Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Anladıgım kadarı ile iyi bir sistem olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 low level ganklerseniz cukunuzu keseriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 birkac sayfa okudum ama bir sey anlamadim simdi bu olay tabula rasdaki gibi belli lvl araligindakiler icin olan map a baskasi girince tavuk olcagi anlamindami mesela 30-37lvl ler icin olan bi bolge? baskasi girerse tavuk oluyo iyi sistem guzel dogru anladiysam tabi gerci oyundaki lvl lar arasi fark i bilmiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 æææææææææææ düşük seviye bir haritanın rvr alanına girersen tavuksun girmezsen insansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bu idrak sorunları olan arkadaşlar yarın öbür gün oyunda insanı deliye döndüren hatalar olarak karşımıza çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Hemen insanları küçük görmeyin yok idrak sorunu yok idrar sorunu Sen önce bi başlıga bak ne yazıyo o zaman adam gibi low lvl rvr alanlarına girerseniz tavuk oluyorsunuz yazsın. Betaya bile girmemiş sadece kulaktan dolma bilgilerle bişiler ögrenmeye çalışan insanların yanlış anlaması gayet dogal herkes sizin gibi dahi degil ne yazikki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mighty_THoR said: bu idrak sorunları olan arkadaşlar yarın öbür gün oyunda insanı deliye döndüren hatalar olarak karşımıza çıkacak İnsanlarda idrak sorunu vardır doğrudur. Ama şu postun altında en az 5 kişi çıkarabilirim Türk olupta olupta doğru dürüst cümle bile kuramayan. Önce konuşmayı/yazmayı öğrenin sonra millete artislik çekersiniz...Devrik cümleye lafım yok, ama bırak devriği adam her kelime için satır atlıo, virgülden eser yok, nokta ? o da ne! Eğitim öğretimini gözden geçirmesi gereken adamlar var. Öyle postlar var ki 2-3 kere okumak gerekiyor, hatta bazılarını okusan bile netleşmiyor adamın anlatmak istediği. Örnek veripte kızışıklık yaratmıyacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 aman deymez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Bogachan said: Hemen insanları küçük görmeyin yok idrak sorunu yok idrar sorunu Sen önce bi başlıga bak ne yazıyo o zaman adam gibi low lvl rvr alanlarına girerseniz tavuk oluyorsunuz yazsın. Betaya bile girmemiş sadece kulaktan dolma bilgilerle bişiler ögrenmeye çalışan insanların yanlış anlaması gayet dogal herkes sizin gibi dahi degil ne yazikki. 16 sayfa olmuş, her sayfada en az 2 kişi neyin ne olduğunu söylemiş olsa, ki daha çok, 16*2=en az 32 kere söylenmiş gerekli bilgi. Artık anlayana saz anlamayana ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 aquila said: low level ganklerseniz cukunuzu keseriz. offf cok bombaydı bu, allah ne mustehakın varsa versın. ne guldum ogle saatı hıcde keyfım yoktu saolasın valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 tavık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenseLee Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Kevinromeo doğru ve güzel yazmış,katılıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 sistem cok mantikli. yalniz tavuk olayi biraz kotu olmus, onun yerine skilleri iptal etse hicbirini kullanamasa daha iyi olabilirdi ama gene hp si bilmemnesi duracakti boylece de adami olduremeyeceklerdi tavuk olunca 1 hpsi kalinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yok tavuk guzel ama civciv yapsalar daha mantiga uygun olurmus 1hb can icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 benim koyduğum videoyu seyrederseniz tavukların okadarda savunmasız olmadığını görürsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yanlış izelmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 video yu izledim iymis tavuklar kosarken kanat cirpmalari falan super tavuk tavugumu olduruyodu dogrumu gordum :) o zaman horoz yapsinlar bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr.eamon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Tavuk olarak oyuncu öldürürseniz veya tavuk olarak diğer tavukları öldürürseniz çok güzel title'lar kazanabiliyorsunuz. Yani tavuk olmak da o o kadar boş olmayacak gibi duruyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 tabi canim tavuk olmayi severnler varsa frini acabilrim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Fırına gerek yok, kötüyüz biz, çiğ çiğ yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr.eamon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Ayrıca kusura bakmayın ama RP'yi düşük level'lı oyuncuların RvR zone'una girip egonuzu tatmin etmek olarak görüyorsanız zaten oynamayın WAR fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Yüksek lvl lı oyuncuların düşük rvr zone una girip, artık ne yapıyorlarsa onu yapmasına, rp mi diyoruz, ya da yeni tanımı mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Fazla tavuk olmuş yüksek lvlleri kesenlere "the Chicken Slayer" gibi bir title da verirler artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 dreagloth said: Yüksek lvl lı oyuncuların düşük rvr zone una girip, artık ne yapıyorlarsa onu yapmasına, rp mi diyoruz, ya da yeni tanımı mı bu? O arkadaşın RP'in ölmesi ile kastettiği bence; Benden daha deneyimli olan X, gelde şu çelimsiz deneyimsiz arkadaşının köyün yaşlı nenesine yapacağı babetler için gereken ve sadece sarı kafalı ve ölümcül zehirli yılanlardan elde edilecek derileri toplamasına yardım et. Dedikten sonra X adlı savaşçının mekana " gıd gıd gıdak yumurtam sıcak" diyerek akmasına karşı olan şaşkınlığı... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar