde daocta oldugu gibi /xp off yahut /rp off gibi komutlar getirirlerki tier 1 alaninda karakterinle diledigin kadar takilabilesin diye.Boylece tier 1 de tier 4 etkilemis olur. Cuce sanirim bu senin cevabin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Aynen Bonepartın dediği gibi. Low level zone Rank40 adam niye gider? Ya arkadaşına xp farmlatmaya, ya da gank yapıp milleti sinir etmeye. O bölgeyle bir işin kalmamış ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ya wowda, Ironforge'dan Aq ye gitmek , diremaul'a gtmek ne biliyim outlands de zaten her tarafta lvl 70 5manleri var, gezmek dolaşmak keyifli bişi. endgamede bile dünyayı bi şekilde gezdiriyo adam sana, iyi bişi bu. Cs oynar gibi "server sec gir heatsattan vur adamı" olmamalı. instanced pvpnin kötü yanlarından biri bu zaten, NErde olduğunu bilmediğin bi mekana zınk diye ışınanıp adam kesiyosun, dünay bı katkın etkin olmuyo. burdada öle bi hal var, dünya diye bişi yok pek, uzun bi cizgi üstünde 7 nokta var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 iyide abi aq ya gitmek diremaula gitmek ayri bisi tier 1 zonea gidip gotluk yaratmak ayri bii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Xaenin said: Yok abi ne alakası var pvp serverı seçmekle bunun. Ben level kasarken kendi levelımda bir adam gördüğümde dalıp kapışmak istiyorum, ama %1 kapışabilme şansımın bile olmadığı bir adam gelip beni yatırıp yatırıp kaldırınca sinirlenirim. Burdaki sistemde herkes kendi boyutunda insanlarla dengeli şekilde kapışabilecek, yüksek tierdan adam gelirse de gz çizgisine dikkat edecek yani. Daha ne istiyosunuz ki? Adam gibi, keyifli, dengeli, tutarlı pvp yapabileceksiniz kendi tierınızda, daha ne? Ben diyorumki sen tutarlı kendi lvl pvpni "Core" tipi serverda yap gene."Open rvr" tipi serverda da high lvl adamlara biraz daha rahatlık ver wowdaki gibi. Birde bunun geleceğini düşün şu an wowun %90nı lvl 70.Bunu warhammerda düşününce hesaplar uymuyo tier 1 ve 2 ye tier 4 adam giremiyecekse ne olacak ilerde.Heralde çözüm full lvl 40 adamın low lvl bölgeleri için alt char açıp o charı belli bir lvlda sabitleyip ordaki tier savaşlarına katkı sağlaması olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Cuce said: burdada öle bi hal var, dünya diye bişi yok pek, uzun bi cizgi üstünde 7 nokta var. Yiğidi öldür, hakkını ver artık be Cüce. Çok vurdun bel altına, biraz üstlere çalış artık. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 abı gotluk yapmaktan bahsetmiyorum zaten. ama t1 dede lvl 40 için bi content olamsı lazımki oyuncu dünyaı egzsin dolaşsın, hep aynı yerde ileri geri yapmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bel altına vurmak gbi bi derdim yok. bırakın artık şu "ODA BILIYO OYUN IYI AMA PSILIK OLSUN DIYE CAMUR ATIYO!!!" tavırlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Benim 70 olmayan altlarımın toplamı bile toplam nüfusun %10 undan fazladır onu geç de wow da 70 öncesi bg ler boş mu? daoc ta boş mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Cuce said: bırakın artık şu "ODA BILIYO OYUN IYI AMA PSILIK OLSUN DIYE CAMUR ATIYO!!!" tavırlarını. Çamur atmayı bırak, biz de bırakalım tavrımızı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Cuce said: abı gotluk yapmaktan bahsetmiyorum zaten. ama t1 dede lvl 40 için bi content olamsı lazımki oyuncu dünyaı egzsin dolaşsın, hep aynı yerde ileri geri yapmasın. Bu konuda katılıyorum kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Cuce said: abı gotluk yapmaktan bahsetmiyorum zaten. ama t1 dede lvl 40 için bi content olamsı lazımki oyuncu dünyaı egzsin dolaşsın, hep aynı yerde ileri geri yapmasın. abi gozunu seviyim seviyim levle 70 olduktan sonra wowda en son ne zaman eversong woodsa gittin hatta ben sole diyim ben leve 70ten sonra 4 ana sehirden 2 sine hic gitmedm bi oggrimarla undercitye gidiyorum ordada az kalabalik diye yane tier 4 4 2 sehir 4 alan 1 mid 7 zonemu war tier 4 te 7 *3 21 mi ediyo ee daha ne 7 deilde ne bilem 5 se 5 * 3 15 zone neyine yetmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 low lvl ganklersen, kurana kufur eden kizin dondugu seye donuyomussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 görmedğim yaşamadığım oynmadığım hiç bişeyi yazmadım şu oyunla ilgili. Şurda karşılıklı konuşuyoruz, Ya adam gibi yalan söylüyorsun de, yada imalı konuşmaları bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 cuce ye haksız yükleniyorsunuz bu iş keyif meselesi herkes kendi düşüncesini yazmakta serbest kimse beğenmek zorunda değil burada önemli olan yanar dönerlik yapmamak ki adam ilk günden beri aynı çizgide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Gerginliğe gerek yok diyelim. Bakış açısı, ben senin baktığın açıdan bakmıyorum oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Yalan olmasa bıle hatalar buyutuluyor gıbıme gelıyor benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ne sacma oldu burda mesajlar boyle ya, laf soyleyene hemen yukleniliyo, sakin olun lan biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 cücenin çizgisi hep aşağı doğruya gidiyor biraz otur soluklan yiğenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ebolamaxi said: Yalan olmasa bıle hatalar buyutuluyor gıbıme gelıyor benim Doğrusu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 İstediğim zaman atıma binip gezinebilmeliyim dünyayı ; özgür hissedebilmeliyim kendimi.Orda bir low lvl "help help" diye çığırdığında yardımına koşabilmeliyim.Neyse ben gene işin rp kısmıyla olaya baktığım için sizin bakış açınıza ters düşüyo. Yoksa arkadaşın dediği gibi lvl 70den sonra belli günlük questleri yapıp bglere girmekten başka ne zaman winterspringe gidildiki. Ama o zamanda "mmorpg" olmaktan çıkıyo oyun.Başka bir adı olsun "mmog"olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Wow dünyasını gezdiriyordu evet. Warhammer'da özgürlüğü iyice kısıtlamış. Ne biliyim wow'da patch'le bir instant eklerlerdi mishal bir dragon koydular bu dragon lvl 50 ların quest yaptığı biryerde de olabilirdi lvl 20'lerin olduğu biyerde de. edıt: Ama unuttum doğru bu tam bir pvp oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Ya iyide ne olursa olsun kimseye dokunmadan gezmek kısıtlanamaz, ayıp yani. Ben gidip düşük levelda mobda keserim (ne bilim düşük levellardan düşen bir item lazımdır craft için mesela) zevkine RP'de yaparım. Hatta abartır düşmana yardımda ederim kim ne karışır. Haa saldırıp öldürürsem düşük levelı istersen levelimi düşür ama ben kendi halimde takılıyorsam beni nasıl engeller sistem ya çok ama çooook saçma sapan birşey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar