BLaXx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 arkadaslar baktim ama doyurucu bir bilgi bulamadim.. wow daki rogue a (oyunda stealth in olmadigini biliorum, gameplay olarak) en yakin olan class hangisi dest. tarafinda? birde bow kullanan class hangisi dest. de? esas bulmaya calistigim olay, dual wield olayi ki, - witch elf (ki sadece hatun olusu hic hosuma gitmedi :() - diciple of kaine (ki kendisinin dual wield disinda healing olayi varki o da bana uymadi) yani dual wield olsun, heal falan deil ciddi dps olsun istiyorum, biraz kamufle olabilirse de fena olmaz.. hangi class ve race? tesekkurler yardimlariniz icin.
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Black Orc ya da... hmm.. Chosen! Evet evet, Rogue archtype :p Şaka bir kenara, Witch Elf ve Disciple of Khaine ile Shadow Warrior en mantıklıları sanırım.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 shadow warrior en yakini da, order kendisi.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Witch Elf rogue a en yakın class, stealth abilityleri var ayrıca. Shadow warriorın rogue la uzaktan yakından alakası yok. Shadow warrior direk ranger. Hiç bi shadowluğu yok ^_^
BLaXx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 aslinda iki soru sormustum, ikisininde yanitini aldim sanirim.. rogue icin : ne yazikki witch elf oynicaz anlasilan.. ranger icin : shadow warrior oynicaz.. ama dest te bunun bir karsiligi yokmu yaw? bow kullanamiormu kimse dest olunca?
BLaXx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 coooooooooooooooook tesekkurler arkadaslar.. main ve alt charlarim belli oldu :P gercekten ilginize tesekkur ederim saolunuz :)
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 squig herderlar da tam bir hunter böle leş hunter ama xP hiç sevmiorum o squiglerini -.- böle asit atıp duruolar
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bow kullanan class squid herder rogueya marauderda yakin ama stealth yok melee dps iste
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 nası stealth yok yahu witch hunter ve witch elf stealth işte
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 desto tarafında witch hunter, orderları pek denemedim.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 witch hunter çok kolpa bi classmış gibi gelio bana ya böle tabanca ile ateş etio kafasına şapka falan ahah , böle bi olayını göremedim xP
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Forumlarda squig herder'i bufflayin diyorlar. Dmg. olarak shadow warior'a yaklasamiyor ki class'in tek ozelligi ranged dmg. olmasi.
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 witch hunter = witch elf değil mi ? combo sistemi ve finisherlar bakımından ikisi de birbirine ve wow rogue'una benziyor gibisinden bir izlenim edindim, oynayanlar daha iyi bilir tabi.
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Stealth-witch hunter okçu-squig herder melee dps acısından-maraduer yok easy mode lamer classı istiyorum diyosan oyunun çıkmasını beklicen =(
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 squig herder zaten lamer class ı der kacarım.
Hegnar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Anladığım kadarıyla Witch Hunter ve Witch Elf genel olarak rogue a benzemekten çok dagger rogue lara benziyorlar vur kaç saldırılarıyla vs.. Marauder ve belki White Lion sword rogue a benzetilebilir. Çıkarılan Hammerer ve Choppada da fury warrior tadı vardı sanki.
BLaXx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 su mesaja kadar hic aklimda yoktu ancak simdilerde, marauder i da denemem gerektigini dusunuyorum.. benim kastettigim gerci dagger rogue du.. ne bileyim birde, boyle lame class tercihim hic olmadi ama, hani wow a atifta bulunur bir yorum gelmis, eger lame class isteseydim lock a benzeyenini sorardim herhalde.. :D
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 marauder iyi guzel slow stun pek yok dha cok iste arkadan durterim adam duruyosa deli vururum diyo
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mortis said: witch hunter çok kolpa bi classmış gibi gelio bana ya böle tabanca ile ateş etio kafasına şapka falan ahah , böle bi olayını göremedim xP Bildiğin Wan Helsing ya . Çok kopla bişey gerçekten Final Fantasy karakteri gibi. Elinde tabanca patlatır durur işte bi silence atar bi miss :P
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ben video sunu izlemiştim çok güzel gözüküyodu hareketleri falan silah çok hoş duruyo :)
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Ekmek said: Stealth-witch hunter okçu-squig herder melee dps acısından-maraduer yok easy mode lamer classı istiyorum diyosan oyunun çıkmasını beklicen =( vah yavrum 1 ambusha yatmak fena olsa gerek zuhaha
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 peki warlock a en yakin destteki class ne ?
Öne çıkan mesajlar