Cheronimo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Sabit Ip i araştırdım Araştırdım Sıkça Sorulan Sorular a girdim baktım Sabit Ip e girdim www.dynip.com diyo tamam girdim Indirdim Ama ne yapacağımı Bilmiyorum bana Bilen Arkadaşlar Yardım Edebilirlermi?
Faust Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 merhaba arkadaşım. faq'ta çözümü var ama ben yinede sana söliyiym. www.cjb.net'ten yapaiblirsin. bi program indiriosun. sürekli ip'ni oraya yönlendiriyor. faq'i oku oradna annarsın zati. if ( == 1) heis.locktopic endif[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç.
Cheronimo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Abi bana tam Olarak yerlerini Söylermisin ben bilmiyorum şimdi iki saat te onları aramayayım bakayım bi Ip i Hmn yapayım
Faust Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ftp://ftp.mircx.com/pub/cjb/CJBNetter13.zip[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç.
Faust Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 valla bende tam bilmiorum. böle bişiye ihtiyacım olmadığı için www.mine.nu buraya da bak[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç.
Cheronimo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Ilk Yazdığına girMedi valla bab Ikincisine bakıyorum Ama Oriya da girmiyo Heralde Ya Şöyle bi yardım Edebilecek Biri Yokmu Ya Pls Diyorum
Ehann Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 http://www.dynip.com/ Adresinden yapabilirsiniz.[signature][hline]Limbscomp UO Shard | Admin Ehann
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: Cheronimo, 06 Nisan 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Abi bana tam Olarak yerlerini Söylermisin ben bilmiyorum şimdi iki saat te onları aramayayım Aramaya, cabalamaya vs hevesin yoksa hic baslama bu islere hoca sen.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=50496[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar