eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 şu an patide olan varsa bişi sorcam... vent ip si ne?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 server adı ne? bide şifreyi ömle atsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drc Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Dikkat unofical bilgi Sunu gordumki ben ve Rdoan nezamn rvr ye girsek ve yensek yetkililer serverın fişini cekiyolar.Bizimle birlikde mumkun oldugunda yenilmeye calısında en azından oyun haram olmasın . DipNOT: Hahaha LOL ROFL Dellendim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 dun 2 kaleyi ele gecirdik, daha oyunun ilk gunlerinde ortak pvp-raid yapmak cok guzel, max lvl i beklemek zorunda olmamak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Dün eğlenceliydi ama witch elf ile latencyi bilmeden oynamak işkence gibiydi. Adamın kıçındayım ama sürekli range dışında mesajı alıyorum. Senaryolardaki sorunumuz henüz LvLımızın çok düşük kalması rakiplerimize göre. VE BÜTÜN ORDER MI HEALER YA ANLAMADIM BU İŞİ BEN. Her senaryoda minimum 5-6 healer mı olur ayıp valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Absolut said: Dün eğlenceliydi ama witch elf ile latencyi bilmeden oynamak işkence gibiydi. Adamın kıçındayım ama sürekli range dışında mesajı alıyorum. Senaryolardaki sorunumuz henüz LvLımızın çok düşük kalması rakiplerimize göre. VE BÜTÜN ORDER MI HEALER YA ANLAMADIM BU İŞİ BEN. Her senaryoda minimum 5-6 healer mı olur ayıp valla. healer + wizard :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Max dmg ve killsde açık açık ara hep Parlak Oğlanlar :) vardı yani yakında illaki bir ayar verecekler onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Dün çok berbattı ya. Latency de değil o, spike olayı kötü çok, bakıosun Tank 80%, bi çıkıosun spike'tan 20% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 orderla kapışırkene etrafta bi ateş ve bide cüce görüom... sonra öldüm yazısı gelio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Benim derdim ölmek değil adamı yakalayamamak. Dagger atamayacak kadar yakın ama melee vurmayacak kadar uzak mesafeyi Latencyden melee range diye görüyorum. Haldır haldır cücenin peşindeyim ama dmg veremiyorum :) Stunı olmayan order var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 hakkaten bizim devoda cuce cuce hucummmm naraları atıyordu ventte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Absolut said: Benim derdim ölmek değil adamı yakalayamamak. Dagger atamayacak kadar yakın ama melee vurmayacak kadar uzak mesafeyi Latencyden melee range diye görüyorum. Haldır haldır cücenin peşindeyim ama dmg veremiyorum :) Stunı olmayan order var mı? abso benı senın gruba alsınlar :P %40 yavaslatan dot var :D kacamıyor casterlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Valla aslında ne yaparsak yapalım LvL olarak hatalı bir dönemdeyiz yani genelimiz 13-16 arası idi dün gece ve orderların en düşüğü 15 falandı yani birazda sonucu bile bile girmek bizim hatamızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 14 olcam bu gün.... gecenin ilerleyen vakitlerinde 15 olurum... itemlerimde var... o zaman görün beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 15 olsan bişi değişmiyorki adam 21. Su içmeye gidip gelse ancak HPsi yarıya iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 olsun... bizim türklüümüz yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Absolut said: 15 olsan bişi değişmiyorki adam 21. Su içmeye gidip gelse ancak HPsi yarıya iniyor. Dün 21 bi Black Orc amcamla aramızda aynen öyle bi olay vukuu buldu :D Ben tam bizim outpost tan çıkarken amcayı gördüm, başladım saydırmaya (bu arada bizim guardlarda yanımda o yüzden rahatım :P ) yaklaşık 23242 dot ve 23245 fireball sonrası adam %20 health e düştü, bende %30a filan düştüm (bilmeyenler için Bright Wizard çok fazla combustion biriktirince yaptığı her spell kendine dmg veriyor lvl16da 300dmg) ama adam offline bile değil... kendinden o kadar emin ki. Nasıl kesilir ki şimdi bu amca? Bright Wizard a laf edenler Tank Class lara baksınlar önce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Adam tank az dmg alması normal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Blackice, senin levelin kaç? Ayrıca, BlackOrc, büyük ihtimal sadece Toughness kasmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Gangren said: Blackice, senin levelin kaç? Ayrıca, BlackOrc, büyük ihtimal sadece Toughness kasmıştır. benim gibi... bende sırf tanka veriom... hele bi güç var, moral gücü... 8 saniye boyunca yüzde yüz block yapıo... şahane bişi... her 1 dk da kullanabilion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Lvl 16 idim bu olay olduğunda... (Gerçi hala 16yım) :) Ama Tankların genel olarak dmg ayarı yapılması lazım sanırım...(Blackorc, Ironbreaker vs. sadece dest. için konuşmuyorum) Hem inanılmaz zırh ve healthleri var, hemde nerdeyse dps class lar kadar dmg koyuyolar... Beni bi witch elf le Blackorc hemen hemen aynı sürede öldürüyor... Kim niye witch elf açsın ki böyle durumda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Kaldı ki WEi öldürmek veya ondan kaçmak cidden çok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 tanktan kaçmak da çok kolay, şu flee olayına bi ayar çekmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ben bi tank olarak witch elf kadar dmg vuramıom... sırf defansa veridiim içim dmgim düşük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar