EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 yalıtım zaten en çok para tutuyo galiba. amfi olarak pek pahalı şeyler almanı önermem çünkü en çok 1 yıla boku çıkacaktır onların :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 yalıtım ne kadar tutar? merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 odanın büyüklüğüne göre değişiyo ama genelde,oda içinde başka bi oda kuruluyo.arada kullanılan bikaç malzeme var.Cam yünü taş yünü falan filan. Şöyle gösteriyim engüzeli; buda odanın içine kurulan odanın duvarı içinde neler olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 o araya konulan yalıtım malzemesi pahalı bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar