semaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 kara sevda dedikleri daha ne olabilir ki çocukça bir aşk deyip de geçme sakın gülme halime nasıl olduğunu anlayamadım ama seviyorum seni delicesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 link verin sarki sozu yazcaginiza biz de nasiplenelim di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Masquerade said: oper başka topiğe git dostum. senden olsa olsa olur. :X:X ahahah al aga senin olsun hepsi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 domates biber patlıcan bir anda bütün dünyam karardı bu sesle sokaklar yankılandı domates biber patlıcan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 A DE BAKAYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mew Mew Squad said: link verin sarki sozu yazcaginiza biz de nasiplenelim di mi arkadaşım saklı kalmış cevherler var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 telli telli telli şu telli turna sanma ki yaralı uçmaz bir daha ne kalır yarına bizden sonraya herkes binip gitmiş uçurtmalara sakın çıkma patika yollara o dağlara, kırlara, o karlı ovaya yenik düşüyor herşey zamana biz büyüdük ve kirlendi dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 umarim c/p yapiyosundur sema ve diger sarki sozculeri yoksa parmaklariniza acirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bu kız beni görmeli bana kazak örmeli artııııkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 sonuncu copy paste değildi, itiraf ediyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 yok mi yok mi ellere vurda bize yokmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 yokluğunda çok kitap okudum, aradım neredesin neredeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 gel günaha girelim yanalım gitsin inceldiği yerden kopsun >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 oh. neler oluyor burda ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 semaa said: telli telli telli şu telli turna sanma ki yaralı uçmaz bir daha ne kalır yarına bizden sonraya herkes binip gitmiş uçurtmalara sakın çıkma patika yollara o dağlara, kırlara, o karlı ovaya yenik düşüyor herşey zamana biz büyüdük ve kirlendi dünya :(:(:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 BÜTÜN KIZLAR GÜZEL -ali güven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 oha yeni turku o di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 OFFFFFFFFFFFF ARDINA BAKMA YOLCU GECE ALMAYA GELDI SENI BENDEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 sen arada sırada uğra bana hovardayım diye kıyma bana fikri firardayım uyma bana oyuna gelme aman aman :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 başka türlü bir şey benim istediğim ne ağaca benzer ne de buluta burası gibi değil gideceğim memleket denizi ayrı deniz, havası ayrı hava... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 lol bi de su var spice girls-spice up your life bunu acikli sarki saniyodum kucukken :'((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 yaa bi de arnavut kaldırım vardı dün seni gördüm rüyamda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Aşkımızı nelere benzetiyom biliyonmu Bilmediğini biliyom cahil sevgilim benim E o zaman neden mi soruyorum Cahilliğini suratına vurmak için tabiki Boşver bunları konumuza döneLİM Aşkımızı bir bite, Yağmurdan kaçan bir ite benzetiyorum Düldülsüz ret kite Kısacası sana benzetiyorum Vede son sözüm olarak sana ..ktiri çekiyorum ..ktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Kenjuro said: Aşkımızı nelere benzetiyom biliyonmu Bilmediğini biliyom cahil sevgilim benim E o zaman neden mi soruyorum Cahilliğini suratına vurmak için tabiki Boşver bunları konumuza döneLİM Aşkımızı bir bite, Yağmurdan kaçan bir ite benzetiyorum Düldülsüz ret kite Kısacası sana benzetiyorum Vede son sözüm olarak sana ..ktiri çekiyorum ..ktir... kalbime gömerim ozaman unutup ta silerim ozaman alt tarafı aşk buda işte vazgeçilmezmi sineman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 seversem destan, kızarsam katliyam olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar