Cheronimo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Sabit Ip i araştırdım Araştırdım Sıkça Sorulan Sorular a girdim baktım Sabit Ip e girdim www.dynip.com diyo tamam girdim Indirdim Ama ne yapacağımı Bilmiyorum bana Bilen Arkadaşlar Yardım Edebilirlermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 merhaba arkadaşım. faq'ta çözümü var ama ben yinede sana söliyiym. www.cjb.net'ten yapaiblirsin. bi program indiriosun. sürekli ip'ni oraya yönlendiriyor. faq'i oku oradna annarsın zati. if ( == 1) heis.locktopic endif[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheronimo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Abi bana tam Olarak yerlerini Söylermisin ben bilmiyorum şimdi iki saat te onları aramayayım bakayım bi Ip i Hmn yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ftp://ftp.mircx.com/pub/cjb/CJBNetter13.zip[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 valla bende tam bilmiorum. böle bişiye ihtiyacım olmadığı için www.mine.nu buraya da bak[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheronimo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Ilk Yazdığına girMedi valla bab Ikincisine bakıyorum Ama Oriya da girmiyo Heralde Ya Şöyle bi yardım Edebilecek Biri Yokmu Ya Pls Diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ehann Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 http://www.dynip.com/ Adresinden yapabilirsiniz.[signature][hline]Limbscomp UO Shard | Admin Ehann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: Cheronimo, 06 Nisan 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Abi bana tam Olarak yerlerini Söylermisin ben bilmiyorum şimdi iki saat te onları aramayayım Aramaya, cabalamaya vs hevesin yoksa hic baslama bu islere hoca sen.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=50496[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar