Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 http://www.ntvmsnbc.com/news/457345.asp yeni bir konu ile paylaşmak istedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?5,3329968,page=23 burdan devam edilse daha iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ben hala giremiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 tüm ülkede açılmadı. açılıyor yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 başlat > çalıştır > cmd ipconfig /flushdns deneyebilir çalıştıramayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bence burdan devam edilmesi çok daha uygun, son mesajı 20 ağustos'ta atılmış 23 sayfalık bir thread'den daha güzel burası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 benim internet kullanıcım işini bilir kapanmışmıydı ki? 0_o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ben yutbe nası yazılıyor unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Elderon said: bence burdan devam edilmesi çok daha uygun, son mesajı 20 ağustos'ta atılmış 23 sayfalık bir thread'den daha güzel burası :) daha güzel derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 3-4 saat önce ne güzel girebiliyordum şimdi giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 @Mumu Gayet açık konuştuğumu düşünüyorum orada, sağa sola dalaşacak yer arayan ergenler gibi davranmazsan o bahsettiğim güzellikler daha da artacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Girilmiyor bende de, ktunnel var gerçi de. Neden girilmiyor açsınlar işte direk. Adamlar öyle bi kapatmışlar ki açılsa da bilgisayar inanmıyor artık heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 youtube mi o neki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bence bu sitenin üyelerinin bir kısmı gerçek anlamda ruh hastası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 said: BENZER BİR SORUNDA TEKRAR KAPANABİLİR “Mahkeme yasaya aykırı bir içerikten dolayı tekrar kapatma kararı verirse bu karar tarafımızdan uygulanmak zorunda. ohoo yaş o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mumu said: bence bu sitenin üyelerinin bir kısmı gerçek anlamda ruh hastası. yazdıkların bana ise nasıl sen tariz sanatı yaptıysan bende tecahül ü arif sanatı yaptım.yok yazdıkların bana diil ise gözlemlediğin ruh hastaları kimler söyle de bizde bilelim.yazıp da kaybolmak hoş oluyor dimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 en fazla 1,5 ay veriyorum gene kapanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bence hemen kapansın youtube, pingler arttı feci şekilde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bendede açılmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 o kadar dns bilmem ne varken bu topiğe ben hala giremiyorum yazanlara da ayrı bi şaşırıyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Bende de açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 açıldı o siz açamıosunuz diye milleti yiyorlar işte çözemediniz mi :P 1 ay sonra yine yasak gelck kapancak e o 1 ay ztn girememiş olcaksız 1 2 3 5 derken hop komple ban GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bende internet bir geliyor bir gidiyor her seferinde youtube ya giriyor ya girmiyor sapıttı adsl :) dün giriyordum gitti geldi girmemeye başladı tekrar gitti geldi bu seferde girdi az önce giriyordum internet gitti şimdi giremiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar