Fly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 konu dışına açacaktım da diğer başlıklara bakınca pek uymadı gibi oldu, yanlışssam prd. şu çember şeklinde lastik bantlardan oluyor ya, onlar habire kopup gidiyordu, o yüzden günün birinde başlıktaki banda rastladım ve aldım, süper bişeydi ama geçen hafta kaybetttim. düz lastik ve iki ucunda çengel var işte, birini takıp doluyorsunuz bitince diğer çengeli takıyorsunuz. ankarada bu tarz bir şey satan yer biliyor musunuz (kızılay veya çukurambarda olursa şahane olur) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 o aldıgın birine sormayı denesen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 istanbuldaydı ama, sorun orda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 SON DAKİKA: TELEFON+KARGO+KAPIDA ÖDEME İCAT EDİLDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Bence sen yine yat uyu Berk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 olm ufak esnaftı aldığım adam, market işletmiyordu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 e birinden rica et alsın kargolasın lan o kadar mı zor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bildiğimiz çengelli lastikli tokadan bahsediyosan tuhafiyelerde bile satılır ki o=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 valla bizim mahalledekileri gezdim, hepsinde klasik dediğim şeyden var. kızılaydakilere baksam var mıdır mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ya ben tokayı yanlış anladım ya da Yuh. Daha yeni mi görüyorsun o çengelli tokayı? Ülen sizin ananız ablanız olmadı mı? Kız arkadaşınız sevgiliniz olmadı mı ? hiç mi görmediniz. bildiğin çengelli toka saç bandı ne ulan. o dediğin kıçıkırık çengelli tokayıda git tuhafiyeye züccaciye ıvıra zıvıra onu bırak yolda geçen kızdan iste çıkartır verir hayrına öfffff öff tiplere gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 evet olmadı :D iyi madem her yerde var diyorsanız kızılaya çıkayım yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 iyi de çengellisi de kopabiliyor. tamam daha zor ama gevşeyince zaten kullanılamaz hale geliyor. her halikarda toptan alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bahçelievler de takı tak diye bir yer var tam ortasında mc in az ilerisinde orada epey çeşit var bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Gergin olsun daha rahat ederim mantığıyla çektirince çat diye çıkıo o metal çengel aksam lastikten. Sora sinir oluosun yenisini bulup takıosun. Böle sürüp gidio. Hepsi bitince diğer çengeli de söküp birbirine bağlıosun sora öle toka olarak kullanıosun daha cillop oluo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ulan olay olmuş hale bak. istanbuldayım ben nerdeyse söyle adamın yerini alıp gönderirim sana fasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar