Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rogue a en yakin class

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar baktim ama doyurucu bir bilgi bulamadim..

wow daki rogue a (oyunda stealth in olmadigini biliorum, gameplay olarak) en yakin olan class hangisi dest. tarafinda?

birde bow kullanan class hangisi dest. de?

esas bulmaya calistigim olay, dual wield olayi ki,
- witch elf (ki sadece hatun olusu hic hosuma gitmedi :()
- diciple of kaine (ki kendisinin dual wield disinda healing olayi varki o da bana uymadi)

yani dual wield olsun, heal falan deil ciddi dps olsun istiyorum,

biraz kamufle olabilirse de fena olmaz.. hangi class ve race?

tesekkurler yardimlariniz icin.
Mesaj tarihi:
Witch Elf rogue a en yakın class, stealth abilityleri var ayrıca. Shadow warriorın rogue la uzaktan yakından alakası yok. Shadow warrior direk ranger. Hiç bi shadowluğu yok ^_^
Mesaj tarihi:
aslinda iki soru sormustum, ikisininde yanitini aldim sanirim..

rogue icin : ne yazikki witch elf oynicaz anlasilan..
ranger icin : shadow warrior oynicaz.. ama dest te bunun bir karsiligi yokmu yaw?

bow kullanamiormu kimse dest olunca?
Mesaj tarihi:
witch hunter = witch elf değil mi ?
combo sistemi ve finisherlar bakımından ikisi de birbirine ve wow rogue'una benziyor gibisinden bir izlenim edindim, oynayanlar daha iyi bilir tabi.
Mesaj tarihi:
Anladığım kadarıyla Witch Hunter ve Witch Elf genel olarak rogue a benzemekten çok dagger rogue lara benziyorlar vur kaç saldırılarıyla vs.. Marauder ve belki White Lion sword rogue a benzetilebilir. Çıkarılan Hammerer ve Choppada da fury warrior tadı vardı sanki.
Mesaj tarihi:
su mesaja kadar hic aklimda yoktu ancak simdilerde, marauder i da denemem gerektigini dusunuyorum..

benim kastettigim gerci dagger rogue du..

ne bileyim birde, boyle lame class tercihim hic olmadi ama, hani wow a atifta bulunur bir yorum gelmis, eger lame class isteseydim lock a benzeyenini sorardim herhalde.. :D
Mesaj tarihi:
Mortis said:
witch hunter çok kolpa bi classmış gibi gelio bana ya böle tabanca ile ateş etio kafasına şapka falan ahah , böle bi olayını göremedim xP

Bildiğin Wan Helsing ya . Çok kopla bişey gerçekten Final Fantasy karakteri gibi. Elinde tabanca patlatır durur işte bi silence atar bi miss :P
Mesaj tarihi:
Ekmek said:
Stealth-witch hunter
okçu-squig herder
melee dps acısından-maraduer
yok easy mode lamer classı istiyorum diyosan oyunun çıkmasını beklicen =(

vah yavrum 1 ambusha yatmak fena olsa gerek zuhaha
  • Yeni Oluştur...