Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Bilgisayırımı bir temizlettireceğim, upgrade ettireceğim.Chipset 945GM. İşlemci (gerçi bu bariz), harddisk, fan ve ram için tavsiyeler istiyorum. Ubuntu ile 64bit'e geçince ne gibi sorunlar yaşarım?
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ben de merak ettim bu sorunun cevabini ve eklemek istedim, yeni sisteme direk ubuntu kursam, ama daha ince linux kullanmadim desem, ne dersiniz. vista 64bit amma pahaliymis yav.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Daha önce kullanmadıma cevap vereyim. Eğer sabırlıysan bir ay sonra komut yazarak sorunlarını çözmeye, programlarını kendin derlemeye başlarsın. Üç ay sonra Arch ya da Gentoo kurmaya çalışırsın. Bir üç ay da onlarla geçtikten sonra bayıp Suse, Fedora gibi kullanıcı dostu olan ama Ubuntu kadar da sıkı fıkı olmayan sistemleri denersin. Gnome'a alıştığından KDE'den nefret edersin. Hepsine lanet okuyup Ubuntu'ya geri dönersin. Bir kaç ay daha geçer, Zenwalk gibi dağıtımları denemeye başlarsın (büyük ihtimalle Zenwalk'a aşık olursun). Sonra yine Ubuntu'ya geçersin. Bir iki yıl geçer. Arch deneme evresinden tekrar başlarsın halkaya. Eğer sabırsızsan bir hafta sonra Vista kurarsın, yılda bir de falan Ubuntu ya da Suse gibi dağıtımlari bir kaç günlüğüne dener, sonra dual-boot'da unutursun. edit: Zenwalk Gnome sürümü çıkarmış. Hemen denemem lazım. :)
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 son dedigin olur buyuk ihtimalle, ben vista bakmaya devam ediim en iyisi =p.
Öne çıkan mesajlar