DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Tebrikler fenerbahçe, şl de başarılar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Baluu said: Volkan 10 numara adam ağbi zaten. Bakmayın arada kart felan görüyor da, harbi 10 numara kaleci :D avrupa kupasında yaptıgından sonra profesyonelliginden her zaman suphe edicem,iyi kaleci o ayrı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 NASI KOYDUK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 adamların golünü yedi demeye gerek yok gayet ofsayttı luganonun bizim kaleye attigi pozisyonda. volkan hakkaten mükemmeldi, roberto carlos sag sol ayırmadı bence iyiydi, maldonado ilk yarıda fena degildi, güiza'da iyi oynadı, alexde iyi oynadı, semihin sakat hali bile yetti :) son dakkalarda yusuf attım ama hakkaten atmadım degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 son dakkalar gergindi evet.. rıdvan falan nerde ya izlemek istiyorum yorumlarını falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 kça kaç bitti bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Kazımın kaçırdıgı komik pozisyon olmasa cok rahat bitirirdik maçı ama neyse CLdeyiz artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Llama said: kça kaç bitti bu maç yuh be abi bi dolas sayfaları bak topige tembel seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 fenerbahceme tebrikler, umarim basarilarimizin devami sl'de gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 güizanın parası çıktı la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Olympiakos 1-0 (0:3) Anorthosis Atl.Madrid 2-0 (0:1) Schalke 04 bu şekilde biterse ve olympiakosla schalke elenirse fb 3. torbadan katılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 fener kasmadı, son 15 dkk kötü oynadı. hakem partizanın ofsayt olmayan golünü yedi, ama turu haketti. guiza seni seviyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 fener hic bi zaman kotu oynadıgı surede gol yemiyo,iyi onarken yedigi icin son 15 dk heyecanlanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 olympiakos ilk maçta hakkaten hezimete uğradı, gördüğümde skoru şok olmuştum :) atletico madrid e de güveniyorum bu sene kadroları felan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 oneleme de ev-deplasman performans degısıklıgı buyuk oldugundan macları onceden kestirmek zorlasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Şampiyonlar Lig'ne çıkamayan Cim Bom, bir diğer yandan da ezeli rakibine tam 5.5 milyon Euro bağışladı !.. Yeni sezonda Türkiye’nin Şampiyonlar Ligi grup maçlarından 10 milyon Euro’luk havuz geliri bulunuyor. Bu miktar Şampiyonlar Ligi’ne kalan takımlara paylaştırılıyor. Türkiye 2 takımla Devler Ligi’nde yer alsaydı şampiyon Galatasaray 5.5, ikinci Fenerbahçe de 4.5 milyon Euro alacaktı. Ancak Galatasaray elenip Şampiyonlar Ligi gruplarına kalamadığı için paranın tamamı da sarı lacivertlilerin oldu. Fenerbahçe bu 10 milyon Euro'nun yanı sıra 5.4 milyon Euro da "hoşgeldin" parası alacak. Galatasaray doğal olarak bu paradan da faydalanamayacak. Kısacası sarı kırmızılılar Şampiyonlar Ligi'ne katılamayarak 11 milyon Euro kaybetti. Buna gruplarda her galibiyete verilen 600 bin Euro ve beraberliğe ödenen 300 bin Euro'yu da katarsak sarı kırmızılaların maddi kaybı çok büyük. Fenerbahçe ise ilk etapta 15.4 milyon Euro alacak. Gruplarda alacağı puanlarla da kazancı daha da büyüyecek. şimdi çıkıp bana aziz yıldırım sevinmedi desler inanmam açıkçası ben olsam ben de sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 3.torbada olabilsek keşke, 4.torbanın yarısı leş takım, 2.torbadan psvyi çeken takım olarak büyük ihtimalle onlardan birini çekeriz biz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ne lazım şuanda 3.torba için bize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 gsnin elemesi gerekiyordu olmadı şimdi olympiakosun ve schalkenin elenmesi gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 eagle_dnz said: Olympiakos 1-0 (0:3) Anorthosis Atl.Madrid 2-0 (0:1) Schalke 04 bu şekilde biterse ve olympiakosla schalke elenirse fb 3. torbadan katılacak 75. dakikaları oynanıyor bu maçların, 15 dakika aynı skor ile devam ederse, 3. torbadayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 o 2 maç garanti gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 İnşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 olympiakos çok zor ama schalke 1 gole eliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 oh rumlar abak yahu (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Fenerbahçe villarealden josicoyu transfer etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar