BLaXx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 arkadaslar baktim ama doyurucu bir bilgi bulamadim.. wow daki rogue a (oyunda stealth in olmadigini biliorum, gameplay olarak) en yakin olan class hangisi dest. tarafinda? birde bow kullanan class hangisi dest. de? esas bulmaya calistigim olay, dual wield olayi ki, - witch elf (ki sadece hatun olusu hic hosuma gitmedi :() - diciple of kaine (ki kendisinin dual wield disinda healing olayi varki o da bana uymadi) yani dual wield olsun, heal falan deil ciddi dps olsun istiyorum, biraz kamufle olabilirse de fena olmaz.. hangi class ve race? tesekkurler yardimlariniz icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Black Orc ya da... hmm.. Chosen! Evet evet, Rogue archtype :p Şaka bir kenara, Witch Elf ve Disciple of Khaine ile Shadow Warrior en mantıklıları sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 shadow warrior en yakini da, order kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Witch Elf rogue a en yakın class, stealth abilityleri var ayrıca. Shadow warriorın rogue la uzaktan yakından alakası yok. Shadow warrior direk ranger. Hiç bi shadowluğu yok ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 aslinda iki soru sormustum, ikisininde yanitini aldim sanirim.. rogue icin : ne yazikki witch elf oynicaz anlasilan.. ranger icin : shadow warrior oynicaz.. ama dest te bunun bir karsiligi yokmu yaw? bow kullanamiormu kimse dest olunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 squig herder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 coooooooooooooooook tesekkurler arkadaslar.. main ve alt charlarim belli oldu :P gercekten ilginize tesekkur ederim saolunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 squig herderlar da tam bir hunter böle leş hunter ama xP hiç sevmiorum o squiglerini -.- böle asit atıp duruolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bow kullanan class squid herder rogueya marauderda yakin ama stealth yok melee dps iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 nası stealth yok yahu witch hunter ve witch elf stealth işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 marauderda yok stealth demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 desto tarafında witch hunter, orderları pek denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 orderda belki witch hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 witch hunter çok kolpa bi classmış gibi gelio bana ya böle tabanca ile ateş etio kafasına şapka falan ahah , böle bi olayını göremedim xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Forumlarda squig herder'i bufflayin diyorlar. Dmg. olarak shadow warior'a yaklasamiyor ki class'in tek ozelligi ranged dmg. olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 witch hunter = witch elf değil mi ? combo sistemi ve finisherlar bakımından ikisi de birbirine ve wow rogue'una benziyor gibisinden bir izlenim edindim, oynayanlar daha iyi bilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Stealth-witch hunter okçu-squig herder melee dps acısından-maraduer yok easy mode lamer classı istiyorum diyosan oyunun çıkmasını beklicen =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 squig herder zaten lamer class ı der kacarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hegnar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Anladığım kadarıyla Witch Hunter ve Witch Elf genel olarak rogue a benzemekten çok dagger rogue lara benziyorlar vur kaç saldırılarıyla vs.. Marauder ve belki White Lion sword rogue a benzetilebilir. Çıkarılan Hammerer ve Choppada da fury warrior tadı vardı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 su mesaja kadar hic aklimda yoktu ancak simdilerde, marauder i da denemem gerektigini dusunuyorum.. benim kastettigim gerci dagger rogue du.. ne bileyim birde, boyle lame class tercihim hic olmadi ama, hani wow a atifta bulunur bir yorum gelmis, eger lame class isteseydim lock a benzeyenini sorardim herhalde.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 marauder iyi guzel slow stun pek yok dha cok iste arkadan durterim adam duruyosa deli vururum diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mortis said: witch hunter çok kolpa bi classmış gibi gelio bana ya böle tabanca ile ateş etio kafasına şapka falan ahah , böle bi olayını göremedim xP Bildiğin Wan Helsing ya . Çok kopla bişey gerçekten Final Fantasy karakteri gibi. Elinde tabanca patlatır durur işte bi silence atar bi miss :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ben video sunu izlemiştim çok güzel gözüküyodu hareketleri falan silah çok hoş duruyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Ekmek said: Stealth-witch hunter okçu-squig herder melee dps acısından-maraduer yok easy mode lamer classı istiyorum diyosan oyunun çıkmasını beklicen =( vah yavrum 1 ambusha yatmak fena olsa gerek zuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 peki warlock a en yakin destteki class ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar