od3on Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Merhabalar Ben evde kendim Sphere 55i kulanıyorum ama artık eskidi gibin geliyor. Birazda Aos veya Renaissance deniyim dedim ama olmadı. Sanırım sphere ve clientin farklı olması gerekiyor. Aramadan arattım ama ordada herkes farklı bişi diyo. (Kimi 55i de çalışır ama client farklı olması lasım diyo kimi olmas diyo) Şimdi tam olarak client gateway sphere vs. ne istiyorsa bilineniz varsa lütfen yardim edin Ayrıyetten bir kaç tane daha sorum olcak.. 1)Aos veya Renaissance ile ilgili scriptleri nerde bulabilirim? 2)Bildiğiniz adam gibi bir dilaog (gump) maker var mı? 3)en iyisi siz bana gump verdata anim hues vs dosyalarını bulabileceğim bir site söyleyin 4)bildiğiniz hazır bir verdata var mı? Lütfen hangi soruya cevap verdiğiniz beliritn. Her soru 10 puan 3 soru yapana 1 metre don lastiği beleşe Dipnot:Şimdi bazılarınız arama motoru diye bişi var google diye var diyecektir eminim. Merak etmeyin oralara da baktım. Adsam gibi cevap alamayınca en son topic açmaya karar verdim . Saygılar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ehann Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Sphere 55'i ile aos'un hic bir alakası yoktur.Kendi serverinda Aos oynamak icin RunUo kurman gerek.[signature][hline]Limbscomp UO Shard | Admin Ehann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Aos , Second Age vs. Ultima sürümü, 55i ise emültördür.Yani 55i kullanıyorsan, scriptleri tüm UO sürümlerinde kullanılır. İstediğin programlar için ise uo.anet.net.tr/ultimadevelopers adresini kullanabilirsin. Ayrıca hazır verdata olarak sana HardGamer şu an kapalı veya www.novaworld.gen.tr Novaworld'un verdatasını tavsiye ediyorum.Gerçekten güzel şeyler var.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: od3on, 06 Nisan 2004 17:46 tarihinde demiş ki: Dipnot:Şimdi bazılarınız arama motoru diye bişi var google diye var diyecektir eminim. Merak etmeyin oralara da baktım. Adsam gibi cevap alamayınca en son topic açmaya karar verdim . Saygılar.... Şimdiye kadar kimse demedi bak. :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 3d yi ukle serverını ac ve normal olarak login.cfg yi ayarla gir o kadar basit.[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: od3on, 06 Nisan 2004 17:46 tarihinde demiş ki: Dipnot:Şimdi bazılarınız arama motoru diye bişi var google diye var diyecektir eminim. Merak etmeyin oralara da baktım. Adsam gibi cevap alamayınca en son topic açmaya karar verdim Biz kimseye 'butun arama motorlarindan ara, butun scripting sitelerine bak, sonra kutuphanede detayli bir arastir, hic mi hic yoksa gelip buraya topic acabilirsin' demiyoruz, ama tepede iki tane sticky topic ve forumda Arama fonksiyonu varken hazircinin biri gelip bininci defa ayni basit soruyu sordugunda boyle bir tepki vermemiz gayet dogal, siz bunu agresiflik gibi gorseniz de.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar