horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ^tam da aynı senin gibi düşünüyom. gerçi denemedim böörtlenliyi ama.. ters.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 böğek lan[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: BOccOB, 06 Nisan 2004 19:38 tarihinde demiş ki: ben ömrümde ayran içmedim... :-o içilmezmi ayran yaw oohh serin serin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Limonlu İce Tea herzaman hükmeder...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 bizim kantinde satılan acık ice tea nin üstüne tanımam.. içinde herbişi var. çok besleyici bişi mübarek.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: Halfmumi, 06 Nisan 2004 20:22 tarihinde demiş ki: Limonlu İce Tea herzaman hükmeder... şeftali olmasın o?[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 hükmeden şeftalidir her zaman tartışılmaz[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 İce tea yı bi sevemedim gitii yaa...[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 aslında bütün bu iceceklere hükmeden tek icecek var. Cola Turka Light For Men&For Women :) Tek gecerim. The Lord Of The Drinks!![signature][hline]Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 oha hiç haberim yoktu bulursam denicem mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 icetea daha güzel bence ayrıca böğürtlenli bişi yemem içmem çünkü en son yiyip-içtiğimde kusmuştum :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 limonlusundan kralımı var be yakında çilekli erikli felan çıkarırlar[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 bunların hepsı yalan arkadaslar yakında zemzemcola gelıyor suan anlasma saglanıyormus ahngı fırma tarafında getırılecegını bılmıyorum ama herkeze duyrulur şimdiden hacı hocalara sabır dılıyorum en kısa zamada BEKLEYINIZ[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... [Bu mesaj Llama tarafından 06 Nisan 2004 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Zemzem For Men For Women geliyormuş esas.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Ice Tea ayırt etmeksizin içerim aslında hem limonlusunu hemde şeftalisini Nestea'yide denemiştim ama çok iyi bulmamıştım. Ama alıp içmek lazım şu Böğürtlenliyi. nasıldır diye. Bu arada Chemical kantinci sordugunda ne renk ıcersın dıye kantinciyle dalga gecmek ıcın Kırmızı demiş adam çıkarıp kırmızı ice tea verince ne oldu suratının hali merak ettim dogrusu :)[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 black_dmc bende ayırt etmem şimdi canım çok bi ice tea ve soğuk bişi çekti yarın kesin 2 tane içerim :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: Halfmumi, 06 Nisan 2004 20:22 tarihinde demiş ki: Limonlu İce Tea herzaman hükmeder... vayy be düşünüyodum bende limonlusunu seven varmıdır diye?[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 var ben varım! ice tea dediin limonludur. gerisi başka şeyler. soğuk ve yoğnluğu az şeftali jölesi gibi... öyyy... hele ki lightları limonlu limonsuz ayırdetmeksizin felaket.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 amanın light deme bana şekerli su gibi bişey o :hmm:[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: BlaCk_DmC, 06 Nisan 2004 22:06 tarihinde demiş ki: Bu arada Chemical kantinci sordugunda ne renk ıcersın dıye kantinciyle dalga gecmek ıcın Kırmızı demiş adam çıkarıp kırmızı ice tea verince ne oldu suratının hali merak ettim dogrusu :) Ha ne nooluyorlan gibi bi ifade oldu:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 hahahah hep sen millete laf yedirecek degılsın ya ;)[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ya o diilde ben blue berry'li fantayı merak ediyorum böle mavi mavi off :D (http://www.fanta.de)[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Bakın siz patiler için resmini bile buldum.. Nasıl ama kimin canı çekmez şunu sorarım size?[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 bu arada uyarayım fantalarda falan çok boya var normalde öyle bir renk yapabilmek kolay değil halam yüksek gıda mühendisi vede babannem zehirlendi bu boyalardan dolayı uyarayım ben :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Ya Detejana benziyo böyle Porçöz gibin bişi olmuş o fanta beah.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar